Kızlar selam, ben yine gece gece oturup ağladım çok korkuyorum 3. Doğum olcak ama plasenta previa totalis ve yapışıklık varmı yokmu bilmiyorum daha , ya rahmim alınırsa , ya kanamam olur da bana bişey olursa, resmen ölüm korkum var doğum yapmak istemiyorum .. çok korkuyorum kimseye de anlatamıyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama çok zorbirde rahmim ağrıyor resmen kemiğim kesin kötü bişey olcak diyorum çok kötü durumdayım piskolojim bozuldu resmen ..
Pendik eğitim araştırmaya gittim heyet raporu için kadın doğumcu perinatoloğa yönlendirdi ve rapora invaziyon mesane ? Soru işareti dedi . Net konuşmuyorlar perinatolog anlar dedi .. yapışık ise rahimde alınabilir dedi kesin değil ama olasılık , sezeryan yatay değil dikey de yapılabilir dedi, o kadar çok şey yaşadım ki artık gerçekten bünyem dayanamıyor, güçlü kalamıyorum ve tekim ne bir arkadaşa oturup ağlayanilirm ne eşime . O kadar güçlü kalmaya alışmışım ki şuan yılların yükünü taşıyormuşum gibi hissediyorumYapışık olsa doktorunuz söylerdi
Benim ilk doğumum previaydı
Hatta çok kanamam oluyordu..
Oğlum dönmedi makat gelisi sezaryenle güle oynaya 38+4te dogumumu yaptırdı doktorum.
Hiçbir sorun olmadı simdi 5 yasinda.
Bu gebeliğmde de hatta rahim ağzındaydı yukarı cikti biraz
Ilkinden tecrubem oldugu icin kafam rahat
Hep dinlenin kendinizi yormayın bol su için yürüyüs yapmayın
Mümkün olduğunca uzanın hiçbir şey olmaz
Ah umarım öyle olur. Hala hareketlenmedi çünkü. 2 gündür çok yoruldum hep ayaktaydım belki de onunla ilgilidir. Şimdi bugün yine çok yoğunum. Haftasonu daha iyi olur umarımBende sizin gibi korktum taktım ama meraj etmeyin benim 2. Günün akşamı düzeldi şuan baya hareketli. Demekki bazı günler böyle olması normal. Sizde içinizi ferat tutun hiç zorlamayın bende durmadan çikolata yedim dürtmeye vs çalışyım gerek yokmuş canı isteyince yine hareketleniyor
Çok geçmiş olsun. O vakitsiz sancılar için Magnezyum ve tansiyon ilacı (Adalat crono) başlatmışlardı bana.Kızlar dua ederseniz çok sevinirim. Bebek zamanında gelsin inşallah. Önlem olarak hastanedeyim. Nstde de az biraz sancım çıktı.
Ben önceki hamileliğimde rahim ağzı kısalığı ve açılma sorunu yaşadım ama dediğiniz şiddette ve şekilde alta bir baskı hatırlamıyorum. Sadece kabız olduğum dönemde tuvaletimi yaparken çok kötü oluyordu bebeği doğuracakmışım gibi hissedip ağlaya ağlaya yapmaya çalıştığımı biliyorum. Bence doktora görünmende fayda var bakalım ne diyecek, belki magnezyum eksikliği gibi basit bir şekilde çözülecek bir şeydir, git bir muayene ol ki en azından için rahatlar. Çok geçmiş olsun.Kızlar ya alt karnım afedersiniz makati agirtacak kadar çok ağrıyor baskı hissediyorum sanki çocuk çıkacak gibi hissediyorum kanama akıntı su gelmesi falan yok kuru bı kasılma ağrı sancı tarzı değil ama ütüyle pamuklu bez ısıtıp o bölgeye tutunca ağrı hafifliyor ama anlık olarak oturup kalkamıyorum bile ilk hamilelik olduğu için doğum belirtisi mi bı sorun mu var bilemiyorum fikri olan var mı acaba bebeğin hareketleri de dün akşamdan beri yok rahim ağzı uzunluğu hiç ölçülmedi bende şüpheleniyorum açılması kısalığı olan arkadaşlarda bu tarz ağrı oldu mu
Eşimi işten çıkardılar onu yalan yere suçlayarak annemde ameliyat olacak acaba onlara mı stres yaptım üzüntü stres tetikler mihastaneye gideyim mi bilmiyorum off çok sordum kusura bakmayın lütfen bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Evet canım önlem amaçlı dedi doktorun da. Nst ye bağlıyorlar ara ara. Perinatoloji ve kadın doğum beraber yürütüyorlar bu süreci. Rabbim yardım etsin inşallah. Çok teşekkürler canım.Şimdiye kadar herşey yolundaydı öyle düşün birşey olmayacak inşallah içini ferah tut , stresli bir süreç ama bebek doğunca herşey geçmişte kalcak öyle düşün
Canım tedirgin olma önlem amaçlıdır inşallah zamanında gelir bebeğin sağ salim kavuşursun
Çok teşekkür ederim canım. Aaa şimdi nasılsınız?Çok geçmiş olsun. O vakitsiz sancılar için Magnezyum ve tansiyon ilacı (Adalat crono) başlatmışlardı bana.
İlk hamilelikte kaçıncı haftada doğum yaptın canım? Hep yattın mı sen de?Ben önceki hamileliğimde rahim ağzı kısalığı ve açılma sorunu yaşadım ama dediğiniz şiddette ve şekilde alta bir baskı hatırlamıyorum. Sadece kabız olduğum dönemde tuvaletimi yaparken çok kötü oluyordu bebeği doğuracakmışım gibi hissedip ağlaya ağlaya yapmaya çalıştığımı biliyorum. Bence doktora görünmende fayda var bakalım ne diyecek, belki magnezyum eksikliği gibi basit bir şekilde çözülecek bir şeydir, git bir muayene ol ki en azından için rahatlar. Çok geçmiş olsun.
Benim de eşimi aynı şekilde işten çıkardılar 1 ay önce yemi işe girdi dün Rabbim yardım etsin canım üzülme. Bizim de SSK dün olmuştu. Olmasa hastane masraflarını nasıl karşılardık bilmiyorumKızlar ya alt karnım afedersiniz makati agirtacak kadar çok ağrıyor baskı hissediyorum sanki çocuk çıkacak gibi hissediyorum kanama akıntı su gelmesi falan yok kuru bı kasılma ağrı sancı tarzı değil ama ütüyle pamuklu bez ısıtıp o bölgeye tutunca ağrı hafifliyor ama anlık olarak oturup kalkamıyorum bile ilk hamilelik olduğu için doğum belirtisi mi bı sorun mu var bilemiyorum fikri olan var mı acaba bebeğin hareketleri de dün akşamdan beri yok rahim ağzı uzunluğu hiç ölçülmedi bende şüpheleniyorum açılması kısalığı olan arkadaşlarda bu tarz ağrı oldu mu
Eşimi işten çıkardılar onu yalan yere suçlayarak annemde ameliyat olacak acaba onlara mı stres yaptım üzüntü stres tetikler mihastaneye gideyim mi bilmiyorum off çok sordum kusura bakmayın lütfen bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Evet yemeği de yatakta yiyorum doktora gittim dün hastanede tekerlekli sandalye kullandırdı doktorum.Amin canım. Sen de zor şeyler yaşamışsın. Rabbim yardımcımız olsun canım. Ben de yatıcam aynen. Zaten yatıyordum. Yemeği de yatakta mı yiyorsun?
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallahMerhaba canım ben hastanede yatıyorum. Ciğer geliştirici iğne oldum. Biraz sancım çıktı ve az açılmam var. Uzunluk 23 mm fakat hunileşme var. Önlem olarak yatırdılar tahliller oluyor bir de ilaç tedavisi canım. Dua edin bana lütfen. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah.
Benim önceki hamileliğimdeydi, bu sefer o şekilde geçirmiyorum çok şükür.Çok teşekkür ederim canım. Aaa şimdi nasılsınız?
Benim şu an üçüncü hamileliğim. İlk hamileliğimde öyle sıkıntı yaşamamıştım. Rahim ağzı sıkıntısı ve açılma yaşadığım dönem ikinci hamileliğimde oldu. Son 4 ay hep yatağımda yattım, yatakta yedim. Son hafta sadece ilaçları kesti ve kalkma izni verdi doktor, onda da 1 hafta sonra zaten doğum oldu. 38+1 de sağlıkla güzel huzurlu bir doğum yaptım. Şu an 4 yaşında oğlum. Allah'a hamdolsun. Hepsi geçiyor. Siz de sağlıkla tamamlayın inşaallah.İlk hamilelikte kaçıncı haftada doğum yaptın canım? Hep yattın mı sen de?
Ben de öyle yaptım tekerlekli sandalye ile. Ben de yatakta yerim artık.Evet yemeği de yatakta yiyorum doktora gittim dün hastanede tekerlekli sandalye kullandırdı doktorum.
Çok şükür ne güzel. İnşallah canım amin.Benim şu an üçüncü hamileliğim. İlk hamileliğimde öyle sıkıntı yaşamamıştım. Rahim ağzı sıkıntısı ve açılma yaşadığım dönem ikinci hamileliğimde oldu. Son 4 ay hep yatağımda yattım, yatakta yedim. Son hafta sadece ilaçları kesti ve kalkma izni verdi doktor, onda da 1 hafta sonra zaten doğum oldu. 38+1 de sağlıkla güzel huzurlu bir doğum yaptım. Şu an 4 yaşında oğlum. Allah'a hamdolsun. Hepsi geçiyor. Siz de sağlıkla tamamlayın inşaallah.
Amin inşallah çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah
Çok teşekkür ederimBen önceki hamileliğimde rahim ağzı kısalığı ve açılma sorunu yaşadım ama dediğiniz şiddette ve şekilde alta bir baskı hatırlamıyorum. Sadece kabız olduğum dönemde tuvaletimi yaparken çok kötü oluyordu bebeği doğuracakmışım gibi hissedip ağlaya ağlaya yapmaya çalıştığımı biliyorum. Bence doktora görünmende fayda var bakalım ne diyecek, belki magnezyum eksikliği gibi basit bir şekilde çözülecek bir şeydir, git bir muayene ol ki en azından için rahatlar. Çok geçmiş olsun.
Kendimce üzülmedim diyorum çünkü çok sıkıntılı bı yerdi çıkmasını bende istiyordum ama tazminatsız ve haksızlığa uğrayarak olduğu için etkilendim bide ben aradım diye telefonun yasak olmadığı halde bahane sunularak bı nevi benim yüzümden olunca stres yaptımBenim de eşimi aynı şekilde işten çıkardılar 1 ay önce yemi işe girdi dün Rabbim yardım etsin canım üzülme. Bizim de SSK dün olmuştu. Olmasa hastane masraflarını nasıl karşılardık bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?