2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Listede gozukuyoum canm

Bebek dolabinin en alt cekmecesine koyuyodum ben yine oyle yaparim trendyoldan bir aylik paket aliodum denk geliodu alt acma ortusu, pamuklari, bezleri, islak mendilleri bi cekmece yapiodum iste. kendi kucuk esyalari cok ve masrafi da oyle ozel asilarda almis basini gitmis fiyatlar rotasiydi menenjitiydi Allah yardimcimiz olsun

Kızlar bu konu konuşulduysa kaçırdım kusura bakmayın, tetanoz vs aşılarına başlayan oldu mu? 18 hafta erken mi? Doktorum sanki 19 hafta demişti ama emin olamadım

Kizinizda beloirtilerinz nasildi acaba canijiz ekstra birsey cekti mi bulanti vs

Kizinizda belirtiniz nasildi acaba mixe bulantisi canininz birsey cekti mo ekstra

Kızlar bugün randevum vardı 16+5im bebişin kilosu 180 gram dedi sizce nasıl biraz internetten baktım da güzel görünüyor ama ultrasonla aynı günümüz

Kizlar iyi aksamlar, bildirimler geldi sonra giremedim derken bi baktim 13 ocak gorunuyor, basta bende problem var sanmistim. Duzelir diye dusunuyorum ne dersiniz? Duzelmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…