2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hay Allah, epey uzun sürmüş. Çok geçmiş olsun. O tür karışımları duyuyorum, hatta en çok gençlerden duyuyorum. Eczaneden birkaç serum alıp yumurtayla karıştırıyorlarmış ama hiç denemedim. Belki lohusalıkta denenebilir. Cuma günü doktor randevum var. Elenatal 3 kullanacağız demişti ama saç özelinde konuşmadık hiç. Lohusalıkla ilgili sorularıma yavaş yavaş geçmek istiyorum, bunu da soracağım, sizlere de söylerim 😇
Ya haber verirseniz gerçekten çok güzel olur ben yeni geldim kontrolden bunun için aramak da istemiyorum. İnşallah daha fazla dökülme olmaz zaten 3 tel saçım var

Yeri gelmişken yüzdeki lekelenme ve çillenmeler ile çatlaklar konusunu da gündeme getireyim. Bende hepsi var maşallah 😄 Çatlaklar için lazere gitmeyi düşünüyorum. Fraksiyonel lazer diye bir şey duydum, bilen varsa aydınlatsın 🙏🏻 Fakat yüz lekeleri konusunda ne yapabiliriz hiçbir fikrim yok. İki gözümün altında tam çillenme bölgesinde fazla yoğun olmamakla birlikte koyu renkli birkaç çilim oldu. Lekelenme de diyebiliriz belki. Daha önce hiç cilt sorunu yaşamamıştım. O yüzden ne yapmak lazım bilmiyorum. Biraz araştırdım, doğumdan sonra kendiliğinden yok olur gibi şeyler okudum ama tecrübesi, bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim 🙏🏻
Kuzenimde vardı iki hamileliğinde de full leke oldu yüzü ikisinde de geçmiş emzirmede azalıyor 8-9 aya bir şey kalmıyor dedi. Ama her bünye farklı tabii inşallah bizimkiler de çabuk geçer. Çatlak konusu muamma lazere ben de bakayım bir

Hayır hangisi sancı hangi durumda oluyor o yüzden sordum sıkıntı var bakın diye söylemedim ben ipekbocegi
Doktoruma guvenmiyorum demedim bir sıkıntı olmadigini bugün çok şükür öğrendim bu tarzda karşıdakini rencide etmeniz saçma sizi rahatsiz ettiyse cevap vermeyin.sizin fikrinizi sormadım

Kızlarrrr şu süt yapıcı çaylar vs oluyormuş . İşe yarıyor mu onlar ? Hemen doğumdan sonea hastanede mi içmeye başlamalıyız? Anne çayı demiyor herhalde. İlk doğumlarınızda vs kullanıp çok faydasını gördüm diyenlerin önerilerini rica ederim🙏🏻

Ya haber verirseniz gerçekten çok güzel olur ben yeni geldim kontrolden bunun için aramak da istemiyorum. İnşallah daha fazla dökülme olmaz zaten 3 tel saçım var
Tabii ki 👍🏻 Ben de çok önemsiyorum bu konuyu, o yüzden çok daha önemli bir gündemimiz olmadıkça mutlaka soracağım Cuma günü 😉

Kuzenimde vardı iki hamileliğinde de full leke oldu yüzü ikisinde de geçmiş emzirmede azalıyor 8-9 aya bir şey kalmıyor dedi. Ama her bünye farklı tabii inşallah bizimkiler de çabuk geçer. Çatlak konusu muamma lazere ben de bakayım bir
Ayy ne güzel, geçmiş gitmiş 😍 İnşallah bizimkiler de öyle olur. Burada henüz sizden başka konuyla ilgilenen olmadı ama ben her türlü araştıracağım. Size de bildiririm varsa eğer başvurabileceğimiz bir yöntem 😉 Çatlaklar için de lazer var ama henüz çevremde birinci elden yaptırana denk gelmedim. Onu da soruşturacağım. İlla ki yaptıran biri çıkar 🥰

Ayy ne güzel, geçmiş gitmiş 😍 İnşallah bizimkiler de öyle olur. Burada henüz sizden başka konuyla ilgilenen olmadı ama ben her türlü araştıracağım. Size de bildiririm varsa eğer başvurabileceğimiz bir yöntem 😉 Çatlaklar için de lazer var ama henüz çevremde birinci elden yaptırana denk gelmedim. Onu da soruşturacağım. İlla ki yaptıran biri çıkar 🥰

Kimsenin böyle sıkıntısının olmaması ihtimali üzerinde durmak isterim 😅 güneş kremi de kullanıyorum aslında inşallah hemen geçerler. Bir de ellerime çok takılıyorum. Hamilelik öncesine göre ellerimde 15 yaş fark var gibi resmen ellerimden yaşlandım. Umarım yoktur ama sizde de var mı böyle bir şey

Doktoruma guvenmiyorum demedim bir sıkıntı olmadigini bugün çok şükür öğrendim bu tarzda karşıdakini rencide etmeniz saçma sizi rahatsiz ettiyse cevap vermeyin.sizin fikrinizi sormadım
Offf burası iyice cahil doldu. Yazdığınızı tekrar okuyun isterseniz. Doktorum bir sorun yok dedi. Yorumlayacak var mı? 😄

Ben bu foruma daha fazla devam edemeyeceğim

Kayınvalide, görümce, elti dedikodularınızla devam edebilirsiniz

Herkese hayırlı doğumlar

Kimsenin böyle sıkıntısının olmaması ihtimali üzerinde durmak isterim 😅 güneş kremi de kullanıyorum aslında inşallah hemen geçerler. Bir de ellerime çok takılıyorum. Hamilelik öncesine göre ellerimde 15 yaş fark var gibi resmen ellerimden yaşlandım. Umarım yoktur ama sizde de var mı böyle bir şey
Haziran anneleri lekesiz, çilsiz maşallah 🧿 😅 Ben de çok dikkat ettim sizin gibi. Ama çıkacağı varsa çıkıyor sanırım. Çatlaklar için de aynısı geçerli. En iyi kremleri, yağları kullandım, 30. haftaya kadar işe yaradığını düşündüm, 30'da patladık 😂 Eller dediniz, beni can evimden vurdunuz 😭 Benimkiler de kupkuru oldu, o da aynen dediğiniz gibi yaşlanmış gösteriyor. Estetisyenlerin Instagram sayfalarında reklam için kullandığı ellerim şu an dermatit olmuş gibi kupkuru ve kaşınıyor 😭 Gerçi benim egzama geçmişim de var, muhtemelen gebelikte hafif hafif tetiklendi. Ama galiba çözümünü buldum. Bepanthol'ün bir kremi var. Tam nemlendiriyor. Size link bırakayım, belki fayda görürsünüz. Bepanthol Sensiderm

Haziran anneleri lekesiz, çilsiz maşallah 🧿 😅 Ben de çok dikkat ettim sizin gibi. Ama çıkacağı varsa çıkıyor sanırım. Çatlaklar için de aynısı geçerli. En iyi kremleri, yağları kullandım, 30. haftaya kadar işe yaradığını düşündüm, 30'da patladık 😂 Eller dediniz, beni can evimden vurdunuz 😭 Benimkiler de kupkuru oldu, o da aynen dediğiniz gibi yaşlanmış gösteriyor. Estetisyenlerin Instagram sayfalarında reklam için kullandığı ellerim şu an dermatit olmuş gibi kupkuru ve kaşınıyor 😭 Gerçi benim egzama geçmişim de var, muhtemelen gebelikte hafif hafif tetiklendi. Ama galiba çözümünü buldum. Bepanthol'ün bir kremi var. Tam nemlendiriyor. Size link bırakayım, belki fayda görürsünüz. Bepanthol Sensiderm
Var bundan bende çok güzel nemlendiriyor ama görüntü için işe yaramadı maalesef🥺 Şu an dümdüz babanne eli gibi oldu canım ellerim, hoş benim ellerim zaten reklam elleri gibi değildi ama olsundu 😅😅 allerjik bünyelerimiz birbirine çok benziyor egzamadan ben de çok çektim. İnşallah hepsi geçicidir ya hamilelik öncesi sıkıntılarımı anca idare ediyordum zaten bir de bunlarla uğraşmayalım 🙏

Şikayetvar’da ya da google’da aratabilirsiniz. Ben pazaryerleri üzerinden almaktan yanayım. Belki mağazaları vardır trendyol’da.
Teşekkürler kızlar bakayım bir kaç takım aldım hep açık renk rahat olmayabilir hastanede koyu renk almayi düşünüyorum siyah yada lacivert

Var bundan bende çok güzel nemlendiriyor ama görüntü için işe yaramadı maalesef🥺 Şu an dümdüz babanne eli gibi oldu canım ellerim, hoş benim ellerim zaten reklam elleri gibi değildi ama olsundu 😅😅 allerjik bünyelerimiz birbirine çok benziyor egzamadan ben de çok çektim. İnşallah hepsi geçicidir ya hamilelik öncesi sıkıntılarımı anca idare ediyordum zaten bir de bunlarla uğraşmayalım 🙏
Alerjikler birbirini anlar 😢 İnşallah çocuklarda çıkmaz. Babasına benzemesini çok istiyorum bu açıdan. Bataklığa atsan mikrop kapmadan çıkar, ben de yüz metre ötedeki böcekten kaşınmaya başlarım 😂

Offf burası iyice cahil doldu. Yazdığınızı tekrar okuyun isterseniz. Doktorum bir sorun yok dedi. Yorumlayacak var mı? 😄

Herkese hayırlı doğumlar
"Grafiği yorumlayacak " sizin okudugunuzu anlama probleminiz varsa eğer biraz kitap okumanizi tavsiye ederim.Burasi adı üstünde forum konusmak ve bilgi almak için var sizin amacınız ne bilmiyorum ama.Burda sağlıkçı arkadaşlar da vardı size sormadım ben inanın umrumda değilsiniz.Karsidaki insanı kucumseyen dalga geçmeye calisan sizsiniz.Kimse sizi zorla biseye dahil etmiyor madem o kadar rahatsız olmustunuz o konuların üzerinden ay geçti ama siz hala burdasiniz demekki ilginizi ceken seyler vardı.Emin olun cahil kalmayı tercih ederim karşımdaki insanı kırmak yerine.

Alerjikler birbirini anlar 😢 İnşallah çocuklarda çıkmaz. Babasına benzemesini çok istiyorum bu açıdan. Bataklığa atsan mikrop kapmadan çıkar, ben de yüz metre ötedeki böcekten kaşınmaya başlarım 😂
En azından seçeneğiniz var umarım babasına benzer sizinki 🙏🙏 benim eşim benden beter resmen evladım iki türlü de alerjik olacak alıştırdık biz kendimizi 😅

Teşekkür ederim nane limon dün akşam içtim şimdide terlettim kendimi ama öksürük hala durmadı dediğin karışımı da deneyeyim çok sağol 💖🌸🌸

şuan kaç haftalık oldunuz en son kan değerlerinize ne zaman bakıldı kasılma ağrılar filan magnezyum eksikliğinden olur genelde uyuşmalar filan
ben 35+3 haftalık oldum bugün kan , idrar değerlerime bakıldı eksik olan varsa takviye yapacak sizin için önemli bebiş çünkü her türlü koşulsun alıyor sizden siz kendinizi korumanız lazım
Bir ay oldu kan vereli 35+5 im o zaman hepsi normaldi kasılma kramp aslında sürekli olmuyor uyuşma da olmadı şimdiye kadar ama düşmüş olabilir yani üstünden bir ay geçti çünkü ama omega multivitamin demir ve kalsiyum çinko ek olarak alıyorum

Herkese hayırlı doğumlar
Doktorun sorun yok demesiyle alakalı değil de, doktor olmayan tıp eğitimi almamış bir anne adayının bir şeyleri anlama çabası olarak görünüyordu oysa... Ki ona göre yanıtlamış görenler de.

Kv derseniz bende yok elti görümce dertlerim de yok çok şükür bu konuda cahilim. Ve bu cehaletim kimsenin bu konuda yaşadığı sıkıntıları ya da bunları paylaşma isteğini anlamama engel olmadı. Psikolojik yük psikolojik yüktür ve paylaşılması gerekir. Burası da tam olarak böyle bir platform. Paylaşacağız ki hafifleyelim, özgürleşelim.

Burada söylediklerinizin hiçbiri beni ilgilendirmiyor. Yine de kimseyi bu şekilde rencide edici cümleler kurmanızı doğru bulmuyorum. Lütfen bu küçümseyici tavrınızı benim olmadığım yerlerde devam ettirin çünkü gerçekten rahatsız edici bir üslübunuz var.

Herkese hayırlı doğumlar
Kız sana da konu beğendiremiyoruz heee dedikodu yapmayın dedin kimse yapmadı, gerçek kanlı canlı sorunlarımızı paylaştık oralı olmadın, kadıncağız sana bişey dememiş, orataya bişey sormuş sana yanlış geliyorsa cvp yazmazsin olur biter. Sana cok cahil geliyorsak bütün buradaki arkadaşlar olarak, elbette bir daha yazmayabilirsin. Cahillik sadece bilgi eksikliği değil saygı eksikliğidir de aynı zamanda bizde seni saygıya davet ediyoruz, sayın profesör

Back
X