Bence sikayet edilmezse zor olur tespiti ama bilemedim umarim kisa surelidir cezasiNasıl farkettiniz?
Birde kim görüyor tek tek okuyorlar mı ki acaba nasıl fark ediyorlar ben buna da şaşırıyorum
Maalesef daha önceki arkadaşımız grup kurunca kalıcı ceza aldı ve böyle olunca farklı hesapta açıp dönemi yorlar tamamen yasaklanıyor çok değişik bi sistemBence sikayet edilmezse zor olur tespiti ama bilemedim umarim kisa surelidir cezasi
Buraya arkadaşlara o kadar alıştım ki biri bir gün yazmazsa hemen dikkatimi çekiyor bakıyorum en son ne zaman girmiş ne yazmış diyeNasıl farkettiniz?
Birde kim görüyor tek tek okuyorlar mı ki acaba nasıl fark ediyorlar ben buna da şaşırıyorum
55.4 cm ölçüldü ama bende eşimde kısayız. Sadece anne sütü aldığından dilediği kadar içebilir dedi doktorumuz. Telaş edilecek bir şey var demedi. Size ne dedi doktorunuz?Bebeğinizin boyu kaç acaba? Benimki de çok az önde gidiyor endişelenmelik bir durum olduğunu söyledi mi doktorunuz?
İlk bir ay her gün kullandım resmen hayatımı kurtardı oğlum çok gazlıydı ve gerçekten bunu uygulayınca gazını rahat çıkarıyordu ayak altına bazende göbek çevresine masaj yapıyordumGaz için acı elma yagini deneyen oldu mu kızlar ben sipariş verdim komşum iyi geldiğini söyledi ayaklarına masaj yapınca rahat gaz çıkarıyor dedi bizim gazimiz hala devam ediyor
Aslında cezalık bir durum değildi mesela grup kurmak farklı bir şey burayla bağı koparabilir ama o şahsi bir şey için destek istedi ve kadınlar kulübü olarak destek güzel bir şey olmalıydıBuraya arkadaşlara o kadar alıştım ki biri bir gün yazmazsa hemen dikkatimi çekiyor bakıyorum en son ne zaman girmiş ne yazmış diye
Biz Melek arkadaşımızla mesajlarda da konuşmuştuk bebişlerle ilgili video atmaya çalıştım kaç kez atamadım bugün yine denemek istedim ceza yediğini fark ettim
Nasıl fark ediyorlar bilmiyorum ama bizim sayfa editör yöneticili ya hâlâ ondan her mesajımız onlara bildirim gidiyor okuyunca da görmüşler yada şikayet edilmiş bilmiyorum
Sizin için hayırlısını diliyorum gönlünüzce olsunÜcretsiz izin alacağım ama ne zaman alabilirim belli değil. Bir süre çalışmam gerekiyor, alamayacağım. Bir hafta mı sürer yoksa 1 ay mı belli değil. İşlerim tamamen muallakta. Belirsizliği de hiç sevmem. Siz bakıcı düşünmüyor musunuz
Bebeğinizin boyu kaç acaba? Benimki de çok az önde gidiyor endişelenmelik bir durum olduğunu söyledi mi doktorunuz?
Bende öyle düşünmüştüm ama ceza verilmiş inşallah ondan değildir geri döner arkadaşımız buraya hepinize gerçekten çok alıştım ve sevdim kaybetmek istememAslında cezalık bir durum değildi mesela grup kurmak farklı bir şey burayla bağı koparabilir ama o şahsi bir şey için destek istedi ve kadınlar kulübü olarak destek güzel bir şey olmalıydı
Ben de sizin gibi düşünüyordum merak ettim Türkiye’de mi yaşıyorsunuz? Ben de yaklaşık 2.03 hafta sonra işe başlayacağım bakıcı bakacak 1,5 yaşında artık kreşe vermeyi düşünüyorum, ilk oğlumdada öyle yaptım dediğiniz gibi kreş çocuğun gelişimi açısından çok çok daha iyiSizin için hayırlısını diliyorum gönlünüzce olsunbakıcı konusuna çok soğuk bakıyorum ben. Kreş daha güvenli geliyor bana nedense . Bebeğimi tanımadığım bir kadınla baş başa bırakmak ürkütür beni maalesef gördüğümüz duyduğumu haberlerden ötürü. Etrafımda tanıdığım bildiğim biri olsaydı bir ihtimal olabilirdi. Ama yok. O sebepten kreş daha güvenilir ve eğitici geliyor bana . Misal bakıcı ne ladar fayda sağlayabilir bir çocuğa ? Akşama kadar eline tablet verme ihtimali var( gerçi kameradan kontrol edilebilir ) . Ama yine de kreş çok daha mantıklı geliyor bana. Ama tabü ona da 2 yaşından önce göndermek istemem
Özellikle bir şey demedi sanırım doğum kilosu iyi olduğu için normal gördü55.4 cm ölçüldü ama bende eşimde kısayız. Sadece anne sütü aldığından dilediği kadar içebilir dedi doktorumuz. Telaş edilecek bir şey var demedi. Size ne dedi doktorunuz?
Ya inşallah bizdede işe yararİlk bir ay her gün kullandım resmen hayatımı kurtardı oğlum çok gazlıydı ve gerçekten bunu uygulayınca gazını rahat çıkarıyordu ayak altına bazende göbek çevresine masaj yapıyordum
Bizim babanne baktı ilk çocuğa, sabah müge anlı öğleden sonra esra erolla geçiyordu. Bu sene 3. Sınıftı, sabahçı. Öğlen geliyor gelinim mutfaktayı izliyor babannesiyleSizin için hayırlısını diliyorum gönlünüzce olsunbakıcı konusuna çok soğuk bakıyorum ben. Kreş daha güvenli geliyor bana nedense . Bebeğimi tanımadığım bir kadınla baş başa bırakmak ürkütür beni maalesef gördüğümüz duyduğumu haberlerden ötürü. Etrafımda tanıdığım bildiğim biri olsaydı bir ihtimal olabilirdi. Ama yok. O sebepten kreş daha güvenilir ve eğitici geliyor bana . Misal bakıcı ne ladar fayda sağlayabilir bir çocuğa ? Akşama kadar eline tablet verme ihtimali var( gerçi kameradan kontrol edilebilir ) . Ama yine de kreş çok daha mantıklı geliyor bana. Ama tabü ona da 2 yaşından önce göndermek istemem
Kaç kilo doğdu acaba ? Bize doğum kilosuyla ilgili de bir şey demediÖzellikle bir şey demedi sanırım doğum kilosu iyi olduğu için normal gördü
4030 kg doğdu, maşallah sizin bebiş ikiye katlamışKaç kilo doğdu acaba ? Bize doğum kilosuyla ilgili de bir şey demedi3015 gram doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?