Son yazdıklarımız askıda kaldıBende de
Ve cogu konuda guncel olan mesajlar mevcut bizim konuda gitmis
Sorma ya guncelleme devam mi ediyor acaba cunku yazdigimiz dk falanda gozukmuyorSon yazdıklarımız askıda kaldı
Bende tek öyle oldu sandım saatler falanda yok güzel bı ıslak mendil buldum size de atayım fikriniz nedir şimdiden alırsam kurumaz mi diye soracaktım bı baktım siteye girilmiyor 2 saat sonra böyle olduGuncellemeden her sey gitmis mi
Normal zamanda da ben ev icin islak mendil stogu yapiyorum indirimde bulunca, sultan papagani var bende temizlemesi kolay oluyo diye cok kullaniyorum, kurumuyo canim. At sen bizeBende tek öyle oldu sandım saatler falanda yok güzel bı ıslak mendil buldum size de atayım fikriniz nedir şimdiden alırsam kurumaz mi diye soracaktım bı baktım siteye girilmiyor 2 saat sonra böyle oldu
Çok iyi o zaman benimde muhabbet kuşu var yıkıyorum herşeyini kendi dahil ıslak mendil de bı paket aylarca gidiyo ayakkabı silmeye yada anlık ihtiyaca öyle olunca çoklu almadım hiç ama molfixin 12li bu fiyata görünce kaçırmak istemedim bı göz atın yenidoğana uyumu nasıl olur ona göre alalım cevredekiler kullanmış memnun kalmış ama onlardan çok buraya güveniyorum benNormal zamanda da ben ev icin islak mendil stogu yapiyorum indirimde bulunca, sultan papagani var bende temizlemesi kolay oluyo diye cok kullaniyorum, kurumuyo canim. At sen bize
Bu been
biraz da komiklik
Ne aldınızzz :) hayırlı olsun sağlıkla kullansınDüzeldi mi ya site
Bebek arabası aldık hevesle onu yazacaktım ama akşamdan beri bütün hevesimi bitirdi bu site
Teşekkür ederimmmNe aldınızzz :) hayırlı olsun sağlıkla kullansın
Pusetli mi peki çıkılıp takılıyor mu. Haha sizin de alasınız varmış demek kiTeşekkür ederimmm
Prego mios premium aldık. Daha öncede pek bakmamıştık aslında ebebek indirimi başlamış karar verip alalım bari dedik farklı bir mağazadan bunu aldık
Helal olsun satış danışmanı ikna etti ilk defa bu kadar hızlı birşey aldım
Travel sistem dedikleri evet puseti var büyüyünce oturacağı parçasıda varPusetli mi peki çıkılıp takılıyor mu. Haha sizin de alasınız varmış demek ki
Hep çift yön alın diyorlar bence güzel bişi ya çevrilmesi. Ağır olmasaymış iyiymiş ben de hafif istiyorum bakalım başka modellereTravel sistem dedikleri evet puseti var büyüyünce oturacağı parçasıda var
Çift yönlü kullanılıyormuş (ne kadar gerekli bilemedim)
Sadece daha hafif bir şey istiyordum o konuda beklentimi karşılamadı mümkün olduğunca taşımamaya çalışcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?