Proteini az yediğim günlerde ben de sağlıksız şeylere yönelme eğilimdeyim. En azından güne omletle başlamak ve arada ufak tefek şeylerle nefsimi köreltmek bana iyi geliyor, belki yardımı dokunur.Kızlarrr iştahınız nasıl? Benim şu hamur işi sevdam ne olacaktutmaya çalışıyorum kendimi ama sürekli aklım hamurişinde. Yemekle çok aram yok sanırım o sebepten . Tüm açlığımı hamur işi ile tamamlamak istiyorum resmen
Biberon hiç kullanmadımama şu kaşık biberonlardan çok kullandım. Belli bir aya kadar sürekli her kullanım sonrası kaynattım. Tabi elimde 5-6 tane vardı onlardan.. Emziğide arada sırada kaynattım belli bir süre tutmadım onda.. Daha çok süt sağma aparatlarını kaynatmak beni yordu. Onlarıda kullanım sonrası hep kaynattım.Kaç kullanımda bir kaynatmak gerekiyor ki? İlk çocuğum açıkçası pek bir fikrim yok
Çekim gücünden yana bir sıkıntım olmadı açıkçası.. Bir arkadaşım kullanmıştı zamanında onun önerisi ile aldım bende.. 2 senedir kutuda yeni durumu ne bilmiyorum. 2li olanından var bende süre vs de gösteriyor memnundum. Sadece beklemek yoruyor. Aklım yeni çıkan takılabilenlerde ama eminde olamıyorum işlevleri nasıl gerçekten kolaylık sağlıyor muÇekim gücü azaldı mı kullandıkça ? Ben Philips aventlere de baktım ama çekim gücüyle ilgili çok şikayet var.
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız içinÇekim gücünden yana bir sıkıntım olmadı açıkçası.. Bir arkadaşım kullanmıştı zamanında onun önerisi ile aldım bende.. 2 senedir kutuda yeni durumu ne bilmiyorum. 2li olanından var bende süre vs de gösteriyor memnundum. Sadece beklemek yoruyor. Aklım yeni çıkan takılabilenlerde ama eminde olamıyorum işlevleri nasıl gerçekten kolaylık sağlıyor mu
Test sonucuna göre iğne yapıyorlar kalçadan öyle büyütülecek bişe yok canım stres olmaMerhaba,
Kan uyuşmazlığı ile ilgili sonuç ne olacak, doktor neler diyecek paylaşırsaniz cok cok sevinirim.
Benim de 2 hafta sonra bebeğimin rh tespiti yapılacak. Negatif ve ya pozitif olma durumuna göre doktor hareket edecek.
Sizin de ikinci gebelik mi ? Kan uyuşmazlığı sebebiyle inanilmaz huzursuzum
Selam canım kolay gelsin vallahi helal olsun bu dönemde taşınabiliyorsan bizim de taşınma planımız var ama beni korkutuyor doğum öncesiKızlaaar günaaydın.Taşınma derdindeyim bir haftadır uğramıyorum buralara. Nasılsınız alışverişler nasıl gidiyor
Mecbur değilseniz taşınmayın yatırım tavsiyesidirSelam canım kolay gelsin vallahi helal olsun bu dönemde taşınabiliyorsan bizim de taşınma planımız var ama beni korkutuyor doğum öncesi
yine en iyisi doğum öncesi. doğum sonrası daha da zor :)Selam canım kolay gelsin vallahi helal olsun bu dönemde taşınabiliyorsan bizim de taşınma planımız var ama beni korkutuyor doğum öncesi
Bizimde taşınmak gibi çılgın planlarımız var ama cesaretim yok sanırım bebiş 3 aylık oluncaya kadar ertelemeye çalışacam Allah size kolaylık versin inşallahKızlaaar günaaydın.Taşınma derdindeyim bir haftadır uğramıyorum buralara. Nasılsınız alışverişler nasıl gidiyor
Sende haklısın ya bilemedim vallahyine en iyisi doğum öncesi. doğum sonrası daha da zor :)
Merhaba feramat sizde mide bulantısı ua da baş ağrısı yapıyor muFeramat kullanıyorum canım yeni daha dün bir tane içmiştim biraz baktım çoğu kişi de kabızlık olmuş sizin kullandığınız demir ilacı ne
Kızılcık suyu özellikle idrar yolları için çok öneriliyor, hatta vitamini de var. Acaba böyle doğal takviyeler iyi gelir mi?
Allah razı olsun canım. İnşallah. Hepimiz sağlıkla kavuşalım insallah. Cok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim iyiyim Bende grip ,öksürük atlattım antibiotik kullandım. Şimdilik başım alerjiyle dertde, işte bebişler her ay başka bir adrenalin buluyorlar. Kan uyuşmazlığı için kan alındı dün onunBen de yaptırmadım canım. Detaylı ultrasonda sıkıntı çıkmadı ise gerek yok bencek
Merhaba. Evde yatıyorum. Teşekkür ederim sorduğunuz için. Cuma kontrolum var. İnşallah hersey yolundadır. Siz nasılsınız?
Merhaba benim 2 çocuğum var bu üçüncü. Hamileliklerimde 28. haftada kan testiyle uyuşmazlığa bakıldı ve uyuşmazlık yoktu iğnemi vuruldum , bu arada 2 çocuğumda pozitif rh. Doğumdan sonra bana iğne yapıldı tekrar. İlk gebelikte bende tereddüt ettim iğne yapılmasın diye ama doktorum çok güzel anlattı bana tüm detayları. Korkulacak hiçbir şey yokmuş. Benim iki gebelikten sonra düşük ve kürtajım oldu o zamanda iğne vuruldum.1 hafta sonra kontrole gideceğim o zaman sonuçu doktor söyleyecek. Şimdilik 25 haftalığım 28 haftada test tekrar yapılıp iğne vurulacak.Merhaba,
Kan uyuşmazlığı ile ilgili sonuç ne olacak, doktor neler diyecek paylaşırsaniz cok cok sevinirim.
Benim de 2 hafta sonra bebeğimin rh tespiti yapılacak. Negatif ve ya pozitif olma durumuna göre doktor hareket edecek.
Sizin de ikinci gebelik mi ? Kan uyuşmazlığı sebebiyle inanilmaz huzursuzum
Benim iştahım bu ay açılmaya başladı. Reflüks problemim olduğu için yağlı yemiyorum, 5 aya kadar şekerli hiç bir şey tüketmedim, şekerli meyveden bile tiksindim bu yüzden toplam 4 kilo almışım . Şimdi iştahım düzeldi Kilo almaktan korkuyorum bu iştahlaKızlarrr iştahınız nasıl? Benim şu hamur işi sevdam ne olacaktutmaya çalışıyorum kendimi ama sürekli aklım hamurişinde. Yemekle çok aram yok sanırım o sebepten . Tüm açlığımı hamur işi ile tamamlamak istiyorum resmen
İdrar yolu için hangi ilacı kullandınız acaba 8 haftalık hamileyim ve sürekli tekrat ediyor enfeksiyon lütfen yardımcı olurmusunuzMerhaba bende hem idrar yolu infeksiyonu hemde vaginal mantar vardı. Benim 3. Ayımda akıntım başladı ,beyaz sıvı gibi ve normal su gibi akıntım vardı doktor fitil verdi çokta fayda etmedi 1 ay sonra tekrarladı. Akıntı sarı ve yeşilimsiydi(afedersiniz) ve su gibi akıntı çoğaldı. Doktor başka fitil verdi ve idrar yolu infeksiyonu içinde ilaç kullanıyordum. Şimdi şükür kupkuruyum akıntım yok. Akıntıları ihmale almayın Allah korusun amnion suyunun açılmasını tetikliyormuş
ferro sanol öneririm aslında, doktor alternatif ilaç düşünmez mi? takviye edici gıda yerine bu ilaçlar daha etkili oluyor.Kızlar selam. Demir için FERAMAT kullanan var mıdır ? Doktorum ilk onu vermişti ama bende ciddi mide bulantısı baş ağrısı yapmıştı o yüzden başka ilaçla değiştirmişti. Şimdi değerim kötü çıkınca tekrar ona başlattı. Sabah aç karna diyor. Yok mu bu yan etkilerini azaltacak bir şözüm? Ya da kullanan varsa sizde var mı yan etki, sonradan geçiyor mu
Zaten ilk aldığımda böyle olunca doktor onu nıraktırıp sidefer diye bir ilaç vermişti o hiç rahatsız etmiyor. Ama demir miktarı düşük kaldı herhalde kansızlık çıkmış . O yüzfen tekrardan ona döndü tekrar dene bi sorun oluiuesa çaresine bakalım dedi. Ama herhalde en iyi etki eden o ki doktor ısrarla onu veriyoe. Midemi bulandırmicsk şekilde bi yöntem var mı siye merak ettimferro sanol öneririm aslında, doktor alternatif ilaç düşünmez mi? takviye edici gıda yerine bu ilaçlar daha etkili oluyor.
Sidefer takviye gıda olduğu için etki etmiyor. Ferro sanol, ferrum bunlar ilaç grubu. Tahmin ettiğim sidefer tarzı verdiğini ondan ferro sanol önerdim. Bağırsakta çözülüyor. Arkadaşlar uyurken saat kurup içiyordu, ama benim uykum kaçar o şekilde yapsam.Zaten ilk aldığımda böyle olunca doktor onu nıraktırıp sidefer diye bir ilaç vermişti o hiç rahatsız etmiyor. Ama demir miktarı düşük kaldı herhalde kansızlık çıkmış . O yüzfen tekrardan ona döndü tekrar dene bi sorun oluiuesa çaresine bakalım dedi. Ama herhalde en iyi etki eden o ki doktor ısrarla onu veriyoe. Midemi bulandırmicsk şekilde bi yöntem var mı siye merak ettim
Canephron N. Türkiye’de varmı bilmiyorum ben yurtdışındayımİdrar yolu için hangi ilacı kullandınız acaba 8 haftalık hamileyim ve sürekli tekrat ediyor enfeksiyon lütfen yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?