2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Perinotoloğa ben de Kayseri'de gidicem, burda normal kadın doğuma gidiyorum. Bir de Kayseri'de Acıbadem'e gidiyorum. Söylediğim şey hani alan açılıp mhrs üzerinden randevu ile ilgili. 1-2 kere denk geldim işte Kayseri şehir hastanesi perinatolojiye randevu ama şimdi baktım tekrar yok. Olmazsa ben de ya Rakip Bey'e giderim ya da sen nereye gidersen ve memnun kalırsan ona. Haberdar et

AÖF sınavına gitmiştim ilk defa bu kadar hareketlerini hissettim bebişin pıt pıt vuruyor baya da uzun sürdü soruların cevaplarını mı söyledi bilmiyorum artık

Selam kızlar. En son pazartesi günü doktora gitmiştik. Ultrason anlarını eşim videoya çekmişti. Evde izlerken sanki dudağında bir şey var gibi gördüm ama evhamdan başka bir şey değil yaptığım. Biliyordum ama kendime söz geçiremedim

Bu sabah tekrar kalktık gittik doktora :) doktorum beni çok güldürdü. Hemşireye diyor ki x hanıma hemen bi dudak ultrason ortamı hazırlayalım lütfen :)

Hemşire beni hazırlarken dedi ki ‘sizi çok iyi anlıyorum. Detaylı ultrasonda parmaklarını saymamıza rağmen sanki bir parmağı eksik geliyordu bana. Doğumdan çıktım hemen anneme parmakları tam mı diye sordum. O yüzden erkekler anneleri anlayamaz’ sağ olsun beni rahatlattı

Kızımızda da bir sorun yoktu maşallah çok şükür rabbime

Annelik bitmeyecek bir tedirginlik haliymiş şimdi şimdi anlıyorum

Kilon arttiysa degisiyor canim
Ben 74le hamile kaldim 80i gordum
Ve pihti atan hastayim daha tedbirliler
Kg artisin 80i gormezse 4000likte kalirsin muhtemelen

Tabii canim soylerim
Sehir hastanesine tekrar gidicem haftaici o zamanda bulamazsam diger hafta dunyama gidicem memnun kaldim kalmadim net soylerim
Cok yardimci oldun teşekkür ederim

Babymom25 belli etmeden deseydin iki kere vurunca b mi uc kere vurunca c mi falan diye

ipekbocegiiiii ah evet annelik hic bitmeyen bi telas

Kizlar garip gelir mi size bilmiyorum ama ben besigimi ikinci el buldum yarin almaya gidiyoruz 300 tl
Eger bazi seyleri butceniz el vermiyorsa letgoya bakin ben cok umutsuz bakarken denk geldim Allah razi olsun karsi tarafta cok anlayisli cikti yarın Allah'tan bisey olmazsa aksam teslim alcam
Gorseli ekledim

Eklentiler

• IMG_20250111_161715.webp
    23 KB · Görüntüleme: 80
Çok iyi yapmışsın çok tatlıymış güzel günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah bende bı göz gezdireyim bikac ay kullanilacak zaten bu model çok hoşuma gidiyor temiz olunca sıfır veya ikinci el ne fark eder bende yatak odası ikinci el almayı düşünüyorum suntalemlere kiracıyken 100 binler baymak istemiyorum ilerde genç odasını sıfır alırsın sende

Sagol canim bana da kuzenim dedi ben bu model ya da park besik cok istiyordum
Park besikte ekstra dolap almam gerek ama bunda ona gerek kalmiyor belli bi sure
İnsallah sende bulursun icine sinen
Aslinda cok seçenek var ama bazilari sifir fiyatında yaziyor onuda anlamadim

Evet sıfırdan yüksek yazanlar bile var şimdi gördüm bikac uygun seçenek buldum karşılaştıralim bakalım çok teşekkür ederim ikinci el düşünmedim hiç

Ben de bebek arabasini ikinci el alicam. Birkac ay kullanip sonra memnun kalmayip baska araba alan var, kendileri alip sonra baskasi daha iyi model hediye edince elinde olani satan var. Temiz ve uygun modeller fazla. Bi de ana kucagi oluyo ya manuel sallananlar mesela, onlarin kumasi da temizlenebiliyor, onlarin da ikinci eli var. Dezenfekte edilmeye uygun esyalarin temizi bulundugu takdirde ikinci elinin cok mantikli oldugunu dusunuyorum. Sonucta biz de kullanip sonra bebek sigmayinca ya ihtiyaci olana vericez ya da ikinci ele koyucaz mecburen, hangi esyayi sonsuza dek saklayabiliriz ki kiyafet battaniye vs haricinde.

Cnm bende sivasta yaşıyorum burda hangi doktora gidiosun

Evet sıfırdan yüksek yazanlar bile var şimdi gördüm bikac uygun seçenek buldum karşılaştıralim bakalım çok teşekkür ederim ikinci el düşünmedim hiç
Ay insallah icine ve butcene uyan biseyler bulursun canim
Ya bebek arabasini cok abartiyorlar canim ben cok bakiyorum sifir fiyati ornek 15 bin diyelim ekleyen kiside 13e eklemis kafadan 5 bin dusurmesi gerek cunku ikinci el
Ben dolapta satis sayfasiydim mesrla sifir urun harici ikinci ellerimi hep uygun tuttum asla sifir fiyati yazmadım ama iste vicdan meselesi biraz
Ana kucagi dedigin gibi alcam salonda otururken yanimizda olmasi cok iyi ve letgoda 200tlden basliyor durum cok iyi mesela alternatif onlari dusunuyorum

Bence gidip görüp rahatlamanız iyi olmuş. Yarık dudak olabiliyor bazen, Allah muhafaza etsin, sonra çocuklar küçük yaşlardan bir sürü ameliyat olmak zorunda kalabiliyorlar.

Güle güle kullanın. Ben de travel bebek arabası, baston, oto koltuğu, ana kucağı puset, hepsini letgodan en iyi markaları almıştım, çok temizlerdi, biz eskittik

valla aynen öyle. Detaylı baktı oğluma perinatoloji. Tam 20 dk sürdü. Incık cıncık herşeye. Kalp için 3 hafta sonra
Gel dedi. Yani 21. Hafta oluyor. Kalp o zaman sanırım daha net görünüyor.
Şüphelenir gibi oldu korkuttu beni. Sonra çok erken dedi söylemek için. Ama endişemi şuan tahmin edersiniz. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum.

Bence gidip görüp rahatlamanız iyi olmuş. Yarık dudak olabiliyor bazen, Allah muhafaza etsin, sonra çocuklar küçük yaşlardan bir sürü ameliyat olmak zorunda kalabiliyorlar.
Evet perinatoloji doktoru dudak yarığına da baktı. Göz merceğine kadar bakıyorlar.

Evet perinatoloji doktoru dudak yarığına da baktı. Göz merceğine kadar bakıyorlar.
Evet ne güzel öyle her detayını görmek değil mi? Bütün organları, uzuv sayıları, kulak içindeki kemiklere bile bakılıyordu diye hatırlıyorum, her şeyi en detaylı şekilde inceliyorlar.

Merhaba, hayırlısıyla bişi olmaz inşallah hayırlı haberleri alırsınız 3 hafta sonra. Aynı hastaneyr gidiyoduk galiba sizede altunyurt klinik mi önerdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…