Kızlar kızlar, dün annem Allah razı olsun bazamın altını bir düzene soktu, ohhh çok rahatladım. Çocukların kışlıklarını kaldırdı, yazlıkları çıkardı. Bebeğe abiden küçülen büyük kıyafetleri ayırdı, abladan küçülenleri de yeğenime diye poşetledi. Baza içine hurç almıştım internetten, onlar geldi dün, ay ne güzel şeylermiş niye hiç şimdiye kadar almamışım diye kendime kızdım. Poşetlere koyuyordum hep eskiden, hepsi bölük pörçük hiç düzenli olmuyordu gözümü yoruyordu. Şimdi her şey o hurçların içinde oh mis gibi oldular. Tabi ben yattığım için hiç yardım edemedim, sadece söyledim şunu koyalım bunu çıkaralım filan annem de ona göre yaptı hepsini düzenledi. Sağ olsun. O kadar büyük bir iş halloldu ki. Zaten saat nasıl geçmiş anlamadık, bir baktık 8 olmuş, daha yemek bile yememişiz, çocuklar dolanıyor etrafta çilek yiyebilir miyiz maydonoz yiyebilir miyiz. Hay Allahım ya

biz de hala saate bakıp da farketmiyoruz ne kadar geç olduğunu. En sonunda kızım dedi anne benim karnım ağrıyor galiba çok acıktım diye. Normalde iştahsız bir kızdır gözlerim yaşardı resmen bu sözleri duydum ya

demek aç bırakmak lazımmış bunları
Hurçlar da bunlar:
Serstil 6 Adet - Antrasit Çizgili Büyük Boy Baza Altı Ve Çekyat Tipi Hurç 65 x 45 x 22 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Tabi resimdeki gibi dimdik durmuyor, kullanan kişilerin fotoğraflarına bakarsanız daha net anlaşılır. Ama dik durması önemli değil zaten benim için. Her şeyi düzenli bir şekilde ayırmış olması çok iyi oldu. Aslında 8 tane sığarmış ama hurca girmesine gerek olmayan birkaç parça eşya da vardı onları bazanın daha geri tarafına doğru koydu annem, kötü durmadı.