İnşallah işe yarar ben de farklı bir şey yapmadım, kalbini ferah tut canımMaşallah. Benim de en son gittiğimde durum aynıydı. Benim de 23 mm civarıydı en son. Haftaya kontrolüm var. Ben de yatıyorum devamlı ve progesterın kullanıyorum.
Aylık parça parça yatıyor. Bende hepsi farklı miktar yatmıştı sanırım 3 seferde aldım. Şimdi tam net hatırlayamadım.O 4 aylık ücretli iznimizde biz aylık olsrak maaş almayacak mıyız? Yani toplu şekilde mi alacağız? Bunu bilmiyordum
İnşallah canım. İki hafta sonra daha rahat edicem sanki. Çok teşekkürler canım. Herşey çok güzel olsun inşallah.İnşallah işe yarar ben de farklı bir şey yapmadım, kalbini ferah tut canım
İnşallah, haber ver mutlakaİnşallah canım. İki hafta sonra daha rahat edicem sanki. Çok teşekkürler canım. Herşey çok güzel olsun inşallah.
Haber veririm canım. Çok sağol.İnşallah, haber ver mutlaka
Gece biz uyurken daha hareketli olabiliyorlar. Eşim bazen diyor sen uyuyordun, bebek hareket ediyordu diye:) uykusuzluk konusunda aynı durum başıma geliyor, çok zor cidden, umaırm gününün güzel geçerGece 1 de uyandım şu saat oldu uyuyamıyorumsabah iş var, üstelik tüm gün ayaktayım yarın, bunun acısı çıkar yarına
Birde bebek gece niye sürekli hareket eder ki bu kadar. Acıktığı için mi, yatış pozisyonunu mu beğenmiyor
Son adet tarihine bakıyorlar cnm normal gebelik gibi takip ediyorlar fark yokİyi geceler kızlar.tup bebek yapan arkadaşlar, doktorunuz adet tarihine göre mi? transfer tarihine göre mi mi bakıyor acabam
bizim de isim yok :) geçen sefer de doğumdan 2-3 gün önce bulmuştuk. düşünmeye devamDolap ve şifonyeri dün biz de aldık çilek dengittikçe hazırlanıyoruz ama hala oğlumuzun ismi yok ya biz nasıl isim koyacağız
inşallah bulabilirizbizim de isim yok :) geçen sefer de doğumdan 2-3 gün önce bulmuştuk. düşünmeye devam
Doktorum transfere göre hesaplıyor.ama dün gittiğim doktor 28hGtalik dedi.yani âdete göre söyledi.Son adet tarihine bakıyorlar cnm normal gebelik gibi takip ediyorlar fark yok
Bilemedim cnm ben başta çok doktor değiştirdim ama hepsi sat a göre hesapladı artık normal gebelik gibi düşüneceğiz dediler ikisinde de bebiş haftasıyla uyymluysa sorun olmaz diye düşünüyorumDoktorum transfere göre hesaplıyor.ama dün gittiğim doktor 28hGtalik dedi.yani âdete göre söyledi.
Aynen canım haftaya kendi doktoruma kontrolüm var bakacağız artık sonuçta şu an 28 haftalık da olsa adet de uyumlu görünüyor kilosu da dahil kilosu da dahilBilemedim cnm ben başta çok doktor değiştirdim ama hepsi sat a göre hesapladı artık normal gebelik gibi düşüneceğiz dediler ikisinde de bebiş haftasıyla uyymluysa sorun olmaz diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun. Daha iyi misiniz şimdi?Selam kızlar
2 gündür sağ boşluğumda ağrı vardı
Doktorum geçmezse gel bakalım dedi. Bebeğe baktı o iyiydi. Nst ye bağladı bir sorun çıkmadı
Genel cerraha yönlendirdi. Ve maalesef kum döküyormuşum
Günde 3 litre su iç ve sık idrara çık dedi
Sertliği az olan sulardan iç dedi
Farklı bir tedavi şu an için uygulanmıyor
Sizler de bol suyunuzu için mutlaka. Ağrısı fena bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?