2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bunu yaşayan olarak bana da garip geldi. su ile mi geçecek yani demişim doktora, idrar yolu enf olsa neyse. Evet dedi o da Su az içiyorum ama gerçekten

3 doktorun da açıp bi kere bile bakmaması ve hiç test istememesi direk ilaç yazması da garip. Mental olarak çok kafama taktım cidden

Kızlar selamlar , ben kamuda çalışıyorum. Doktora en son gittiğim de sordum 32. Hafta da çalışır raporu alacağız ya. Tam 32. Hafta da mı geleyim 32+1 de mi diye fark etmez o hafta içinde gel dedi. Sizlerden soranlar oldu mu ? İnşallah 37. Hafta olmasa da 35-36. Haftaya kadar çalışabiliriz .

Benim müdürüm tam 32de al dedi

Ya o şekilde içtim değerlerim hiç değişmedi diyen çok arkadaş olmuş. Doktorumda sabah aç karna dedi bilemedim
Demir ilaçlarından fayda göremeyen arkadaşlar, bu tamamen içtiğiniz saatle alakalı olmayabiliyor. Midenizde demir emilim problemi varsa ne kadar ilaç içerseniz için, saatini ne kadar iyi ayarlarsanız ayarlayın boşaltım yoluyla vücuttan atılır. Benim 7 sene önce mide rahatsızlığım için yapılan bir endoskopide demir emilim problemi tespit edildi. O zamandan beri senede bir kere Ferinject serumu yapılıyor, inanın vücuduma kan can geliyor. Daha iki gün önce bir flakon yapıldı, haftaya bir tane daha yapılacak. Doğuma kadar tüm demir ihtiyacını karşılar diye umuyoruz. Hemoglobin değerim de 10.2 idi en son. 10.5'in altına düşene kadar serum verilmiyor, bilginiz olsun. Bir de bu seruma alerjisi oluyor bazı hastaların. Doktorunuz onu mutlaka soracaktır ya da bir şekilde test edecektir. Sadece bir alternatif olarak aklınızda bulunsun diye yazdım.

Son düzenleme:
bugün bana da 50 gr şeker yüklemesi yapıldı. önce kan alıp, açlık şekerime baktılar. sonuca göre yükleyelim, yoksa kötü olabilirsin dediler. sonucum iyi çıkınca 50 gr yükleme yapıldı. ilk gebeliğimde de bu suyu içerken hiç zorlanmamıştım. şimdi sonuçları bekliyorum.

Merhaba 32 den 37 e kadar doktor çalışabilir raporu ile çalışabiliyoruz

Ben iki doktora gorundum biri asiri ürkekti enfeksiyonlara karsi digeri daha cooldu ama her ikisi de ilac yazdi. Ilki tonlarca test yapti. Gebelik durumu olmasa hadi neyse de, insan bebek icin endiseleniyor. Yine de cok evhamlanmamakla birlikte gerekirse baska doktordan test isteyin derim baya israrciymis çünkü sizinki de

Bende 36. Haftaya kadar çalışmak istiyorum Allah sağlık versin de çalışalım. En azından iznimizi doğum sonrası kullanalım

Bana kalsa ben şimdiden çalışamaz almak istiyorum evde olmak varken hergün buraya gelmek yoruldum. Kendime zaman ayıramıyorum.tuvalete sık gideceğim korkusuyka rahatça su içemiyorum çünkü tuvalet imkanım da yok her zaman. Ara öğünde hatta bazı günler öğle yemeği de kaçabiliyor. İç çamaşırımı özgürce değiştiremiyorum. Daha 6 hafta var

Herkes ister bence hamilelik sürecini evde geçirmeyi ama çalışmak zorundayız ne yapalım arkadaşım Ben çalışmayı çok seven biriyim ama bende daha şimdiden dinlenmek istiyorum. Sonumuz hayır olsun bakalım.

Çalışan insan için var ya ev çok zor oluyor :) ben çok sıkılmıştım 2 hafta evde doğum öncesi
bakalım sıkıntı olmazda bu seferde çalışabildiğim kadar çalışacağım .
zaten bu sefer de 2 hafta önden olma durumu da var

Daha belli olmaz gibi geliyor ama önden gidince erken alırlar mı ki diye bir düşünce geldi benim de aklıma. Son adet tarihine göre belirlenir hafta ama bilemedim. Gittiğimde soracağım.
Bu arada gerçekten çalışan insan için evde boş durmak zor :) boş durulmuyor tabi de, iş meşguliyeti başka.

Valla bizim borcumuz var ama ne yapayım ömürde kaç kere oluyor ki bebiş, ücretsiz izin alacağım. Her zaman alma şansım yok, bu fırsatı değerlendirip evde olmak istiyorum. İlk çocukta almıştım stressiz zaman ayırabilmek de lüks. Her şeye yetemiyoruz çok zor. Alabilen almalı bence.

Benim müdürüm tam 32de al dedi
Bende doktora bu hafta soracagım 31+1 de aslında 32 haftada oluyoruz . O hafta almamız lazım sanırım hiç anlamıyorum bende. Sezeryan olacagım için 20 mayısta alır gibi geliyor . normalde 2 haziran görünüyor . Kan sulandırıcı içtiğim için çok bekletmez gibi . 36 ya kadar çalışayım istiyorum. Hayırlısı artık hepimiz için

Yazını okurken kendi hislerimi gördüm. Gerçekten cok zor çalışan hamile olmak . Su içerken korkuyorum . Eve gelince açığı kapatayım diye su içiyorum . Gece tuvaletten cıkamıyorum. Aldıgım kıyafetleri pazar yavastan yıkayıp hurçladım . Herkes erken diyor . 36 ya kadar çalışıp 2 haftada ne yapabiliriz. 10 günde bile agırlaştım. Tahmini Doğum 20 mayıs sezeryan olacak . Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…