Aaaa yok ben o yüzden demedim ,anlatırım sorun değil benim için, sadece daha önce gören arkadaslar aaaa bunu daha önce yazmisti demesin diye minik bir hatırlatma benimkisi

çok zorlu bir süreçti bir ay hiç kalkmadan yatmam gerekti bebeğe bişey olmasın diye, ben normalde çok hareketli bir insanım , sporcuyum evde yatmak bile beni psikolojik olarak çok etkiledi annem gelemedi (çok önemli sebeplerden dolayı) eşim bir hafta izin alıp kalabildi yanımda gurbette tek başıma yattım evde bir ay, tabi ki eşim işten gelince ve hafta sonları hep yanımdaydı ve bebek gibi ilgilendi benimle ama yatmak zorunda olmak bile çok zor bir psikoloji, hamileyken yatmak zorunda olan tüm arkadaşlarin rabbim yardımcısı olsun onları çok iyi anlıyorum ve kalpten dua ediyorum. Doktorum bana bir ay sonra herşey yolunda yavaş yavaş normal hayatına dönmeye baslayabilirsin dediğinde ilk isim mutfağı tertemiz foşurdatmak oldu

mutfak çok pis temizleyemiyorum diye ağlamıştım bı gün yattığım yerde

zor günlerdi çok ağladım, çok zorlandım,bebeğime bişey olur mu diye çok endişe ettim ama şimdi rabbim gülerek anlatırıyor elhamdülillah