2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Gelince memnun kalirsan link bırakır misin bize de fikir olur 🤗 🥰 açacak kullanım açısından iyi olur hem hatıra hemde işlevsel normal yazılı magnetler hoşuma gitmiyor nedense başkasının adını ne diyedolabima yapistirayim düşüncesindeyim ama açacak olursa sadece isim hatıra olarak değil iş görecek bişey olmuş olur diye düşündüm bende 🤗
Tabiki paylaşırım linki beceremezsem bile satıcıyı görseli eklerim 😊 Açacak işlevsel güzel oluyor. İş yerinde bile oğlum için yaptırdığım açacak ile herkes şişe açıyor 😁

Sizce kapı süsü nasıl hanımlar çok mu basit duruyor
Aslında tahta ışıklı olan modeller var hiç onlara baktın mı bana daha temiz ve kullanışlı geliyor o modeller, fikir olarak söylemek istedim 😊
Oğluma trendyoldan yaptırmıştım çok güzel geldi. Şimdi kızıma da aynı yerden sipariş verdim.
IMG_9832.webp

Eklentiler

• IMG_9833.webp
    IMG_9833.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 53
Maalesef bu hafta ben de düzenli olarak 2.20 gibi uyanıyorum ve bu halde ise gidiyorum. 😒
Merhaba,gece uyku bölünmeleri 1 ay oldu başladı.Ama Allahtan ağrı yok ve uzun zaman geçmeden uykuya dalmaya çalışıyorum.Malum sizinde yazdığınız üzere çalışan anne olunca gece uyuyamadım gündüz uyurum gibi bir durumumuzda söz konusu değil :) Allah bizlerin yardımcısı olsun ayı tamamlayabilirsek çok şükür :cool:

Çalışan hamileler gözümde süpermanden daha güçlüsünüz 🙃
vallan bende o güç mevcut :) gece 2 gibi uyudum zorla sonra saat 5 gibi gözlerim açıldı nasıl açıldı hiçbir fikrim yok uykuyu çok seven ben bile uyuyamıyorum 7 ,30 kadar kıvrandım durdum 8 gibi çıktım şimdi ofiste gözleri şiş takılıyorum öğleye doğru basar uyku hehe

Aslında tahta ışıklı olan modeller var hiç onlara baktın mı bana daha temiz ve kullanışlı geliyor o modeller, fikir olarak söylemek istedim 😊
Oğluma trendyoldan yaptırmıştım çok güzel geldi. Şimdi kızıma da aynı yerden sipariş verdim.Eki Görüntüle 3587546
güzelmiş bakayım bende sayfasına teşekkürler süs için tül filanda almam lazım sanırım

Hanımlar, hamilelik kemeri diye bir şey almıştım korse gibi ama bele gelen kısmı geniş, göbek altına gelen ön kısmı daha dar bir şey. Doktor tavsiye etmişti mutlaka al ayaktayken takarsın diye. Ama zaten nerdeyse sürekli yattığım için ben sadece hastaneye giderken kullanıyordum. 2 gündür karnımın alt bölgesinde geçmeyen ağrılarım olmaya başladı. Benim de aklıma korse geldi, dün gece yatarken taktım ve gerçekten işe yaradı. Bugün ağrılarım geçmezse doktora gitmeyi düşünüyordum ama şu an cuma randevuma kadar gitmeyi erteleyebilirim gibi düşündüm. Çünkü şu an kendimi kötü hissetmiyorum. Bir de dün gece yatakta sağdan sola dönmek istediğim sırada aniden sağ tarafımdan bıçak saplanması gibi bir ağrı girdi ve nerdeyse 20 dk ağrı asla geçmedi, tuvalete gittim, ovuşturdum filan hiç geçmedi en son parol içtim korsemi taktım ve 10 dk sonra geçti. Anca öyle uyuyabildim. Ve şimdi sabah da hiç çıkarmadım ve iyi hissediyorum. İnşaallah böyle gider.
Aklınızda olsun ağrı sancı şikayeti olanlara tavsiye ederim. Benim aldığım modeli aşağı ekliyorum. Markası filan bir özelliği yok.

Eklentiler

• IMG_0462.webp
    IMG_0462.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Merhaba,gece uyku bölünmeleri 1 ay oldu başladı.Ama Allahtan ağrı yok ve uzun zaman geçmeden uykuya dalmaya çalışıyorum.Malum sizinde yazdığınız üzere çalışan anne olunca gece uyuyamadım gündüz uyurum gibi bir durumumuzda söz konusu değil :) Allah bizlerin yardımcısı olsun ayı tamamlayabilirsek çok şükür :cool:
İnşallah tamamlarız sizin de söylediğiniz gibi gündüz uyurum durumu olmadığından ben akşam yemeğinden sonra direkt bayılıyorum. Sonra da geceleri ayaktayım işte... Vampir gibi oldum 😃

Kızlar birazdan uçağa bineceğim, kontuardan ve pasaporttan geçtim. Herhangi bir rapor istemediler. Uçağa binmeden mi isteniyor acaba ? Aayyy stres yaptım inşallah uçakta doğurmam ve rahat rahat ıçağa binip inerim

İnşallah tamamlarız sizin de söylediğiniz gibi gündüz uyurum durumu olmadığından ben akşam yemeğinden sonra direkt bayılıyorum. Sonra da geceleri ayaktayım işte... Vampir gibi oldum 😃
Son 15 gün gibi düşün ben öyle yapıyorum :)
Kendimi teselli etme şeklim:)
1 yıla uzama konusu netleşmiş olsaydı hiç bunları yaşamazdık.Allaha havale artık hepsi zira bu ayda yapmazlarsa zaten kalır çünkü idari tatile çıkacaklar:(

Kızlar birazdan uçağa bineceğim, kontuardan ve pasaporttan geçtim. Herhangi bir rapor istemediler. Uçağa binmeden mi isteniyor acaba ? Aayyy stres yaptım inşallah uçakta doğurmam ve rahat rahat ıçağa binip inerim
Sorarlarsa uçağa binerken sorarlar ki sizin pegasus 36 haftaya kadar sormuyoruz demişler. Telaş etmeyin🙏🏼

Sevgili arkadaşlar ben Hatay'dan Yazıyorum 30 yaşında 3. Bebeğimi bekliyorum ilk çocuğum 2014 doğumlu Almira'm kızım hatay depreminde kaybettim oğlum 2018 doğumlu depremden sonra Adana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım 8 ay kendimi hala toparlamış değilim şimdi hamileliğimin 32+2 haftasındayım kız bebeğim olacak Adını Alya Almira koyacam ama çevremden çok tepki alıyorum rahmetli kızının adını buna koyma diye ama ben bunu yapmazsam çok kötü olurum belki ilerde oğlumdan yine beklerim Rabbim bana böyle bir mükafat vermişken kendim koymak istiyorum sizce haksız mıyım? Bu arada haklarınızı helâl edin grubu sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🌸

Kızlar hastaneye geldim, çünkü kasılmalarım yine devam etti. Nst de çok bir şey çıkmamış ama doktor muayenede bakınca 1,9 cm açılma var dedi. Bu hızla gitmesin diye doğumu geciktirebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. 20 dk arayla 3 kere Nidicart içtim. Serum bağlı hala. Serum bitince tekrar Nst ye bağlayacakmış. Ona göre konuşuruz dedi. Ciğer geliştiricileri olmuştum zaten. Dün de progestan iğnemi olmuştum. 34 haftam daha dolmadı. Dua edin ❤️ 36 haftayı tamamlayabilsem çok güzel olur inşaallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün.

Sevgili arkadaşlar ben Hatay'dan Yazıyorum 30 yaşında 3. Bebeğimi bekliyorum ilk çocuğum 2014 doğumlu Almira'm kızım hatay depreminde kaybettim oğlum 2018 doğumlu depremden sonra Adana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım 8 ay kendimi hala toparlamış değilim şimdi hamileliğimin 32+2 haftasındayım kız bebeğim olacak Adını Alya Almira koyacam ama çevremden çok tepki alıyorum rahmetli kızının adını buna koyma diye ama ben bunu yapmazsam çok kötü olurum belki ilerde oğlumdan yine beklerim Rabbim bana böyle bir mükafat vermişken kendim koymak istiyorum sizce haksız mıyım? Bu arada haklarınızı helâl edin grubu sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🌸
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Yalancı sancı falan mı oluyor bu endişelendim baya
Doğum sancısı belde olur ve ya belden karın altına kasıka vurur.Sancı düzenli dalgalarla olur. İlk gebelikte yanıltıcı ağrılar oluyor böyle. Bebek böbreğe mesaneye baskı yaptığında ağrı kasılma olur, bazen de gaz sancısı oluyor yanıltıyor

Başınız sagolsun. 😔Rabbim sabır versin. Gerçekten Allah size çok güzel, bkr hediye yollamış. İçinizden ne geliyorsa öyle yapın. Arkadaşın da annesi vefat etti kızına annesinin adını koydu. Yani siz nasıl mutlu hissedeceksiniz oyle yapan. Saglikla kavusun insallah. ALLAH uzun ömürler versin evlatlarıniza insallah.

Kızlar hastaneye geldim, çünkü kasılmalarım yine devam etti. Nst de çok bir şey çıkmamış ama doktor muayenede bakınca 1,9 cm açılma var dedi. Bu hızla gitmesin diye doğumu geciktirebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. 20 dk arayla 3 kere Nidicart içtim. Serum bağlı hala. Serum bitince tekrar Nst ye bağlayacakmış. Ona göre konuşuruz dedi. Ciğer geliştiricileri olmuştum zaten. Dün de progestan iğnemi olmuştum. 34 haftam daha dolmadı. Dua edin ❤️ 36 haftayı tamamlayabilsem çok güzel olur inşaallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Canim Rabbim saglikla ve zamanını doldurup gelmesini nasip etsin inşallah. Ağrı şiddetli mıydı? İlaçlarla kesilir insallah. Dualarımız seninle. Bebeğin gelişimi nasil? Bebisimiz iyi de mi?

Back
X