2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191

Yapışık olsa doktorunuz söylerdi
Benim ilk doğumum previaydı
Hatta çok kanamam oluyordu..
Oğlum dönmedi makat gelisi sezaryenle güle oynaya 38+4te dogumumu yaptırdı doktorum.
Hiçbir sorun olmadı simdi 5 yasinda.

Bu gebeliğmde de hatta rahim ağzındaydı yukarı cikti biraz
Ilkinden tecrubem oldugu icin kafam rahat

Hep dinlenin kendinizi yormayın bol su için yürüyüs yapmayın
Mümkün olduğunca uzanın hiçbir şey olmaz

Pendik eğitim araştırmaya gittim heyet raporu için kadın doğumcu perinatoloğa yönlendirdi ve rapora invaziyon mesane ? Soru işareti dedi . Net konuşmuyorlar perinatolog anlar dedi .. yapışık ise rahimde alınabilir dedi kesin değil ama olasılık , sezeryan yatay değil dikey de yapılabilir dedi, o kadar çok şey yaşadım ki artık gerçekten bünyem dayanamıyor, güçlü kalamıyorum ve tekim ne bir arkadaşa oturup ağlayanilirm ne eşime . O kadar güçlü kalmaya alışmışım ki şuan yılların yükünü taşıyormuşum gibi hissediyorum

Kızlar ya alt karnım afedersiniz makati agirtacak kadar çok ağrıyor baskı hissediyorum sanki çocuk çıkacak gibi hissediyorum kanama akıntı su gelmesi falan yok kuru bı kasılma ağrı sancı tarzı değil ama ütüyle pamuklu bez ısıtıp o bölgeye tutunca ağrı hafifliyor ama anlık olarak oturup kalkamıyorum bile ilk hamilelik olduğu için doğum belirtisi mi bı sorun mu var bilemiyorum fikri olan var mı acaba bebeğin hareketleri de dün akşamdan beri yok rahim ağzı uzunluğu hiç ölçülmedi bende şüpheleniyorum açılması kısalığı olan arkadaşlarda bu tarz ağrı oldu mu
Eşimi işten çıkardılar onu yalan yere suçlayarak annemde ameliyat olacak acaba onlara mı stres yaptım üzüntü stres tetikler mi hastaneye gideyim mi bilmiyorum off çok sordum kusura bakmayın lütfen bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim

Ah umarım öyle olur. Hala hareketlenmedi çünkü. 2 gündür çok yoruldum hep ayaktaydım belki de onunla ilgilidir. Şimdi bugün yine çok yoğunum. Haftasonu daha iyi olur umarım

Ben önceki hamileliğimde rahim ağzı kısalığı ve açılma sorunu yaşadım ama dediğiniz şiddette ve şekilde alta bir baskı hatırlamıyorum. Sadece kabız olduğum dönemde tuvaletimi yaparken çok kötü oluyordu bebeği doğuracakmışım gibi hissedip ağlaya ağlaya yapmaya çalıştığımı biliyorum. Bence doktora görünmende fayda var bakalım ne diyecek, belki magnezyum eksikliği gibi basit bir şekilde çözülecek bir şeydir, git bir muayene ol ki en azından için rahatlar. Çok geçmiş olsun.

Evet canım önlem amaçlı dedi doktorun da. Nst ye bağlıyorlar ara ara. Perinatoloji ve kadın doğum beraber yürütüyorlar bu süreci. Rabbim yardım etsin inşallah. Çok teşekkürler canım.

İlk hamilelikte kaçıncı haftada doğum yaptın canım? Hep yattın mı sen de?

Benim de eşimi aynı şekilde işten çıkardılar 1 ay önce yemi işe girdi dün Rabbim yardım etsin canım üzülme. Bizim de SSK dün olmuştu. Olmasa hastane masraflarını nasıl karşılardık bilmiyorum

Çok geçmiş olsun. Sağlıkla zamanında kucağınıza alın inşallah

İlk hamilelikte kaçıncı haftada doğum yaptın canım? Hep yattın mı sen de?
Benim şu an üçüncü hamileliğim. İlk hamileliğimde öyle sıkıntı yaşamamıştım. Rahim ağzı sıkıntısı ve açılma yaşadığım dönem ikinci hamileliğimde oldu. Son 4 ay hep yatağımda yattım, yatakta yedim. Son hafta sadece ilaçları kesti ve kalkma izni verdi doktor, onda da 1 hafta sonra zaten doğum oldu. 38+1 de sağlıkla güzel huzurlu bir doğum yaptım. Şu an 4 yaşında oğlum. Allah'a hamdolsun. Hepsi geçiyor. Siz de sağlıkla tamamlayın inşaallah.

Çok şükür ne güzel. İnşallah canım amin.

Çok teşekkür ederim magnezyum için ilaç kullanıyorum aslında ama belki az geliyordur buraya yazdıktan sonra artık uyudum mu bayıldım mı bilmiyorum uyanınca hafiflemişti ama arada bastırıyor yine annem için hastaneye gidiyorum şimdi araştırma Hastanesi'nde acil alırsa baktiracam belki sancidir ben anlamıyorumdur hiç olmazsa önlem alınır

Kendimce üzülmedim diyorum çünkü çok sıkıntılı bı yerdi çıkmasını bende istiyordum ama tazminatsız ve haksızlığa uğrayarak olduğu için etkilendim bide ben aradım diye telefonun yasak olmadığı halde bahane sunularak bı nevi benim yüzümden olunca stres yaptım
Dün akşamki karın ağrısından sonra tövbe dünya yıkılsa umursamayacam bebeğimin sağlığı iyi olması herşeyden önemli çok şükür daha kötü sonuçlar olmadan kurtulduk ordan diyip önümüze bakacaz her şerde vardır bı hayır

Bugün kontrol vardı 25+5 günlük olduk her şey yolunda dedi doğumu sordum hiç heyecan arama ikincide sezaryen olur hiç riske girmem dedi . zorlayıp ta seni ve bebeği riske atmam
şeker yüklemesi yapılmasından yanayım yapalım dedi haftaiçi aç karına gideceğim bakalım kaç çıkacak

şeker yüklemesi yapanlar sonuçlarınız nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…