Çok geçmiş olsun. Rabbim size çok güzel günler versin, ruhunuza şifa olsun inş. bebeğiniz. İsim konusunda içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın bence deHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim İyiki varsınız ❤![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. Rabbim size çok güzel günler versin, ruhunuza şifa olsun inş. bebeğiniz. İsim konusunda içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın bence deHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim İyiki varsınız ❤![]()
ben :) ameliyata girerken lens çıkarılıyor. genel anestezide böyle ama spinalde de her ihtimale karşı çıkar diye düşünüyorum. bir sorun doktorunuza.Kızlar gözleri miyop olup lens takan var mı? Sezaryen e lens ile girebiliyor muyum? Lenssiz hiçbir şey göremiyorum iyice gerilirim. Gözlükte ameliyatta çok rahatsız eder. Daha önce doğum yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba ?
Yok uyumakta sıkıntı yok lens im geceli gündüzlü yani gebelikten önce 1-2 hafta gözümde kaldığı oluyorfuLokal anestezi olacaktır canım problem olmaz bence
Operasyon esnasında da aksilik olursa genel bayıltırlarsa ayılman max yarım saat sürer bence doktora danışmakta fayda var
mesela ben yarım saat filan lensle uyuyorum çok rahatsız etmiyor![]()
Bahsettiğiniz belki genel anestezidir . Benim gibi gözlüksüz lenssiz önünü bile görmeyen birinin tamamen kendinde olduğu bir ameliyatta ikisi olmadan alıncağomı sanmıyorım ya. Sezaryenden ziyade gözümün derdine düşerim çünkü mümkün değil onlarsız 5 dk duramıyorumDoğumu bilemem tabi ki ama ameliyathaneye ne lens ne gözlük hiçbirşey almıyorlar cnm normalde
Aaaa bi sorayım doktoruma ben . Genel anesteziye lenssiz gözlüksüz girmek sorun değil de tamamem ayık olduğun bi ameliyatta ne biliyim bana eziyet olurben :) ameliyata girerken lens çıkarılıyor. genel anestezide böyle ama spinalde de her ihtimale karşı çıkar diye düşünüyorum. bir sorun doktorunuza.
Artık benim deÇalışan hamileler gözümde süpermanden daha güçlüsünüz![]()
Benim arkadaşım yaptı punchla kapı süsü isimli yastık kılıfı yaptı hediyeliklerimizi bile yaptı punchtan gökkuşağı anahtarlık şeklinde çok tatlı olduBen kapı süsünü de kendim yapcamnormalde yerinde duramayan biriyim izne ayrılmak yaramadı sürekli iş çıkarıyorum kendime
Punch öğreniyorum şu an videolardan malzemelerimi aldım oğluşumun ismini işleyeceğim
![]()
Oyyyy kıyamam rabbim yardımcınız olsun, inşallah bekler erkenci kuşumuz ama gelmek isterse de stres yapma annesi haftası kötü değil, dualarımız sizinleKızlar hastaneye geldim, çünkü kasılmalarım yine devam etti. Nst de çok bir şey çıkmamış ama doktor muayenede bakınca 1,9 cm açılma var dedi. Bu hızla gitmesin diye doğumu geciktirebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. 20 dk arayla 3 kere Nidicart içtim. Serum bağlı hala. Serum bitince tekrar Nst ye bağlayacakmış. Ona göre konuşuruz dedi. Ciğer geliştiricileri olmuştum zaten. Dün de progestan iğnemi olmuştum. 34 haftam daha dolmadı. Dua edin36 haftayı tamamlayabilsem çok güzel olur inşaallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Çok üzüldüm gerçekten, Allah sabır versin, siz nasıl isterseniz öyle koyun ismini, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsinizSevgili arkadaşlar ben Hatay'dan Yazıyorum 30 yaşında 3. Bebeğimi bekliyorum ilk çocuğum 2014 doğumlu Almira'm kızım hatay depreminde kaybettim oğlum 2018 doğumlu depremden sonra Adana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım 8 ay kendimi hala toparlamış değilim şimdi hamileliğimin 32+2 haftasındayım kız bebeğim olacak Adını Alya Almira koyacam ama çevremden çok tepki alıyorum rahmetli kızının adını buna koyma diye ama ben bunu yapmazsam çok kötü olurum belki ilerde oğlumdan yine beklerim Rabbim bana böyle bir mükafat vermişken kendim koymak istiyorum sizce haksız mıyım? Bu arada haklarınızı helâl edin grubu sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı❤
![]()
Sağlıkçı olduğum için bizzat bu konuya şahitlik ettim spinal anestezi de olsa genel anesteziye dönüşmeyeceğinin garantisini kimse veremez ve genel anestezide gözünüze kurumaması için bi krem sıkılıyor lens bunun için tehdit olur. Eğer gözlüğünüz varsa rica edin spinal anestezi devam ettiği sürece ya da bebek çıktığı zaman görmeniz için size takarlar. Tabi doğum yapacağınız hastanenin kurallarını bilmiyorum ama sağlık açısından olması gereken bu :))Aaaa bi sorayım doktoruma ben . Genel anesteziye lenssiz gözlüksüz girmek sorun değil de tamamem ayık olduğun bi ameliyatta ne biliyim bana eziyet olur![]()
Ölümsüzlüğü çağırmak gibi oluyor ama sanki bize yetismeyecekSon 15 gün gibi düşün ben öyle yapıyorum :)
Kendimi teselli etme şeklim:)
1 yıla uzama konusu netleşmiş olsaydı hiç bunları yaşamazdık.Allaha havale artık hepsi zira bu ayda yapmazlarsa zaten kalır çünkü idari tatile çıkacaklar![]()
95 lira kargo ücreti,ben aynı desenden çikolata da yaptırdım. Basılınca story olarak paylaşıyorlarmış.basmadan önce onay alıyorlar,sayfalarından model seçiyorsun vs.ibanı gönderdikten sonra basıyorlar tabi ki, ben de bekliyorum daha kargo kodu vs gelmedi açıkçası :)Yaa çok teşekkür ederim guvenilirmiş demekki kargo ücreti ne kadar ödeyeceksiniz peki bende isteyeyim hemen![]()
Her ihtimale karşı hazırlanılır diye düşünüyorum ameliyata girerken. En doğrusunu doktor bilir tabi.Aaaa bi sorayım doktoruma ben . Genel anesteziye lenssiz gözlüksüz girmek sorun değil de tamamem ayık olduğun bi ameliyatta ne biliyim bana eziyet olur![]()
Öncelikle basin sagolsun canim sen o bebegin annesisin ve vefat eden kızının anisini yasatmak istiyorsun ben bunda yanls hicbirsey goremiyorum kimseyide zerre alakadar etmez saygi duyulması gerek duyduklariniza cok aldiris etmeyin derim sizin bebeginiz sizin seciminizSevgili arkadaşlar ben Hatay'dan Yazıyorum 30 yaşında 3. Bebeğimi bekliyorum ilk çocuğum 2014 doğumlu Almira'm kızım hatay depreminde kaybettim oğlum 2018 doğumlu depremden sonra Adana ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım 8 ay kendimi hala toparlamış değilim şimdi hamileliğimin 32+2 haftasındayım kız bebeğim olacak Adını Alya Almira koyacam ama çevremden çok tepki alıyorum rahmetli kızının adını buna koyma diye ama ben bunu yapmazsam çok kötü olurum belki ilerde oğlumdan yine beklerim Rabbim bana böyle bir mükafat vermişken kendim koymak istiyorum sizce haksız mıyım? Bu arada haklarınızı helâl edin grubu sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum Rabbim Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı❤
![]()
Sezeryan için duymuştum sanırım oje sürmek de yasakmış sanırım bu normal doğum iicin geçerli mi bilmiyorum ama sanırım böyle bir şey de varmış Sezeryan düşünenler bir süre oje kullanıyorsa sürmesinSağlıkçı olduğum için bizzat bu konuya şahitlik ettim spinal anestezi de olsa genel anesteziye dönüşmeyeceğinin garantisini kimse veremez ve genel anestezide gözünüze kurumaması için bi krem sıkılıyor lens bunun için tehdit olur. Eğer gözlüğünüz varsa rica edin spinal anestezi devam ettiği sürece ya da bebek çıktığı zaman görmeniz için size takarlar. Tabi doğum yapacağınız hastanenin kurallarını bilmiyorum ama sağlık açısından olması gereken bu :))
Anladım şimdi lens in neden istenmediğini. Peki gözlük hangi nedenle istenmiyor? Teşekkür ederim bu aradaSağlıkçı olduğum için bizzat bu konuya şahitlik ettim spinal anestezi de olsa genel anesteziye dönüşmeyeceğinin garantisini kimse veremez ve genel anestezide gözünüze kurumaması için bi krem sıkılıyor lens bunun için tehdit olur. Eğer gözlüğünüz varsa rica edin spinal anestezi devam ettiği sürece ya da bebek çıktığı zaman görmeniz için size takarlar. Tabi doğum yapacağınız hastanenin kurallarını bilmiyorum ama sağlık açısından olması gereken bu :))
Aslında nabız için bağlanılan cihaz için gerekli yani sadece işaret parmaklarınızda olmasa da yeterli olur tabi gözle kontrolde de olmaması daha iyi olurSezeryan için duymuştum sanırım oje sürmek de yasakmış sanırım bu normal doğum iicin geçerli mi bilmiyorum ama sanırım böyle bir şey de varmış Sezeryan düşünenler bir süre oje kullanıyorsa sürmesinsebebi için de tırnağın rengini kontrol ediyorlarmış sanırım tabi benim duyduklarım kulaktan siz saglikciymissin siz daha iyi bilirsiniz
Rica ederimm oda aynı şekil güvenlik amaçlı yani acil bir şey olduğu zaman engel oluyor ve içerisinde metal bulunan şeylerede izin verilmez mesela bu tokada da olabilir gözlükte de piercing varsa oda aynı şekil çünkü bazı cihazlarla etkileşime girip size zarar verebilir.Anladım şimdi lens in neden istenmediğini. Peki gözlük hangi nedenle istenmiyor? Teşekkür ederim bu arada
Benim dün sol kasğımda vardı. Hafif sızlama ağrı tarzı karışık. Plasenta benim de aşağıda. Olabilir tabi ondan.Hanımlar merhaba,
Benim de rahmimin sağında böyle ağrı mı diyim bası mı zonklama gibi hatta sağ ayağıma da vuruyor geceleri özellikle.
Plasenta da aşağıda o mu baskı yapıyor acaba benzer ağrı hisseden var mı ?