- 23 Temmuz 2024
- 1.957
- 1.599
- 53
- 23
Ya benim miğde yanma sorunum iki hafta öncesine kadar çoktu o kadar migdem yanıyordu ki kulaklarımdan alev çıkıyordu ama gaviscon şurup hemen kesiyordu Allah'tan ama birden kesildi iki hafta önce miğde yanması ve iki haftadır yanmıyor asla ve yediğim içtiğim de de bi değişiklik yapmadım yani
Eşim sarışın ve saçları pek gür değilmiş bebekken benimde doğduğum zaman saçlar simsiyah ve bağlanabilecek sekildeymis sonradan sapsarı ve seyrek olmuşlar hatta anneme bazen takılıyorum yeni doğan ben ile 2 yaşında ben arasında dünya kadar fark var biri siyah biri sarı doğru söyleyin çocuğunuza bişey oldu beni evlatlık aldınız dimi diyeBende mide yanması da var uyurken değil gece uyanınca oluyor nasıl oluyorsa ama bence saçla bir alakası yok bana da saçlı olcak diyorlar ama arkadaşım hiç yaşamamış bebeği gayet saçlı bir arkadaşım da şurubu kafaya dikiyordu yanmasından onun kel oldu![]()

Bı hurafeyi daha çürütürüz diğerleri hepsi çıktı ama bakalım

Birde hamileliği güzel geçen çocuklar büyütürken de zorluk çıkarmaz anneyi yormaz diyorlar o ne kadar doğru çok şükür hamileliğim çok güzel geçti fiziksel olarak çatladım çok fazla kilo aldım ama bulantı kusma aserme rahatsızlanma gibi şeyler yaşamadım inşallah bu söylenti doğru çıkar da büyütürken de zorlanmam