- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Ben oğlumda sebamed kullanıyordum memnunum canim.Kızlar bebelere şampuan ne aldınız? Mustela için instagramda bi eczacı doğal içerikli değil demiş. Parfüm mü ne varmış. Ama kokusu çok güzel kızımda kullanmıştım. İlk zamanlar şampuan yapılmaz zaten ama yine de alıp koymak lazım. Temiz içerik bildiğiniz ürünleri yazar mısınız bakayım?
Evet bazen poposu şişlik yapıyor.Bu bende hep var ama magnezyum hali hazırda hem multivit içinde hem ayrı kullanıyorum. Ben bunun normal old düşünmüştüm çünkü bebek hareket ettikçe bi yerde toplanıyor bi tarafları orası sertleşiyor sanki poposunu veya ayağını dayamış gibi. Anlık bi sıkıştırıyor hareket etmekte zorlanıyorum o an, ağrıyor gibi oluyor ama 1 dk bile sürmeden geçiyor çoğu kez. Doktora söyledim bir şey demedi.
TeşekkürlerAaa güle güle giysin canim. Ben de ara ara göz atiyorum. İndirim var bu aralar evet.
Kızlar bebelere şampuan ne aldınız? Mustela için instagramda bi eczacı doğal içerikli değil demiş. Parfüm mü ne varmış. Ama kokusu çok güzel kızımda kullanmıştım. İlk zamanlar şampuan yapılmaz zaten ama yine de alıp koymak lazım. Temiz içerik bildiğiniz ürünleri yazar mısınız bakayım?
Siveno ürünleri aldım, kendim roll-on unu kullanıyorum memnunum. Bebek ürünlerinden de memnun kalırım inşaallah.Kızlar bebelere şampuan ne aldınız? Mustela için instagramda bi eczacı doğal içerikli değil demiş. Parfüm mü ne varmış. Ama kokusu çok güzel kızımda kullanmıştım. İlk zamanlar şampuan yapılmaz zaten ama yine de alıp koymak lazım. Temiz içerik bildiğiniz ürünleri yazar mısınız bakayım?
Oğlumda doğduğundan beri minoris kullanıyorum. Doğal içerikli olarak iva natura da almıştım ama doktorumuz şampuan değişme deyince kullanmadım hiç.. eco ile başlayan bir marka var organik sertifikalı onu merak ediyordum şubat indiriminden aldım ama daha kullanmadım.Kızlar bebelere şampuan ne aldınız? Mustela için instagramda bi eczacı doğal içerikli değil demiş. Parfüm mü ne varmış. Ama kokusu çok güzel kızımda kullanmıştım. İlk zamanlar şampuan yapılmaz zaten ama yine de alıp koymak lazım. Temiz içerik bildiğiniz ürünleri yazar mısınız bakayım?
Andy wawa nın çok güzel sade hastane çıkışları oluyor istersen marka üzerinden bir göz atbizim de bir puset eksikti onu aldık, ilave oto koltuğu aldık. ama hala içime sinen bir hastane çıkışı bulamadımekru renk, üzerinde minik bir figürü olan tatlış bir şey arıyorum, oğlumun ilk giydiği kıyafet öyleydi, yok bulamadım. chakra'nın mağazasına bakıcam, olmazsa little gustodan bir şey gördüm onu alıcam. diğer bebek kıyafetlerini de bazadan çıkardım, şöyle güzel güzel yıkayıp ütüleme aşamasına geçesim var :)
Bizimkine kalsa sabun neyine yetmiyor dediBen de birkaç saat önce siveno aldım. Hiç araştırmıyorum eşim bakıyor onlara hep. Diğerlerini de bubchen alacakmışız
Ama bizimki allerjik olduğundan çocuğundan öyle olacağına emin gibiBizimkine kalsa sabun neyine yetmiyor dedihem doğalmış
MecburiyetKızlar sabah işe gitmek için alarmım çaldığında o uyanamama hissi ile kalkıyorum ya direkt aklıma bebek doğunca nasıl o kadar uykusuz kalcam stresi başlıyorgece 12 de uyudum sabah 7de alarmım çaldı ama sanki hiç uyumamışım gibi bi halle uyandım. Bebek doğunca bunun çeyreği kasar bile uyuyamicam .
Tecrübeli anneler insana güç mü geliyor ?özellikle ilk günler sezeryan ağrısı, sana muhtaç minicik bir bebek ,uykusuzluk. Sanırım şimdiden lohusa depresyonuna gireceğim
Andy wawa kumaşı da çok iyi, baktım ama tam içime sinmedi yaAndy wawa nın çok güzel sade hastane çıkışları oluyor istersen marka üzerinden bir göz at
Bende çok meyilliyim depresyona o yüzden günler geçip doğum yaklaştıkça bi strese girmeye başladım sankiMecburiyetBebeğin için bazı şeylere zor da olsa katlanıyorsun Sadece uykusuzluk değil zorlayan, emdirmeye çalışmak, bebeği uyandırmak hepsi birleşince hormonlarda tabi boş durur mu Çevreninde etkisi oluyor. Bir çıkmaza girdiğini düşünüyorsun ama hepsi geçici o kadar güzel birşey sana bağlı ki bir şekilde atlatıyorsun Depresyona girmiş biri olarak söylüyorum
Bende sebamed setini almıştım çok iyi gelmişti tekrardan aynı markanınkini kullanmayı düşünüyorum inşallah bu seferde sorun yaşamamBen oğlumda sebamed kullanıyordum memnunum canim.
3 yıl önce oğluma almıştım 20li beyaz ve turkuaz gibiydi rengi çokta güzel gelmişti kızda da sağlam parçalarını kullanıcam extra arkadaşım hediye aldı daha elime ulaşmadı model desen ne hiç bilmiyorumAndy wawa kumaşı da çok iyi, baktım ama tam içime sinmedi yaolmazsa mağazada göre göre alayım dedim, belki çeşit fazladır teşekkür ederim
40 gün çıkınca ele avuca daha iyi geliyorlar inşallah kolayca hepimiz bu süreçleri atlatırızBende çok meyilliyim depresyona o yüzden günler geçip doğum yaklaştıkça bi strese girmeye başladım sankidüzen takıntım var , kaygılıyım . Heosi birleşince Allahım yardım etsin inşallah diyorum annem kalacak 1 ay yanımda , tek motivem o . Ama sonrasında kimsem olmicak
ben de oğluma almıştım, çok da severek kullandım. little gusto tam alırken tulumu olmadığını görmüştüm galiba o yüzden vazgeçtim. alternatif bulamazsam onu alacağım bir set, en minimal sadeli model o. neden zorlandım bilemedim yani :)3 yıl önce oğluma almıştım 20li beyaz ve turkuaz gibiydi rengi çokta güzel gelmişti kızda da sağlam parçalarını kullanıcam extra arkadaşım hediye aldı daha elime ulaşmadı model desen ne hiç bilmiyorumgeçenlerde bir baktım birkaç modele güzel duruyordu. Bu ara instagramda little gusto nun önüme zıbınları hastane çıkış modelleri çıkıyor. Güzel gözüküyorlar ona da bak istersen belki beğenirsin
O kadar tatlı bisey ki her şeyine severek katlaniyorsunKızlar sabah işe gitmek için alarmım çaldığında o uyanamama hissi ile kalkıyorum ya direkt aklıma bebek doğunca nasıl o kadar uykusuz kalcam stresi başlıyorgece 12 de uyudum sabah 7de alarmım çaldı ama sanki hiç uyumamışım gibi bi halle uyandım. Bebek doğunca bunun çeyreği kasar bile uyuyamicam .
Tecrübeli anneler insana güç mü geliyor ?özellikle ilk günler sezeryan ağrısı, sana muhtaç minicik bir bebek ,uykusuzluk. Sanırım şimdiden lohusa depresyonuna gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?