2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlarrrr Allah razı olsun hepimizden :) darısı sizlere inşallah yazamadım kusura bakmayın çok küçük ememiyo sürekli uğraşıyoruz mama ile destekliyoruz küçük olması çok zormuş ama şükürler olsun :)
Olsun annesi saglikla geldiya toparlar insallah 🌸🌸en kisa surede

Benim bebeğin eli sanırım kasığımda baş aşağı duruyor çünkü totosu veya bacağıda kaburgamda iki türlü de hareket edince çok acıyor o bölgeler sizde de başladı mı acı vermeler 🥲🥹
Beni 2 haftadir mahfediyor o kaburga agrisi son 12 gun bebisimi alicam kucagima insallah

Bu sıcak basması ne berbat bi şrymiş ya.pencere açık ama sıcaktan yatamıyorum🥹
Aman diyim dikkat edin ben 2 haftadır sıcak basmasından bı haller oldum 4 bardak buzlu suyu aralıksız içtim başım döndü içim kıyıldı baygınlık geçirdim derken ertesi gün sesim cikmayarak uyandım boğazım berbat tahriş olmuş bugün öksürükte başladı ve korkutuyorlar beni bebek son aylarda anne karnında soğuk alırsa doğunca grip bronşit oluyor diye 🤦🏻‍♀️ boğaz ağrısı öksürük sıcak basması bı yana bu korku bı yana bende örtüsüz yatıyorum yatmadan önce ayaklarıma ve kollarıma soğuk su döküyorum uyuyana kadar olan harareti aliyor hiç olmazsa istersen sende dene ama klima vantilatöre ve rüzgar varsa pencere açmasına hemen geçme 🌸🌸

Dikkat edin son haftalar hava değişimi dönemi birde hasta olmayın banada basıyor sıcak ben üstümü örtmüyrom öyle idare ediyorum klima filan açmadım az uyumadan pencere acıyorum hava alınca kapanıyorum dalmadan
İşte dalıyorum zaten onda sıkıntı yokta bu saatlerde kan ter içinde uyanıyorum😭

Kızlar doğum yaklaştıkça milyon endişe yükleniyormuş insana. İşin cidden psikolojik boyutu çok zormuş. Eskiden yetebilecek miyim vs gibi endişelerim varken şimdi doğum yaklaştıkça, bebek iyi mi şuan acaba , doğumdan ben ve bebek sağlıklı çıkabilecek miyiz, çok az kordon vardı boynunda acaba bebeğe bi anda zqrar verir mi diye kötü düşünceler yüklenmeye başladı. Sanırım zamanımda duyduğum kötü doğum hikayeleri bilinçaltımda hortladı. Yakınım olarak kuzenim ve 2 arkadaşım bebeğini doğum esnasında kaybetti zamanında . Sanırım onlar bilinç altımda kaldı ve gitmiyor.
Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi ve bu süreci sağlıkla bitirelim inşallah , bu aralar başka duam yok 😞

Günaydın güzel anneler nasılsınız?🌸 herkeste aynı şikayetler varmış. Bende aynıyım kaburga sırt ağrısı, bel bacak ağrısı, baş ağrısı halsizlik ve sıcak basması. Bu gün hasta gibiyim inşallah ağır grip olmam😔Geceleri bende çok terliyorum o yüzden üşüttüm galiba. Kasılma oluyor bende de bazen, bence olması normal sonuçta bebişler büyüdü.

Günaydın güzel anneler nasılsınız?🌸 herkeste aynı şikayetler varmış. Bende aynıyım kaburga sırt ağrısı, bel bacak ağrısı, baş ağrısı halsizlik ve sıcak basması. Bu gün hasta gibiyim inşallah ağır grip olmam😔Geceleri bende çok terliyorum o yüzden üşüttüm galiba. Kasılma oluyor bende de bazen, bence olması normal sonuçta bebişler büyüdü.
Günaydın💕 doktorum normal demişti hepsine . Hepsine alıştım da sıcak basması berbatmış

Yaa inşallahh ben bayramdan sonra olması için dua ediyorum 😅 ama bayramdan sonrada 40. Hafta oluyor o kadar bekler mi bilemem
Bekleyebilir rahati yerndeyse vajinal karar verseydik sanirim benimkide bayrama gelirdi cnku doktor hic niyeti yok gelmeye 40 41 i gorur dedi 🤭🤭

Günaydın kızlar 🥰
Sizinde yanlar boşaldı mı benim minnoş sadece göbeğe geçti yanlarım ve sırtım boşaldığı için taşımakta zorlanıyorum hep uzanmak istiyorum. Bu da normalmiş son aylarda olurmuş bı de ilk kez baş aşağı dönmüştü hep makatti beyefendi baş aşağı olmayı sevmedi yine döndü popişinin üzerine bu da daha ağır olma sebeplerinden 🫠
Son ay baya meşakkatliymiş yaa kolaylıkla sağlıkla atlatırız inşallah 🤲🏻 🌸 🌸

Kızlar doğum yaklaştıkça milyon endişe yükleniyormuş insana. İşin cidden psikolojik boyutu çok zormuş. Eskiden yetebilecek miyim vs gibi endişelerim varken şimdi doğum yaklaştıkça, bebek iyi mi şuan acaba , doğumdan ben ve bebek sağlıklı çıkabilecek miyiz, çok az kordon vardı boynunda acaba bebeğe bi anda zqrar verir mi diye kötü düşünceler yüklenmeye başladı. Sanırım zamanımda duyduğum kötü doğum hikayeleri bilinçaltımda hortladı. Yakınım olarak kuzenim ve 2 arkadaşım bebeğini doğum esnasında kaybetti zamanında . Sanırım onlar bilinç altımda kaldı ve gitmiyor.
Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi ve bu süreci sağlıkla bitirelim inşallah , bu aralar başka duam yok 😞

Günaydın,
Aynı endişeleri paylaşıyoruz sanırım. Ben de 3-4 arası uyuyabiliyorum düşünmekten uyku girmiyor gözlerime sonra en geç 9da yine ayaktayım 🥺 neyse bugün kontrol var da için rahat olur belki bugün erken uyurum diyorum. Pozitif kalabilmek çok önemli. İyi düşenelim iyi olsun. Umarım sağlıkla, kolaylıkla, tam olması gerektiği/planladığımız zamanda alırız kucağımıza 🙏

Bnm kızda hep kendini bi yana topluyor sonra bırakıyor sürekli boyle bu normal mi yani karnım yamuluyor resmen ve uzanamıyorum yan tarafa çünkü ona basınc uyguluyorum sanki çıkmış karnımın altında bebek var da bn basıyormuşum gibi bir his

Bnm kızda hep kendini bi yana topluyor sonra bırakıyor sürekli boyle bu normal mi yani karnım yamuluyor resmen ve uzanamıyorum yan tarafa çünkü ona basınc uyguluyorum sanki çıkmış karnımın altında bebek var da bn basıyormuşum gibi bir his
O da normalmiş canım karnının altına yumuşak bı yastık alarak uzan yada hafif sırta dönük uzan kendini düzeltiyor minik ablam geçen karnıma bakıp ne yapiyo bu şaşkın totosunu yaslamış itiyor biri söylesin çıkış ordan değil diye 🤣
Yada üzerine yatmaya korkuyorsan bebeğin olduğu tarafa değil diğer tarafa yine ince yastık veya katlanmış örtü koy karnının altına uzan o şekilde düzeltiyor kendini benim bebiş 🤗🤗

Ay kızlar yarın doktor randevum var. Kötü olursan hemen gel demişti. Şimdi normal bebek dönüyor diyelim pimpiriklendim. Aman gelecek mi aman bir şey mi oldu diye diye sabahı zor ediyorum. 37. Haftaya kadar çalışırım inşallah dedim ama 35. Haftada eleneceğim sanırım. Bebekte bende sağlıklı olalım da gerisi önemli değil.

Back
X