2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Guncellemeden her sey gitmis mi
Bende tek öyle oldu sandım saatler falanda yok güzel bı ıslak mendil buldum size de atayım fikriniz nedir şimdiden alırsam kurumaz mi diye soracaktım bı baktım siteye girilmiyor 2 saat sonra böyle oldu

Bende tek öyle oldu sandım saatler falanda yok güzel bı ıslak mendil buldum size de atayım fikriniz nedir şimdiden alırsam kurumaz mi diye soracaktım bı baktım siteye girilmiyor 2 saat sonra böyle oldu
Normal zamanda da ben ev icin islak mendil stogu yapiyorum indirimde bulunca, sultan papagani var bende temizlemesi kolay oluyo diye cok kullaniyorum, kurumuyo canim. At sen bize

Normal zamanda da ben ev icin islak mendil stogu yapiyorum indirimde bulunca, sultan papagani var bende temizlemesi kolay oluyo diye cok kullaniyorum, kurumuyo canim. At sen bize
Çok iyi o zaman benimde muhabbet kuşu var yıkıyorum herşeyini kendi dahil ıslak mendil de bı paket aylarca gidiyo ayakkabı silmeye yada anlık ihtiyaca öyle olunca çoklu almadım hiç ama molfixin 12li bu fiyata görünce kaçırmak istemedim bı göz atın yenidoğana uyumu nasıl olur ona göre alalım cevredekiler kullanmış memnun kalmış ama onlardan çok buraya güveniyorum ben

1 numara bez de 10 15 gün kullanılıyormus sonra 2 numara kirki bitinceye kadar 3 numaraya geçiliyormuş sağlıklı olan bı tık büyük olmasıymış kemik gelişimi rahat ve hizli olsun diye hastaneler bile 20 günlük bebeğe 3 numara bagloyormus bende 1 numara 40li alıp biterse tekrar almak istiyorum ama Molfix bulamadim 40li babyturco ve sleepy nin yapısı hoşuma gitmedi Prima kullanmak istemiyorum başka marka öneriniz var mı

Düzeldi mi ya site
Bebek arabası aldık hevesle onu yazacaktım ama akşamdan beri bütün hevesimi bitirdi bu site

Ne aldınızzz :) hayırlı olsun sağlıkla kullansın
Teşekkür ederimmm
Prego mios premium aldık. Daha öncede pek bakmamıştık aslında ebebek indirimi başlamış karar verip alalım bari dedik farklı bir mağazadan bunu aldık
Helal olsun satış danışmanı ikna etti ilk defa bu kadar hızlı birşey aldım

Pusetli mi peki çıkılıp takılıyor mu. Haha sizin de alasınız varmış demek ki

Ya ben instagramda bi site gördüm bebek arabası ile igili yerimiz Esenyurtta diyor ben İstanbulda olmadığın için gidip bakabilme şansım yok. Hep çok uyguna iyi markaları koyuyor yarı yarıya fiyatları neden öyle bilemedim Gidip bakacak olan varsa siteyi paylaşayım

Kızlar böyle aniden giren bir sancı yaşıyorum bugün size de oluyor mu hiç? Normal bi şey mi acaba? Böyle ağrı gibi değil sancı gibi

Pusetli mi peki çıkılıp takılıyor mu. Haha sizin de alasınız varmış demek ki
Travel sistem dedikleri evet puseti var büyüyünce oturacağı parçasıda var
Çift yönlü kullanılıyormuş (ne kadar gerekli bilemedim)
Sadece daha hafif bir şey istiyordum o konuda beklentimi karşılamadı mümkün olduğunca taşımamaya çalışcam artık

Hep çift yön alın diyorlar bence güzel bişi ya çevrilmesi. Ağır olmasaymış iyiymiş ben de hafif istiyorum bakalım başka modellere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…