- 14 Ağustos 2011
- 28.820
- 4.553
- 448
Hanımlar 18 haftada ateş öksürük titreme yasiyaniniz var mi ağır grip geciriyormisum neler yapmam gerekior antibiyotik kullandınız mi
Bir de ben yaptirmadim canim.Hayirlisi olsun
İkili tarama yapmadi mi
Fetal dna herkes yaptirdi bizim haziran grubunda ben haric galiba
2 buçuk ay önce 70 denmişti. Şuan bilmiyorumMerhaba acıbadem kentte ne kadar doğum ücreti
Ben ikisini de yaptırmadımHayirlisi olsun
İkili tarama yapmadi mi
Fetal dna herkes yaptirdi bizim haziran grubunda ben haric galiba
Benim bu aralar başladı gece yatakta pozisyon değişince oluyor gözüm kapalıyken bile anlıyorum yani ama geçiyor hemenKızlar bazı dönemler baş dönmesi yaşayan oluyor mu?
Arkadaşım Rakip Bey'ye yaptırmıştı 3 ay önce falan, memnun kalmıştı.Canim hangi doktora gittin sehir has.mi gittigin yer?
Acmadilar ya sinir oldum haftaici zaten sonuc icin gittigimde soylucem tekrar
System ve melikgazi ozel telefon acmadi tekden detayli bakmiyor
Erciyes kartal bilal arik 3,400 diger doktor senin dedigin 4,500 mu 5000 tl mi neymis
Huma 4000
Dunyam 3,500
Medicana medipol onlardan almadim pahalidir kesin
Canim sivasta kolay ya ben aslen sivasliyim zaten ama kayseride yasiyoruzArkadaşım Rakip Bey'ye yaptırmıştı 3 ay önce falan, memnun kalmıştı.
Yok yahu, ben şehir hastanesine gidecektim alan açtırmak için, Sivas'ta yaşıyorum normalde. Burda gittiğim devletteki doktor "ben sana alan açayım oraya kadar yorulma" dedi. Herhangi bi şehirde herhangi bi kadın doğumcu alan açarsa yine istediğin şehirde perinatolojiye randevu alabiliyorsun. Her gün her gün hastaneye mi gidilir. Sen tekrar talep et ya da başka bi doktora git.
Diğer çocuk hastanesi mi ne var, kadın doğum da varmış. Tam bilmiyorum. Orda Kıvanç Bey'i çok övüyorlar, olmazsa ona git sana alan açar hem de başka bi doktor görüşü almış olursun. Huma ve erciyes uygun geldi bana. Erciyes Kartal'ın tam karşısında, humanın arkası oluyor orda da prof. Mahmut Tuncay Özgün adında bi hoca var. Komşumun ayrıntılısını o yapmış, o da memnun kalmış. Özel klinik, ne kadardır bilmiyorum ama 6bin üstüdür diye tahmin ediyorum. Yine de aklında olsun canım. Kolaylıklar diliyorum hepimize
Rica Ederim canimBende sizin yazdıklarınızdan sonra hem kendi druma sordum hem de Acıbadem ve memoriali aradım. Diğerlerini siz aramışsınız zatenek olarak onları merak ettim ama yokmuş zaten onlarda. Drum da Müslüm Sarıkaya’yı tavsiye etti. 4000miş o da aklınızda bulunsun. Bende ona gitmeye karar verdim.
Valla sizin yazıları okumasam duruma geç uyanacaktım. Ben her dr yapıyor sanıyordum.
Bugün dert edindim meseleyi ama neticeye bağladım hemen çok şükür. Teşekkürlerbilmeden birinin hayatına dokunmuş oldunuz
Bir de ben yaptirmadim canim.
Ay bi ara konusu cok dondu neredeyse herkes yaptirdi ya arada tek ben yaptirmadim diye kaldim saniyordumBen ikisini de yaptırmadım
Evet benimde gece dönerken oluyor anlık şekildeBenim bu aralar başladı gece yatakta pozisyon değişince oluyor gözüm kapalıyken bile anlıyorum yani ama geçiyor hemen
BenKızlar gece uyumakta zorlanmaya başladınız mıben dönerken baya zorlanmaua başladım. Soldan sağa dönerken ya da sağdan sola dönerken karnımda rahatsızlık hissediyorum. Höyle olan var mı
Fetal ve 2li test yaptırmayan ben de varımAy bi ara konusu cok dondu neredeyse herkes yaptirdi ya arada tek ben yaptirmadim diye kaldim saniyordum
İlk haftalarda fetal dna konusu cok dondu ya ondan galiba aklimda herkes yaptirdi diye kalmisFetal ve 2li test yaptırmayan ben de varım
Bende yaptırmadım ve cinsiyet için sabırsızlanıyorum bı hafta geçmek bilmiyorAy bi ara konusu cok dondu neredeyse herkes yaptirdi ya arada tek ben yaptirmadim diye kaldim saniyordum
Garip olan da şu, fetal yaptırmadım ama cinsiyeti en erken öğrenenlerden biri oldum sanırım 12+0da bebek direkt gösterdiBende yaptırmadım ve cinsiyet için sabırsızlanıyorum bı hafta geçmek bilmiyor
Bir şey soracağım. Sizin doz neden değişti doktor açıklama yaptı mı? Ben sorduğumda doz hiç değişmeyecek dedi hep 0,4 kullanacakmışım. Etrafımda da duyuyorum hep gebelik haftası ilerledikçe dozu artıranları.Yok yok canim enox igne kullanimi yaz youtubede orada zayif guler yüzlü bi ebe var cok guzel anlatiyor bacak cok acir diyor hatta
Benim 0,6 . 0,4den yukseldi cok yakıyordu 0,4luk ya ama 0,6 daha yuksek olmasina ragmen yakmiyor morartisi cok az oluyor
Endise etme ama icine yine sinmiyorsa koldan devam et istersen
Bebege ulasana kadar uc dokuyu gecmesi gerekiyormus
Yaa çok iyiGarip olan da şu, fetal yaptırmadım ama cinsiyeti en erken öğrenenlerden biri oldum sanırım 12+0da bebek direkt gösterdifetal yaptıranlarda benden geç öğrenenler çok oldu.
Ben de öyle. Detaylı da zaten belli oluyor çoğu şey.Ben ikisini de yaptırmadım
Neden vuruluyorsun canım? Benim de uyurken öyle oluyor. Ben de kalçadan progestan vuruluyorum.Ben
Sagima yatinca cok rahatsizim
Kolumdan kan sulandirici igne oluyorum sola vurulunca saga mecbur yatiyorum sanki kizim hissediyor hemen saga geciyor bu defa sola donunce kolum aciyor zaten kevgire dondum
Ama rahatsiz olsamda iyi oldugunu hissettiriyor mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?