2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bizim de herkes bişey diyor bide kızım var ablası olarak onun hakkıymıs isim koymak zaten benim adımı siz koymussunuz yeter diyor ama bulduğu isimleri beğenmiyorum babası ve kızım da benim bulduklarımı beğenmiyor öyle öyle derken ortak paydada buluşamıyoruz Muhammed benim yegenime koydular çok yaramaz ya ismini taşıyamıyor ağır geliyor yorumları yapıldı hep ama siz bilirsiniz tabi

Bizim bebek isimsiz doğcak galiba bir türlü netlestiremiyoruz
Ya biz de bi seyler dusunuyoruz esimle, soruyo ailelerimiz ne dusunuyosunuz diye, soylediklerimizi hic begenmiyolar. Onerileri adnan, ibrahim, ethem, atilla, alpaslan, tuğra, alptekin, metehan, turan, hamza vs vs bu sekilde hep. Biz doruk, ata, atakan, efe, berk vs boyle isimler dusunuyoruz mesela herkes bi kulp buluyo en sonunda neyse karari biz vericez esimle dusunur buluruz diyorum herkes bi suspus oluyo sanki kufrediyomusum gibi netlesesi varsa da netlestiremiyoruz insanlar yuzunden.

21. Hafta gec olabilir randevu zor bulunuyor cunku. Ben gecen aldim 2 hafta sonrasina buladabilirsin ama bisey diyemiyorum
Ben gaziosmanpasa fizik tedavi hastanesine perinatoloji bolumune aldim, aciklamada detayli yapilir yazmiyordu ama yapilmazda yazmiyordu veya sadece riskli gebe bakilirda yazmiyordu bu sebeple aldim bakalim. Sabah 10 gibi aciliyor randevuler, 9:58 ekrani hazirlayip tam 10 da tiklayin o sekilde alin. Her hastane yapmayabiliyor aciklamalara dikkatli bakarak alin

Eskiden büyükler koyarmıs isimleri abimin ismini babannem koymus mesela hem de annemlerin koyduğunu degistirip bu olsun demiş öyle olmuş ondan şimdi de büyükler koymak istiyor da devir öyle değil anne babanın özencine heveslenmesine müsade etmiyorlar bizce haksız olsalar da işte onların penceresinden de onlar haklılar.İlk kızımda kimseye sormadıgımız için şimdi de koymayacağımızı biliyorlar çok müdahale yok ama zaten biz çekirdek aile olarak bile karar veremedik isme

Ben de Gassal dizisini izlerken Baki ismi kulağıma hoş gelmişti eşime söyledim, aşırı beğendi, şimdi ben vazgeçtim o illa koymak istiyor. n'apacağız bakalım

Kadın doğuma gitmeden direkt alabildiniz mi perinatolojiden randevu? Mhrs ye girdiğimde seçtirmiyor perinatolojiyi önce kadın doğum randevusu alın diyor siz nasıl yaptınız?

Etiket ben orayı kaçırmışım benim kız ismini de Alya düşünüyorum. İkinci ismi eşime bıraktım. Ama çevreye pek söylememeye karar verdim. Herkes bi yorum yapma merakında malum

O zaman bizi de ekler msnz listeye cinsiyeti öğrendik erkekmis
Kizlar siz niye listede yoksunuz?
Bana listede yazan siralamaya gore bilgileri yazin canlarim

Grupta bizi koruyup kollayacak erkek bebekler artmis oh oh masallah Allah'ın hepsini korusun hepimize saglikli dogum nasip etsin

Dun giremedim ben,besigi aldik suan besigi nereye kursak sorunu evin icinde dolasiyor
Bu arada bizim cjnsiyet zaten belli ismi de en basindan beri belliydi kimseden onayda almadik hatta kv,kp hic karismazlar kv ismi soyleyince oyle benimsedi ki baska isim onerince Asmin Umay kadar guzel degil dedi durdu
İsim isinde anne ve babanin hakkidir bence

Ay anneler ben seyi merak ediyorum hani bebek sacli olursa bastan beri bulanti yaparmis ya
Lutfen dogumdan sonra midesi bulananlar bebekleri nasil dogdu soyler mi? Hurafe mi gercek mi acaba ya
Cunku ben sadece ay haftasina gecince bulanti yasiyorum gerisi sifir yani ornek 19 haftaya gectik 5.ay girisine o zaman baslayacak yine benim o da zaten 1 hafta suriyor surmuyor
Benim bebe bu hurafeye gore kel mi
Sabah sabah harikayim yine

Bebeklerin saci kasi vs 3.aydan sonra cikmaya basliyor, asil mide bulantilari ilk 3 ay oluyor zaten, bence komple hurafe asla inanmiyorum ben bu sac mevzusuna

Bos beles bi konu ile geldim

Cinsiyetle ilgili dogru cikanlar:
Cin takvimi
Yuzuk testi

Cinsiyetle ilgili yanlis cikanlar:
Ramzi
Nub
Tatli eksi yeme olayi
Sivilcelenme (erkek ama yuzum cok fena)
Gobek sekli, sivri ya da genis olarak

Hamilelikte şunu anladım ki bütün söylenenler hurafe. Hiçbiri tutmuyor. Tutan tabii ki olur o da denk geldiği için
Mesela ablam video çekiyor benim. Videoda göbeğimi çekti takipçilere cinsiyeti sordu. Herrrkes çok belli oğlu olacak yazmış ama kızımız olacak yani
O yüzden bu hurafelere eğlence olarak bakıyorum
Kağan Kocatepe de bir videosunda bu saç konusunun doğru olmadığını söylemişti

Ben öğretmenim ve Muhammed isminde yaramaz olmayan çocuk görmedim diyebilirim
Hatta bir öğretmen arkadaşında ismi Muhammed ona sordum hocam siz yaramaz mıydınız diye annemi babamı okula hergün çağırırlardı dedi
İsmin ağırlığına inanıyorum açıkçası her

Bence doğum yaklaşınca ismi açıklamak daha doğru babası hariç kimsenin fikriyle çocuğumun adını değiştirmem kusura bakmasınlar

Benim eşimin isminin başında muhammet var günlük hayatta çok kullanmıyor ama çocukluğu güzel geçmiş , evde bir tane zaten var diye koymak istemiyorum Çok etkilenmiyorum olumsuz yorumlardan eşimde değişmeyeceğimi biliyor zaten beraber koyduk çünkü o yüzden kararlı gidiyorum bende senin gibi

Benim eşimin saçları bebekken baya gürmüş ve ikizlermiş ona rağmen kayınvalidemin hiç bulantısı olmamış bebeğin kel değildir

Bos beles bi konu ile geldim

Cinsiyetle ilgili dogru cikanlar:
Cin takvimi
Yuzuk testi

Cinsiyetle ilgili yanlis cikanlar:
Ramzi
Nub
Tatli eksi yeme olayi
Sivilcelenme (erkek ama yuzum cok fena)
Gobek sekli, sivri ya da genis olarak
Ben hepsini denedim haftaya pazartesi hangisinin hurafe olduğu çıkacak
Yüzük, bıçak makas ,nub ,çin takvimi, sivilcelenme hepsi kız diyo ama sivilceler adet günlerimde oluyor sürekli yok
Kese şekli, ramzi, tatlı yeme göbek şekli yüzün güzelleşmesi bulantinin olmaması erkeği gösteriyor bakalım başa baş gidiyor şuan
Bı de tuz testi varmış hamile olanın haberi olmadan başına bı çimdik tuz atılıyor buruna dokunursa erkek çeneye ağza dokunursa kız olurmuş dün akşam kuzenlerim ve abimlerle toplaştık yengem bı avuç tuzu kafama boca etti yemek olsaydım aşırı tuzlu olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…