Evet canım kent hastanesi şimdi acıbadem oldu. Namık demir var orda prof çok iyi dendiKent hastanesi mi canım? Benim üç hafta sonra tekrar bakılacak herhalde oerinatolojide.
TebriklerKızlar selam 16+4’teyken kızım olacağını öğrendim ve içim içime sığmıyor çok mutluyum :) Sizlerle de paylaşmak istedim.. sizin cinsiyetler de belli oldu mu?
Bir de rutin kontrollerime gidiyorum ama doktor ilk üç ay kullandığım folik asit dışında bir vitamin/takviye vs. vermedi henüz. Sadece guatr için bir ilaç kullanıyorum o kadar. Bir sıkıntı olur mu bu durum? Hamilelikte mutlaka kullanılması gereken bir takviye var mı?
Aa öyle mi sağol canımBebek yukari cikarken kasiklardaki baglar geriliyormus, panik yokkk her sey yolundaaa
Ben kızımın ismini söyleyeyim o zaman olur mu?Hâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
Anladım canım. Bize çok uzak kalıyor. Yoksa gidebilirdim. Tavsiyen için teşekkür ederim.Evet canım kent hastanesi şimdi acıbadem oldu. Namık demir var orda prof çok iyi dendi
İsim belli değil daha canım ama erkek benimki de.Hâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
Erkek yazabilir miyiz bana daHâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
Evet yaptırmıştım ondan istememiştirSiz nipt yaptırdınız mı? Belki ondan istememiştir. Ya da her doktor istemiyor sanırım.
aklımızda olsun evett teşekkürler :)Evet canım kent hastanesi şimdi acıbadem oldu. Namık demir var orda prof çok iyi dendi
Allah kabul etsinGünaydın kızlar
Biz eşimle adak adamıştık bebişimiz olursa ve 3 ayı tehlikesi biterse kurban kesecez diye çok şükür bugün yerine getirdik adağımızıçok duygulandım iyice sulu göz oldum bu hormonlar yüzünden sağlıkla hayırla kolaylıkla kucaklarimiza alalım hepimiz bebişlerimizi inşallah
Benim belli oldu yazmayı unuttumHâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
Ay benimde kızım oluyorrrr bugün öğrendim ismide Alya Nil olacakHâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?