2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Yarın kimlerin kontrolü var
Ben meraktan gidiyorum doktorun çağırdığı tarihe bir hafta var ama henüz hareket hissedemediğim için tedirginim görüp rahatlamak istedim tahliller için vs haftaya tekrar giderim artık

Arkadaşım Rakip Bey'ye yaptırmıştı 3 ay önce falan, memnun kalmıştı.
Yok yahu, ben şehir hastanesine gidecektim alan açtırmak için, Sivas'ta yaşıyorum normalde. Burda gittiğim devletteki doktor "ben sana alan açayım oraya kadar yorulma" dedi. Herhangi bi şehirde herhangi bi kadın doğumcu alan açarsa yine istediğin şehirde perinatolojiye randevu alabiliyorsun. Her gün her gün hastaneye mi gidilir. Sen tekrar talep et ya da başka bi doktora git.

Diğer çocuk hastanesi mi ne var, kadın doğum da varmış. Tam bilmiyorum. Orda Kıvanç Bey'i çok övüyorlar, olmazsa ona git sana alan açar hem de başka bi doktor görüşü almış olursun. Huma ve erciyes uygun geldi bana. Erciyes Kartal'ın tam karşısında, humanın arkası oluyor orda da prof. Mahmut Tuncay Özgün adında bi hoca var. Komşumun ayrıntılısını o yapmış, o da memnun kalmış. Özel klinik, ne kadardır bilmiyorum ama 6bin üstüdür diye tahmin ediyorum. Yine de aklında olsun canım. Kolaylıklar diliyorum hepimize

Son düzenleme:
Canim sivasta kolay ya ben aslen sivasliyim zaten ama kayseride yasiyoruz
Gorumcem universute hastanesine gidiyordu cok memnundu her isi tikir tikir ilerliyordu
Ben haftaici doktora gidicem kan sonucu icin o zaman sorcam tekrar eger yok hala randevu acilmadiysa ozele gidicem indirim varmis esimin mesleginden dolayi ben bilmiyordum artik parayi gozden cikaricam dunyama giderim buyuk ihtimal
Senin dedigin seyleri de yine yaparim cok tesekkur ederim

Rica Ederim canim
Benim bazen cenem cok dusuyor konu icinde kendi kendime bile konusuyorum
Ben ilk dusugumde hemen her seye heves edip arastiriyordum ama bu bebisimde hic arastirmiyorum haftasi gelince bakiyorum icimiz hep endise dolu cunku detayli ulturason 18-23 hafta arasi oluyor zaten canim gec kalmamissin

Bir de ben yaptirmadim canim.

Ben ikisini de yaptırmadım
Ay bi ara konusu cok dondu neredeyse herkes yaptirdi ya arada tek ben yaptirmadim diye kaldim saniyordum

Kızlar gece uyumakta zorlanmaya başladınız mı ben dönerken baya zorlanmaua başladım. Soldan sağa dönerken ya da sağdan sola dönerken karnımda rahatsızlık hissediyorum. Höyle olan var mı

Kızlar gece uyumakta zorlanmaya başladınız mı ben dönerken baya zorlanmaua başladım. Soldan sağa dönerken ya da sağdan sola dönerken karnımda rahatsızlık hissediyorum. Höyle olan var mı
Ben
Sagima yatinca cok rahatsizim
Kolumdan kan sulandirici igne oluyorum sola vurulunca saga mecbur yatiyorum sanki kizim hissediyor hemen saga geciyor bu defa sola donunce kolum aciyor zaten kevgire dondum
Ama rahatsiz olsamda iyi oldugunu hissettiriyor mutlu oluyorum

Bir şey soracağım. Sizin doz neden değişti doktor açıklama yaptı mı? Ben sorduğumda doz hiç değişmeyecek dedi hep 0,4 kullanacakmışım. Etrafımda da duyuyorum hep gebelik haftası ilerledikçe dozu artıranları.

Garip olan da şu, fetal yaptırmadım ama cinsiyeti en erken öğrenenlerden biri oldum sanırım 12+0da bebek direkt gösterdi fetal yaptıranlarda benden geç öğrenenler çok oldu.
Yaa çok iyi ben 13te gittim ultrason sırasında sormayı unuttum bacakları da açıktı bakılsa görülürdü doktorda bakmadı kalkınca sordum bı dahakine bakalım dedi başka doktora gittim cihazları kötüydü görünmedi bekliyorum şimdi ilkin erkek doğuyordu içime ama kız olsun çok istiyorum konu arasında konuşunca bile herkes kızına şunu da yap bunu da al diyo acaba içlerine mı doğuyor

Neden vuruluyorsun canım? Benim de uyurken öyle oluyor. Ben de kalçadan progestan vuruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…