- 14 Ağustos 2011
- 28.820
- 4.553
- 448
Tansiyon düşüyor bazen o zaman evet csnım.Kızlar bazı dönemler baş dönmesi yaşayan oluyor mu?
Perinotoloğa ben de Kayseri'de gidicem, burda normal kadın doğuma gidiyorum. Bir de Kayseri'de Acıbadem'e gidiyorum. Söylediğim şey hani alan açılıp mhrs üzerinden randevu ile ilgili. 1-2 kere denk geldim işte Kayseri şehir hastanesi perinatolojiye randevu ama şimdi baktım tekrar yok. Olmazsa ben de ya Rakip Bey'e giderim ya da sen nereye gidersen ve memnun kalırsan ona. Haberdar etCanim sivasta kolay ya ben aslen sivasliyim zaten ama kayseride yasiyoruz
Gorumcem universute hastanesine gidiyordu cok memnundu her isi tikir tikir ilerliyordu
Ben haftaici doktora gidicem kan sonucu icin o zaman sorcam tekrar eger yok hala randevu acilmadiysa ozele gidicem indirim varmis esimin mesleginden dolayi ben bilmiyordum artik parayi gozden cikaricam dunyama giderim buyuk ihtimal
Senin dedigin seyleri de yine yaparim cok tesekkur ederim
Kilon arttiysa degisiyor canimBir şey soracağım. Sizin doz neden değişti doktor açıklama yaptı mı? Ben sorduğumda doz hiç değişmeyecek dedi hep 0,4 kullanacakmışım. Etrafımda da duyuyorum hep gebelik haftası ilerledikçe dozu artıranları.
Tabii canim soylerimPerinotoloğa ben de Kayseri'de gidicem, burda normal kadın doğuma gidiyorum. Bir de Kayseri'de Acıbadem'e gidiyorum. Söylediğim şey hani alan açılıp mhrs üzerinden randevu ile ilgili. 1-2 kere denk geldim işte Kayseri şehir hastanesi perinatolojiye randevu ama şimdi baktım tekrar yok. Olmazsa ben de ya Rakip Bey'e giderim ya da sen nereye gidersen ve memnun kalırsan ona. Haberdar et
Çok iyi yapmışsın çok tatlıymış güzel günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah bende bı göz gezdireyim bikac ay kullanilacak zaten bu model çok hoşuma gidiyor temiz olunca sıfır veya ikinci el ne fark eder bende yatak odası ikinci el almayı düşünüyorum suntalemlere kiracıyken 100 binler baymak istemiyorum ilerde genç odasını sıfır alırsın sendeBabymom25 belli etmeden deseydin iki kere vurunca b mi uc kere vurunca c mi falan diye
ipekbocegiiiii ah evet annelik hic bitmeyen bi telas
Kizlar garip gelir mi size bilmiyorum ama ben besigimi ikinci el buldum yarin almaya gidiyoruz 300 tl
Eger bazi seyleri butceniz el vermiyorsa letgoya bakin ben cok umutsuz bakarken denk geldim Allah razi olsun karsi tarafta cok anlayisli cikti yarın Allah'tan bisey olmazsa aksam teslim alcam
Gorseli ekledim
Sagol canim bana da kuzenim dedi ben bu model ya da park besik cok istiyordumÇok iyi yapmışsın çok tatlıymış güzel günlerde sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah bende bı göz gezdireyim bikac ay kullanilacak zaten bu model çok hoşuma gidiyor temiz olunca sıfır veya ikinci el ne fark eder bende yatak odası ikinci el almayı düşünüyorum suntalemlere kiracıyken 100 binler baymak istemiyorum ilerde genç odasını sıfır alırsın sende
Evet sıfırdan yüksek yazanlar bile var şimdi gördümSagol canim bana da kuzenim dedi ben bu model ya da park besik cok istiyordum
Park besikte ekstra dolap almam gerek ama bunda ona gerek kalmiyor belli bi sure
İnsallah sende bulursun icine sinen
Aslinda cok seçenek var ama bazilari sifir fiyatında yaziyor onuda anlamadim
Ben de bebek arabasini ikinci el alicam. Birkac ay kullanip sonra memnun kalmayip baska araba alan var, kendileri alip sonra baskasi daha iyi model hediye edince elinde olani satan var. Temiz ve uygun modeller fazla. Bi de ana kucagi oluyo ya manuel sallananlar mesela, onlarin kumasi da temizlenebiliyor, onlarin da ikinci eli var. Dezenfekte edilmeye uygun esyalarin temizi bulundugu takdirde ikinci elinin cok mantikli oldugunu dusunuyorum. Sonucta biz de kullanip sonra bebek sigmayinca ya ihtiyaci olana vericez ya da ikinci ele koyucaz mecburen, hangi esyayi sonsuza dek saklayabiliriz ki kiyafet battaniye vs haricinde.Babymom25 belli etmeden deseydin iki kere vurunca b mi uc kere vurunca c mi falan diye
Kizlar garip gelir mi size bilmiyorum ama ben besigimi ikinci el buldum yarin almaya gidiyoruz 300 tl
Eger bazi seyleri butceniz el vermiyorsa letgoya bakin ben cok umutsuz bakarken denk geldim Allah razi olsun karsi tarafta cok anlayisli cikti yarın Allah'tan bisey olmazsa aksam teslim alcam
Gorseli ekledim
Cnm bende sivasta yaşıyorum burda hangi doktora gidiosunArkadaşım Rakip Bey'ye yaptırmıştı 3 ay önce falan, memnun kalmıştı.
Yok yahu, ben şehir hastanesine gidecektim alan açtırmak için, Sivas'ta yaşıyorum normalde. Burda gittiğim devletteki doktor "ben sana alan açayım oraya kadar yorulma" dedi. Herhangi bi şehirde herhangi bi kadın doğumcu alan açarsa yine istediğin şehirde perinatolojiye randevu alabiliyorsun. Her gün her gün hastaneye mi gidilir. Sen tekrar talep et ya da başka bi doktora git.
Diğer çocuk hastanesi mi ne var, kadın doğum da varmış. Tam bilmiyorum. Orda Kıvanç Bey'i çok övüyorlar, olmazsa ona git sana alan açar hem de başka bi doktor görüşü almış olursun. Huma ve erciyes uygun geldi bana. Erciyes Kartal'ın tam karşısında, humanın arkası oluyor orda da prof. Mahmut Tuncay Özgün adında bi hoca var. Komşumun ayrıntılısını o yapmış, o da memnun kalmış. Özel klinik, ne kadardır bilmiyorum ama 6bin üstüdür diye tahmin ediyorum. Yine de aklında olsun canım. Kolaylıklar diliyorum hepimize
Ay insallah icine ve butcene uyan biseyler bulursun canimEvet sıfırdan yüksek yazanlar bile var şimdi gördümbikac uygun seçenek buldum karşılaştıralim bakalım çok teşekkür ederim ikinci el düşünmedim hiç
Ya bebek arabasini cok abartiyorlar canim ben cok bakiyorum sifir fiyati ornek 15 bin diyelim ekleyen kiside 13e eklemis kafadan 5 bin dusurmesi gerek cunku ikinci elBen de bebek arabasini ikinci el alicam. Birkac ay kullanip sonra memnun kalmayip baska araba alan var, kendileri alip sonra baskasi daha iyi model hediye edince elinde olani satan var. Temiz ve uygun modeller fazla. Bi de ana kucagi oluyo ya manuel sallananlar mesela, onlarin kumasi da temizlenebiliyor, onlarin da ikinci eli var. Dezenfekte edilmeye uygun esyalarin temizi bulundugu takdirde ikinci elinin cok mantikli oldugunu dusunuyorum. Sonucta biz de kullanip sonra bebek sigmayinca ya ihtiyaci olana vericez ya da ikinci ele koyucaz mecburen, hangi esyayi sonsuza dek saklayabiliriz ki kiyafet battaniye vs haricinde.
Bence gidip görüp rahatlamanız iyi olmuş. Yarık dudak olabiliyor bazen, Allah muhafaza etsin, sonra çocuklar küçük yaşlardan bir sürü ameliyat olmak zorunda kalabiliyorlar.Selam kızlar. En son pazartesi günü doktora gitmiştik. Ultrason anlarını eşim videoya çekmişti. Evde izlerken sanki dudağında bir şey var gibi gördüm ama evhamdan başka bir şey değil yaptığım. Biliyordum ama kendime söz geçiremedim
Bu sabah tekrar kalktık gittik doktora :) doktorum beni çok güldürdü. Hemşireye diyor ki x hanıma hemen bi dudak ultrason ortamı hazırlayalım lütfen :)
Hemşire beni hazırlarken dedi ki ‘sizi çok iyi anlıyorum. Detaylı ultrasonda parmaklarını saymamıza rağmen sanki bir parmağı eksik geliyordu bana. Doğumdan çıktım hemen anneme parmakları tam mı diye sordum. O yüzden erkekler anneleri anlayamaz’ sağ olsun beni rahatlattı
Kızımızda da bir sorun yoktu maşallah çok şükür rabbime
Annelik bitmeyecek bir tedirginlik haliymiş şimdi şimdi anlıyorum
Güle güle kullanın. Ben de travel bebek arabası, baston, oto koltuğu, ana kucağı puset, hepsini letgodan en iyi markaları almıştım, çok temizlerdi, biz eskittikBabymom25 belli etmeden deseydin iki kere vurunca b mi uc kere vurunca c mi falan diye
Gorseli ekledim
valla aynen öyle. Detaylı baktı oğluma perinatoloji. Tam 20 dk sürdü. Incık cıncık herşeye. Kalp için 3 hafta sonraSelam kızlar. En son pazartesi günü doktora gitmiştik. Ultrason anlarını eşim videoya çekmişti. Evde izlerken sanki dudağında bir şey var gibi gördüm ama evhamdan başka bir şey değil yaptığım. Biliyordum ama kendime söz geçiremedim
Bu sabah tekrar kalktık gittik doktora :) doktorum beni çok güldürdü. Hemşireye diyor ki x hanıma hemen bi dudak ultrason ortamı hazırlayalım lütfen :)
Hemşire beni hazırlarken dedi ki ‘sizi çok iyi anlıyorum. Detaylı ultrasonda parmaklarını saymamıza rağmen sanki bir parmağı eksik geliyordu bana. Doğumdan çıktım hemen anneme parmakları tam mı diye sordum. O yüzden erkekler anneleri anlayamaz’ sağ olsun beni rahatlattı
Kızımızda da bir sorun yoktu maşallah çok şükür rabbime
Annelik bitmeyecek bir tedirginlik haliymiş şimdi şimdi anlıyorum
Evet perinatoloji doktoru dudak yarığına da baktı. Göz merceğine kadar bakıyorlar.Bence gidip görüp rahatlamanız iyi olmuş. Yarık dudak olabiliyor bazen, Allah muhafaza etsin, sonra çocuklar küçük yaşlardan bir sürü ameliyat olmak zorunda kalabiliyorlar.
Evet ne güzel öyle her detayını görmek değil mi? Bütün organları, uzuv sayıları, kulak içindeki kemiklere bile bakılıyordu diye hatırlıyorum, her şeyi en detaylı şekilde inceliyorlar.Evet perinatoloji doktoru dudak yarığına da baktı. Göz merceğine kadar bakıyorlar.
Merhaba, hayırlısıyla bişi olmaz inşallah hayırlı haberleri alırsınız 3 hafta sonra. Aynı hastaneyr gidiyoduk galiba sizede altunyurt klinik mi önerdi doktorvalla aynen öyle. Detaylı baktı oğluma perinatoloji. Tam 20 dk sürdü. Incık cıncık herşeye. Kalp için 3 hafta sonra
Gel dedi. Yani 21. Hafta oluyor. Kalp o zaman sanırım daha net görünüyor.
Şüphelenir gibi oldu korkuttu beni. Sonra çok erken dedi söylemek için. Ama endişemi şuan tahmin edersiniz. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?