2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İyi geceler kızlar.tup bebek yapan arkadaşlar, doktorunuz adet tarihine göre mi? transfer tarihine göre mi mi bakıyor acabam

Gece 1 de uyandım şu saat oldu uyuyamıyorum sabah iş var, üstelik tüm gün ayaktayım yarın, bunun acısı çıkar yarına
Birde bebek gece niye sürekli hareket eder ki bu kadar. Acıktığı için mi, yatış pozisyonunu mu beğenmiyor

Gece biz uyurken daha hareketli olabiliyorlar. Eşim bazen diyor sen uyuyordun, bebek hareket ediyordu diye:) uykusuzluk konusunda aynı durum başıma geliyor, çok zor cidden, umaırm gününün güzel geçer böyle günlerde biraz kafein desteği alıyorum çok sınırlı da olsa

Selam kızlar
Kum dökme serüvenimde 3. gündeyim
Dün 3 litre suyumu içtim. Sürekli idrara çıktım. Çok nadir sancı vurdu ama yoğun değildi
Bugün de suyumu içeceğim
Sertlik derecesi en az Munzur suymuş galiba. Doktor da onu söylemişti. Eşim eve minik bir Munzur su fabrikası kurmuş olabilir :)

Şu 1 haftayı bu şekilde geçirirsem atlatacağım diye düşünüyorum inşallah

Dün bir de tetanoz aşımın 2. dozu vardı
Hemşire hanım yakın zamanda kan testi yaptırdın mı dedi. Yaptırmadıysam ona da bakacaklardı. Ama yaptırmıştım. Enabız ını açıp bana verir misin dedi. Kan testi sonucumdan bazı bilgileri girdi defterine

Sonra beni tarttı, tansiyonumu ölçtü, bebeğin kalp atışlarını dinledik, aşımı oldum

13 mayısa randevu verdi. Gebe izlemi için gideceğim artık aşım kalmadı. Bir de eylüle tarih verdi. O zaman bebek doğmuş olacak, onun aşıları için gelirken seni de bir göreceğiz dedi. O tarihi tabi ben kesin unuturum, telefonuma alarm kurdum :)

Sağlık ocağı maceram da bu şekildeydi

Yarın tüm evde badana var. Bir de bebeğin odası boyanacak farklı bir renge. Su bazlı bir boya, tiner bazlı değil, koku sorunu olmayacak ama bizim içimiz rahat etmediği için bu gece kayınvalidemlere gideceğim. Cuma ya da cumartesi dönerim eve. Çok merak ediyorum nasıl olacak kızımın odası

Evi de evlendiğimizden beri (6,5 sene) badana yapmamıştık. O temiz his çok iyi olacak. İnşallah güzel bir sonuç alırız

Biz bir de geçen hafta sonu bir dolapçıya gidip kızımızın dolabı ve şifonyerinin siparişini verdik. Şifonyeri klasik Ikea modelinin aynısı. Ama 4 bin tl daha uygundu. Dolabı da 15 bine ayarladık. Gayet kullanışlı duruyor. Genç kız olduğunda da kullanabileceği tarzda. Hatta şimdi ona biraz fazla gelebilir. Bir kapağını ben bile kullanabilirim. Evde dolap olması çok kurtarıcı. Her şeyi derliyor topluyor. Ben etrafta eşya görmeyi hiç sevmiyorum, dağınık görünüyor. O yüzden böyle bir model olması içime sindi.

Dolap ve şifonyeri dün biz de aldık çilek den gittikçe hazırlanıyoruz ama hala oğlumuzun ismi yok ya biz nasıl isim koyacağız

Doktorum transfere göre hesaplıyor.ama dün gittiğim doktor 28hGtalik dedi.yani âdete göre söyledi.
Bilemedim cnm ben başta çok doktor değiştirdim ama hepsi sat a göre hesapladı artık normal gebelik gibi düşüneceğiz dediler ikisinde de bebiş haftasıyla uyymluysa sorun olmaz diye düşünüyorum

Bilemedim cnm ben başta çok doktor değiştirdim ama hepsi sat a göre hesapladı artık normal gebelik gibi düşüneceğiz dediler ikisinde de bebiş haftasıyla uyymluysa sorun olmaz diye düşünüyorum
Aynen canım haftaya kendi doktoruma kontrolüm var bakacağız artık sonuçta şu an 28 haftalık da olsa adet de uyumlu görünüyor kilosu da dahil kilosu da dahil

Çok geçmiş olsun. Daha iyi misiniz şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…