2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bence sikayet edilmezse zor olur tespiti ama bilemedim umarim kisa surelidir cezasi
Maalesef daha önceki arkadaşımız grup kurunca kalıcı ceza aldı ve böyle olunca farklı hesapta açıp dönemi yorlar tamamen yasaklanıyor çok değişik bi sistem

Nasıl farkettiniz?
Birde kim görüyor tek tek okuyorlar mı ki acaba nasıl fark ediyorlar ben buna da şaşırıyorum
Buraya arkadaşlara o kadar alıştım ki biri bir gün yazmazsa hemen dikkatimi çekiyor bakıyorum en son ne zaman girmiş ne yazmış diye
Biz Melek arkadaşımızla mesajlarda da konuşmuştuk bebişlerle ilgili video atmaya çalıştım kaç kez atamadım bugün yine denemek istedim ceza yediğini fark ettim
Nasıl fark ediyorlar bilmiyorum ama bizim sayfa editör yöneticili ya hâlâ ondan her mesajımız onlara bildirim gidiyor okuyunca da görmüşler yada şikayet edilmiş bilmiyorum

Bebeğinizin boyu kaç acaba? Benimki de çok az önde gidiyor endişelenmelik bir durum olduğunu söyledi mi doktorunuz?
55.4 cm ölçüldü ama bende eşimde kısayız. Sadece anne sütü aldığından dilediği kadar içebilir dedi doktorumuz. Telaş edilecek bir şey var demedi. Size ne dedi doktorunuz?

Gaz için acı elma yagini deneyen oldu mu kızlar ben sipariş verdim komşum iyi geldiğini söyledi ayaklarına masaj yapınca rahat gaz çıkarıyor dedi bizim gazimiz hala devam ediyor
İlk bir ay her gün kullandım resmen hayatımı kurtardı oğlum çok gazlıydı ve gerçekten bunu uygulayınca gazını rahat çıkarıyordu ayak altına bazende göbek çevresine masaj yapıyordum

Son düzenleme:
Aslında cezalık bir durum değildi mesela grup kurmak farklı bir şey burayla bağı koparabilir ama o şahsi bir şey için destek istedi ve kadınlar kulübü olarak destek güzel bir şey olmalıydı

Sizin için hayırlısını diliyorum gönlünüzce olsun bakıcı konusuna çok soğuk bakıyorum ben. Kreş daha güvenli geliyor bana nedense . Bebeğimi tanımadığım bir kadınla baş başa bırakmak ürkütür beni maalesef gördüğümüz duyduğumu haberlerden ötürü. Etrafımda tanıdığım bildiğim biri olsaydı bir ihtimal olabilirdi. Ama yok. O sebepten kreş daha güvenilir ve eğitici geliyor bana . Misal bakıcı ne ladar fayda sağlayabilir bir çocuğa ? Akşama kadar eline tablet verme ihtimali var( gerçi kameradan kontrol edilebilir ) . Ama yine de kreş çok daha mantıklı geliyor bana. Ama tabü ona da 2 yaşından önce göndermek istemem

Aslında cezalık bir durum değildi mesela grup kurmak farklı bir şey burayla bağı koparabilir ama o şahsi bir şey için destek istedi ve kadınlar kulübü olarak destek güzel bir şey olmalıydı
Bende öyle düşünmüştüm ama ceza verilmiş inşallah ondan değildir geri döner arkadaşımız buraya hepinize gerçekten çok alıştım ve sevdim kaybetmek istemem

Hanımlar iyi akşamlar nasılsınız bebişler nasıl uzun zamandır giremedim keyifler yerindedir inşallah

Ben de sizin gibi düşünüyordum merak ettim Türkiye’de mi yaşıyorsunuz? Ben de yaklaşık 2.03 hafta sonra işe başlayacağım bakıcı bakacak 1,5 yaşında artık kreşe vermeyi düşünüyorum, ilk oğlumdada öyle yaptım dediğiniz gibi kreş çocuğun gelişimi açısından çok çok daha iyi

Bizim babanne baktı ilk çocuğa, sabah müge anlı öğleden sonra esra erolla geçiyordu. Bu sene 3. Sınıftı, sabahçı. Öğlen geliyor gelinim mutfaktayı izliyor babannesiyle ben dizi bile izlemiyorum evde tv açmıyoruz. Deli oluyorum ama malesef bi şey yapamıyorum. Söylemekle olmuyor. Tamam kızım detip yine bildiğini yapıuor. 1,5 yaşına kadar kendim baktım ücretsizde, ama işim çıktıkça sık sık bıraktım. Spora gittim, derslere gittim. 3 yaşında anaokuluna verdim bu sebepten. Malesef bazı şeylere göz yummak zorunda kalıyoruz. En azından güvenli bakıyor diyorum, babanne olunca arkam çekmiyor. Çok haklısınız, etraf kötülerle dolu. Haberlere baktıkça içim kararıyor. Bir arkadaşımın evine bakıcı geliyor. Kadın o kadar bilinçli ki. Şiir falan ezberletiyor çocuklarına aktiviteler yaptırıyor. Şans işte

Kızlar bu seneye kadar yoktu bu sene yakarca belası türedi. Bilir misiniz bilmiyorum. İllet bi şey. Gözle görünmüyor soktuğu yeri yakıyor resmen. Kaşınmaktan yara oldu heryerim. Gündüz bi şey yok gece uyutmuyor. Kaç gecedir uyku konforum yok. Lavanta yağı ve nane yağını karıştırıp sulandırdım, sprey şişesinden sıkıyorum heryere ve üstüme. Kaçırıyormuş diye. İnş bebeğe bir zararı yoktur ortama sıkıyorum kendi ğstüme sıkıyorum. Yoktur dimi?
Birde yaşayan ve çözüm bulanınız varsa önerilere açığım şu sıcakta korkuma cam açamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…