- 22 Kasım 2023
- 904
- 593
- 23
- 29
Ben olabildiğince kısa kollu tiril tiril ince şeyler almaya çalıştım açıkçası, hastanede çok fazla klima açılmıyor bir de çocuk olunca yani çok serin de olmaz sanırım en fazla sıcaklığı dindirecek seviyede çalışır. Bir de sürekli emzir, stres vs insan kan ter içinde kalır aksine gibime geliyorKızlar herkes hastanede giyeceği lohusalık pijamayı/geceliği kısa kollu mu alıyor? Haziran ama yine de hastane odaları serin mi olur klimalardan filan üşür müyüz diye düşündüm de… Acaba uzun kollu mu tercih etsem? Ya da kısa kollu üstüne üşürsem sabahlık mı?
Çok şükür onca saftirikliğin arasında bunu başarabldimr. Aksi takdirde kafasını yere hızlıca vurduğunu hayal dahi etmek istemiyorum.Ben bundan çok korkuyordum işte! Eşim kanguruyu çok istiyor, hevesleniyor ama ben bir türlü düşme kaygısını aşamıyorum kafamda. Neyse ki siz bir şekilde korumuşsunuz çocuğu. Kendimi biraz tanıyorsam ben de düşerim
Anladım bakacağım şimdiSelam,
Ben ilk 6 ay boba sling aldim.
Sonrası için de ergobaby omni 360 kanguru alacağım.
Tecrübeli doktor benceKızlar sizce genç doktor mu daha iyi daha ileri yaşlı mıbugün soracak soru bulamamışım gibi böyle bi şey sordum
Aynen :) tecrübeli doktor işin ehli oluyor ama bir taraftan da yeniler daha ilgili oluyor sankiTecrübeli doktor benceama doktoruna göre de değişir tabi. Kadın doğum için mi?
Merhaba yuksrda paylaşmıştım ben aldığım modeli . 2 tane kısa kol gömlekli pijama takımı aldım benKızlar kendinize pijama olarak ne ve kaç takım aldınız acaba? Alt üst takım kaç tane ve uzun kollu mu kısa kollu mu, gecelik kaç tane?
2 pijama takımı 1 gecelik yeter mi?
Bilmiyorum bence doktoruna değişebilir mizaç meselesiAynen :) tecrübeli doktor işin ehli oluyor ama bir taraftan da yeniler daha ilgili oluyor sanki
Gecelik almıycak mısın peki hiç. Bakayım paylaştığına canımMerhaba yuksrda paylaşmıştım ben aldığım modeli . 2 tane kısa kol gömlekli pijama takımı aldım ben
Gecelik almayacağım gibi yine de belli olmazGecelik almıycak mısın peki hiç. Bakayım paylaştığına canım
Benim doktorum benden 5 yaş büyükKızlar sizce genç doktor mu daha iyi daha ileri yaşlı mıbugün soracak soru bulamamışım gibi böyle bi şey sordum
2 gecelik 1 pijama takımı alıyorum kısa kolluKızlar kendinize pijama olarak ne ve kaç takım aldınız acaba? Alt üst takım kaç tane ve uzun kollu mu kısa kollu mu, gecelik kaç tane?
2 pijama takımı 1 gecelik yeter mi?
İnşallah olmaz.Öyle yapıyorum . Doktor 32.haftadan sonra kanama olurmu olmaz mı ona göre karar veririz konuşuruz demişti
Benim hem kendi dr um hem çocuk dr um 50 yaşlarında çokça ilgili ve bilgililer çoook memnunum.çocuk dr u kadın ilk gittiğimde yaşlıydı hiç iletişimim tutmadı yine de devam ettim 6 ay ama sonra anlaşamadık ayrıldık kendisiyleKızlar sizce genç doktor mu daha iyi daha ileri yaşlı mıbugün soracak soru bulamamışım gibi böyle bi şey sordum
Ben kızımda süwenden pembe uçları hafif dantelli set takım almıştım. Geceliği, sabahlığı, birde pantolonlu pijama alt üst takımı set halinde. Çok az giydim baya temiz durumda. İlaveten bi tane pierre cardin in siyah önü düğmeli uzun kollu pijama takımı aldım. Pembe olanı giyerim diğeri yedek olur diye düşündüm. Bence hastane için gayet yeterli.Gecelik almıycak mısın peki hiç. Bakayım paylaştığına canım
Benimki de benle yaşıtBenim doktorum benden 5 yaş büyük37 yaşında
Dinamik, ilgili ve hafızası kuvvetlienerjimiz tuttuğu için memnunum
Ama çocuk için daha deneyimli olsun isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?