2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar kan değerlerim cok düşmüş . Doğum yapalı 20 günü geçti kanamam hala var. Doğumdan sonrada odada cok kanamam olmuştu sanırım kan sulandırıcı iğneden kaynaklı . Kan yapacak siyah üzüm hariç etkili bitkisel birşeyler var mı bildiğinizz. Baş dönmesi göz kararması yaşadıgım için tahlil yaptırdım . Değerim 7 çıkmış .
Kesin çözüm serum derim değeriniz çok düşük doğal yolla zaman alır bence.Benim değerim sınırda çokta düşük değil ama banada serum taktılar.

Kızlar psikolojik mi bilmiyorum ben kendimi her an dogurcak gibi hissediyorum bi yere giderken hep tedirgin oluyorum evden çıktığım an dogurcakmisim gibi geliyo çok fazla çıkmak istemiyorum en son 2 hafta önce gittik kontrole her şey yolundaydı şimdi yarın sabahtan gidicez nstye falan giricem ama karnımda regl olcakmisim gibi bı ağrı var çok rahatsız edici bı de bebek sürekli bı yerde toplanıp sertleşip duruyo neyin normal neyin anormal olduğunu anlayamiyorum sabahtan randevum olduğu için boşu boşuna da acilden gitmek istemiyorum ama tedirgin de oldum

Yapıyım söylediklerinizi teşekkürler ☺️ aslında kiloyu sorun etmicem de bebeğin doğar doğmaz ameliyat olması lazım onun için 3 kilonun üstünde olması lazımmış. Sorun şu ki çok fazla mide ağrısı çekiyorum hiç bişey yiyemiyorum fazlaca o yüzden kendimde fazla kilo almadım bebekte almadı. İşte bi şeyi yapayım derken başka şey olmuyo Rabbim kolaylık versin hepimize
Bana ac karnina tahin cok iyi geldi. Belki size de iyi gelir. Gun icinde midem agridikca az az yiyince de iyi geliyor. Umarim bebeginiz tum surecleri kolayca atlatir gider 🙏🏼

Maşallah çokta severim aslında kemik suyunu yapmaya çalışıcam bunuda
Miktarını yazmamışım, her gün 1 bardak sırf kemik suyu içtim, o zaman etkisi oluyor. Yoksa normalde de zaten hep çorbaları kemik suyuyla yapardım şifa olsun diye ama bir tencere çorbanın içinde 1 bardak kemik suyu yeterli gelmiyor.

Miniğin kıyafetleri yıkandı çanta hazırlığına geçildi

Eklentiler

• IMG_0721.webp
    IMG_0721.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 85
Miniğin kıyafetleri yıkandı çanta hazırlığına geçildi
Şöyle bi lohusa bide normal pijama takımı aldım ikisinin kumaşı da çok güzel tiril tiril yaza çok uygun sizede fikir olsjn diye paylaşıyırum

Eklentiler

• IMG_0627.webp
    IMG_0627.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_0619.webp
    IMG_0619.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar psikolojik mi bilmiyorum ben kendimi her an dogurcak gibi hissediyorum bi yere giderken hep tedirgin oluyorum evden çıktığım an dogurcakmisim gibi geliyo çok fazla çıkmak istemiyorum en son 2 hafta önce gittik kontrole her şey yolundaydı şimdi yarın sabahtan gidicez nstye falan giricem ama karnımda regl olcakmisim gibi bı ağrı var çok rahatsız edici bı de bebek sürekli bı yerde toplanıp sertleşip duruyo neyin normal neyin anormal olduğunu anlayamiyorum sabahtan randevum olduğu için boşu boşuna da acilden gitmek istemiyorum ama tedirgin de oldum
Magnezyum alıyor muydunuz? Herhangi bir erken doğum riskiniz var mı? Bu bahsettiğiniz tarzdaki ağrılar bazen yalancı sancı denen rahmi doğuma hazırlayan ağrılar ama bazen de rahim ağzı kısalığı riski gibi önemli etkileri olabiliyor o zaman doktorun ilaçlara başlatması icap edebiliyor. Ama sizin şimdiye kadar her şey yolundaysa büyük ihtimal yalancı sancıdır, yani normal bir süreç, bol bol dinlenin.

Kızlar kan değerlerim cok düşmüş . Doğum yapalı 20 günü geçti kanamam hala var. Doğumdan sonrada odada cok kanamam olmuştu sanırım kan sulandırıcı iğneden kaynaklı . Kan yapacak siyah üzüm hariç etkili bitkisel birşeyler var mı bildiğinizz. Baş dönmesi göz kararması yaşadıgım için tahlil yaptırdım . Değerim 7 çıkmış .
Yürek yiyebilirsin. Küçükbaş büyükbaş. Ben de kansızlık vardı bir hafta hergun yedim iyi olmuştu. Tavada catallaya catallaya pisirmistim. Kanlı kalıyor miden alırsa yemende fayda var

Yürek yiyebilirsin. Küçükbaş büyükbaş. Ben de kansızlık vardı bir hafta hergun yedim iyi olmuştu. Tavada catallaya catallaya pisirmistim. Kanlı kalıyor miden alırsa yemende fayda var
Maşaallah ne güzel 👍 Bende de kansızlık var, sabah akşam takviye almama rağmen son tahlillerse hala düşük çıktı, yürek de çok severim, ben de deneyeceğim teşekkür ederim paylaştığınız için 💕

Benim de bu ara karnim cok kasildi ve belimde agri var. Erken doguracakmisim gibi bir tribe girdim resmen. Ozel bisey yapmadim, doktor dinlen dedi cok da dinlenemedim acikcasi mecburiyetler yuzunden, sanki daha iyiyim iki gundur. Yasadiklarimiz muhtemelen normal, yine de ne kadar dinlenebilirsek o kadar iyi gibi.

Magnezyum alıyor muydunuz? Herhangi bir erken doğum riskiniz var mı? Bu bahsettiğiniz tarzdaki ağrılar bazen yalancı sancı denen rahmi doğuma hazırlayan ağrılar ama bazen de rahim ağzı kısalığı riski gibi önemli etkileri olabiliyor o zaman doktorun ilaçlara başlatması icap edebiliyor. Ama sizin şimdiye kadar her şey yolundaysa büyük ihtimal yalancı sancıdır, yani normal bir süreç, bol bol dinlenin.
Magnezyum alıyorum herhangi bi erken dogum riskimde yoktu ama bugün saat 5 ten beri falan sürekli bı yalancı kasılma halinde bebek sürekli kendini bı yerde toplayıp kaskatı yapiyo ara ara da regl ağrısı gibi ağrım oluyo eğer yalanciysa bu kadar uzun süreli oluyo mu yalancı kasılmalar hiç bilmiyorum 🫠

Kesin çözüm serum derim değeriniz çok düşük doğal yolla zaman alır bence.Benim değerim sınırda çokta düşük değil ama banada serum taktılar.
Haklısın banada oyle geliyor . Bugun bebeği emzirirken baş dönmesinden bayılacak gibi oldum . Yarın emzirmeye gittiğimde dahiliyeye ugrayacagım inşallah kan verir

Benim de bu ara karnim cok kasildi ve belimde agri var. Erken doguracakmisim gibi bir tribe girdim resmen. Ozel bisey yapmadim, doktor dinlen dedi cok da dinlenemedim acikcasi mecburiyetler yuzunden, sanki daha iyiyim iki gundur. Yasadiklarimiz muhtemelen normal, yine de ne kadar dinlenebilirsek o kadar iyi gibi.
Evet bana da niyeyse öyle bı his geldi bu çocuk hiç 1 ay daha duracak gibi gelmiyo içerde 🫠 hatta eşim de iyice gribe girdi yarın kontrole giderken çantayı da bagaya koyalım nolur nolmaz diyo 😂 herhangi bi su gelmesi ya da kanama olmadığı sürece panik yapmamaya kosulladim kendimi yarın sabahtan randevum var nstde bu kasilmalar cikicak mi çok merak ediyorum bakalim benim doktor ne dicek

Sanciniz nasil oldu? Belden mi geliyor?

Belden değil de kasıklarımda olan bı sancı regl olucakmisim gibi oluyo arada geliyo arada gidiyo takip edebilecegim bı duzenlilikte değil gibi
Benim de bi akşam olmuştu hafif hafif gelip gidiyordu sonra ertesi gün geçti şükür. Normal herhalde böyle arada olması.

Belden değil de kasıklarımda olan bı sancı regl olucakmisim gibi oluyo arada geliyo arada gidiyo takip edebilecegim bı duzenlilikte değil gibi
Merhaba, benim de sizin haftanızda bir gün boyunca aşırı yalancı kasılmam olmuştu. Karnım sürekli sağ tarafımda toplanıyordu, kocaman tepe oluyordu. Bu düzenli olursa ve regl-kasık-bacak ağrıları eşlik ederse ilk kontrolünüzde mutlaka rahim ağzını ölçtürün. Geçmiş olsun 💐

Evet bana da niyeyse öyle bı his geldi bu çocuk hiç 1 ay daha duracak gibi gelmiyo içerde 🫠 hatta eşim de iyice gribe girdi yarın kontrole giderken çantayı da bagaya koyalım nolur nolmaz diyo 😂 herhangi bi su gelmesi ya da kanama olmadığı sürece panik yapmamaya kosulladim kendimi yarın sabahtan randevum var nstde bu kasilmalar cikicak mi çok merak ediyorum bakalim benim doktor ne dicek
Insallah sorunsuz gecer yarin kontrol. Her seferinde yaziyorum gunlerimiz ayni 😁 3-4 hafta daha tutabildigimiz kadar tutalim 😅 ters donduyse artik o da etkiliyor gibi, baski artiyor.

Ben kansızlıktan çok çektiğim için halinizden anlıyorum. Çocukluğumdan beri hep bununla uğraştım. Doktorunuza danışarak ciğer ve diğer sakatatlar, ıspanak, pancar, kırmızı meyveler (berry dediklerimizden özellikle), pekmez, üzüm, kuruyemiş, günkurusu kayısı tüketin. Bazen hoşaf olarak da tüketiyorum ben meyveleri, o şekilde de daha hızlı alımını sağlayabilirsiniz. Ama mutlaka doktora sorun çünkü kolesterol gibi başka değerlere de bakılması lazım özellikle hayvansal ürünlerin tüketimine ağırlık vermeden önce. Çok geçmiş olsun 💐
Çok tesekkür ederim . Süt yapması için yiyiyorum bir çoğunu ama sakatat aklıma gelmemişti mutlaka deneyeceğim

Back
X