2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar hepimizin günü cooookkk güzel enerjik heyecanlı ve mutlu hissederek geçsin bebislerimiz bizi hiç korkutmasın 😀
Şey soracam size bebisleriniz doğum pozisyonuna döndü mü herkesin.
Benim makat geliş pozisyondaymis ben normal doğum istiyordum çok ama şu son yaşadıklarımdan sonra sağlıkla zamanında gelsin de nasıl gelmek isterse öyle gelsin diyorum.
Cok hareketli bir hamiştim, spor yürüyüş yoga üstüne pilates yapıyordum benim kız dönmek istememiş tembel mi olacak acaba annesinin tersine 😍
Sizinkiler döndü mü, kaçıncı haftada döndüler, bu haftadan sonra dönerler mi nasıl olur acaba

Valla boyle surup gidiyo dinlenme sansiniz varsa iyi firsat buldukca ayaklari kaldirip dinlenin 🥰
Var çok şükür. Artık öyle yaparız napalım😀 diğer ikisinde böyle olmayınca biraz garip geldi. Ama çok da böyle olan varmış çevremde onu öğrenmiş oldum

Kızlar hepimizin günü cooookkk güzel enerjik heyecanlı ve mutlu hissederek geçsin bebislerimiz bizi hiç korkutmasın 😀
Benim makat geliş pozisyondaymis ben normal doğum istiyordum çok ama şu son yaşadıklarımdan sonra sağlıkla zamanında gelsin de nasıl gelmek isterse öyle gelsin diyorum.
Cok hareketli bir hamiştim, spor yürüyüş yoga üstüne pilates yapıyordum benim kız dönmek istememiş tembel mi olacak acaba annesinin tersine 😍
Sizinkiler döndü mü, kaçıncı haftada döndüler, bu haftadan sonra dönerler mi nasıl olur acaba
28de dönük değildi. 33te gittiğimde dönmüştü. Doğum pozisyonunda benim kız bakalım. En hayırlısı olsun hepimiz için sağlıcakla gelsinler

Gitmedim kendi doktoruma dün eşimin uğraması gerekti eski faturalardan almak için ben arabadan bile inmedim görmek istemedim kendisini, ama doktoruma da bi şey diyemiyorum evet o benim çok psikolojimi bozdu hemen bu hafta sezeryanla almamız lazım dedi ama ondan sonra gittiğimiz şehir hastanesinin acilinde asistan doktor da aynısını söyledi hatta hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok diye bizi tam teşekküllü bir hastane var Zeynep Kamil oraya yönlendirdiler ordada hiç bişey çıkmadı 3 gün yattım orada bir sürü perinatoloji uzmanı gördü, kafam da karıştı hangisine inanacam diye inanın o kadar panik,endişe, korku , yaşadım ki sürekli ağladım 3 gün boyunca gözümün yaşı dinmedi 2100 Gr di bebek acil sezeryana alırlar diye kaşar, çiğ badem ceviz tahin yedim iki günde bebeğim 300 Gr almış 2400 Gr olmuş bilmiyorum çok enteresan bişey yaşadık ama ömrümden ömür gitti. Sonuçta geçti Allah'tan sürekli hareketlerini hissediyorum ki bide o endişeye düşmüyorum ama psikolojik olarak çöktüm çok enerjiktim spor yürüyüş yoga plates evimin işleri yemek hepsine yetişiyordum şimdi kolumu kaldırmak istemiyorum 🤦‍♀️
Ah yaa, gerçekten çok üzücü, yıpratıcı. Geçmiş gitmiş olsun inşallah. Şimdi yeni doktoruna en kısa zamanda bi gidersin, hem denemiş olursun hem o da bebişe bi bakar içini rahatlatır. Maşallah maşallah 2 kiloyu geçtiyse çok şükür. Durabildikleri kadar dursunlar, dışarısı burdan daha güvenli değil 🥰

Benimkisi 25.haftadan beri baş aşağı duruyor yeri rahatsa sizinkide döner bence zamanı gelince ya bende aksine size göre tembel bir hamişim ama bebeğim aşırı hareketli 😅

Ah yaa, gerçekten çok üzücü, yıpratıcı. Geçmiş gitmiş olsun inşallah. Şimdi yeni doktoruna en kısa zamanda bi gidersin, hem denemiş olursun hem o da bebişe bi bakar içini rahatlatır. Maşallah maşallah 2 kiloyu geçtiyse çok şükür. Durabildikleri kadar dursunlar, dışarısı burdan daha güvenli değil 🥰
Aynen bende öyle diyorum bir gün bile içerde fazla kalmaları çok iyi onlar için şimdi iki kez yattigim devlet hastanesinde tekrar kontrollerim olması gerekiyor sonra farklı bir özel hastanede çok iyi bir doktor öneriyorlar onunla görüşecem inşallah

Benimkisi 25.haftadan beri baş aşağı duruyor yeri rahatsa sizinkide döner bence zamanı gelince ya bende aksine size göre tembel bir hamişim ama bebeğim aşırı hareketli 😅
Benim kız da çok hareketli ama dönmemiş işte neyse kısmet artık ne yapmak istiyorsa onu yapsın iyi olsun da orada zamanında gelsin de

Benim oğluş şimdiye kadar makatti zaten zorunlu sezeryan diye takilmadik son kontrolde baş aşağı dönmüştü ama eve gelir gelmez yine makat pozisyonuna geri döndü şimdi kafasını mideme koymuş yine 😅
Bende normal doğum çok istiyordum ama zorunlu sezeryan olunca nasıl rahatsa nasıl durmak istiyorsa öyle dursun minik kuşum 🥰🌸
Bı soruda benden gelsin mide yanması, ağrısı yaşıyor musunuz benim olmadı hiç magnezyum kullandığım için sanıyordum ama çevremdekiler bebek saçlı olursa mide sorunları oluyor diyince oğlum keltoş mu olacak diye düşünmeye başladım 😅

Kızlar muayeneden çıktım şimdi, çok şükür güzel moral verici konuştu doktor. Nst de hiç sancı çıkmadı. Açılmam aynı, rahim ağzı biraz daha kısalmış, çünkü aşağıya daha çok yerleştirmiş başını ama keyfi yerinde görünüyor dedi doktor. Suyum da güzelmiş, hatta bir tık fazla bile suyun dedi, akıntı oluyor dedim, normal dedi başını aşağı indirdiği için dümdüz su gibi de akıntı olabilir, pelte şeklinde de gelebilir normal hepsi suyun iyi dedi. Dün 35 hafta bitmişti, bir problem olmazsa haftaya bugün çağırdı. 1 hafta daha Adalat ve Progestan devam, 36dan sonra bütün ilaçları keseceğiz, artık ne zaman gelirse gelsin kabulümüz diyeceğiz dedi.
Haberler çok güzel, hadi gözünüz aydın 😇

Dönerler, son ana kadar her şey olabilir. Benim doktorum pozisyonu sormadan söylemiyor bile. Çok önem vermiyormuş çünkü devamlı değişebilirmiş. 1 aydır filan baş aşağı duruyor ama bir sonraki muayenede ters de durabilir dedi. Onu siz hiç kafanıza takmayın. Süreç olması gerektiği gibi ilerleyecek, hepimiz alnımızda ne yazıyorsa onu yaşacağız. Ben de vajinal doğum istiyorum, doktor da vajinal planlayalım dedi ama sezaryen de çok büyük bir kurtarıcı. Gerekirse herkes gibi biz de sezaryen doğururuz, hiç takılmayın 😉

Benim oğluş şimdiye kadar makatti zaten zorunlu sezeryan diye takilmadik son kontrolde baş aşağı dönmüştü ama eve gelir gelmez yine makat pozisyonuna geri döndü şimdi kafasını mideme koymuş yine 😅
Bende normal doğum çok istiyordum ama zorunlu sezeryan olunca nasıl rahatsa nasıl durmak istiyorsa öyle dursun minik kuşum 🥰🌸
Bı soruda benden gelsin mide yanması, ağrısı yaşıyor musunuz benim olmadı hiç magnezyum kullandığım için sanıyordum ama çevremdekiler bebek saçlı olursa mide sorunları oluyor diyince oğlum keltoş mu olacak diye düşünmeye başladım 😅
Ya benim miğde yanma sorunum iki hafta öncesine kadar çoktu o kadar migdem yanıyordu ki kulaklarımdan alev çıkıyordu ama gaviscon şurup hemen kesiyordu Allah'tan ama birden kesildi iki hafta önce miğde yanması ve iki haftadır yanmıyor asla ve yediğim içtiğim de de bi değişiklik yapmadım yani

Bende mide yanması da var uyurken değil gece uyanınca oluyor nasıl oluyorsa ama bence saçla bir alakası yok bana da saçlı olcak diyorlar ama arkadaşım hiç yaşamamış bebeği gayet saçlı bir arkadaşım da şurubu kafaya dikiyordu yanmasından onun kel oldu😂

Dönerler, son ana kadar her şey olabilir. Benim doktorum pozisyonu sormadan söylemiyor bile. Çok önem vermiyormuş çünkü devamlı değişebilirmiş. 1 aydır filan baş aşağı duruyor ama bir sonraki muayenede ters de durabilir dedi. Onu siz hiç kafanıza takmayın. Süreç olması gerektiği gibi ilerleyecek, hepimiz alnımızda ne yazıyorsa onu yaşacağız. Ben de vajinal doğum istiyorum, doktor da vajinal planlayalım dedi ama sezaryen de çok büyük bir kurtarıcı. Gerekirse herkes gibi biz de sezaryen doğururuz, hiç takılmayın 😉
Evet evet bende öyle diyorum zaten iyiki sezeryan varki çogu durumun kurtarıcısı.
Benim vajinal doğum hevesim çok ayrı bir durum ben doğum sürecini çok büyülü buluyorum yani hamile kaldıktan sonra büyülü bulmaya başladım öncesinde yoktu hiç öyle bişey😀
O son zamanlarda bgn mü yarın mı gelir heyecanını yaşamak, sancı sürecini zor oldugunu bildiğim halde yaşamak istiyorum evde sancim tutsun minnoş minnoş pilates topunda rahatlamaya çalışayım eşim gelsin şefkatle benimle ilgilensin, heycanla kasilmalarimi kontrol edeyim, heycanla hastaneye gidelim hastanede o süreci yasayayim çok ilginç bir şekilde bunları yaşamak istiyorum ben ama artık nasıl gelecekse bebişim öyle gelsin 😍

Evet evet bende öyle diyorum zaten iyiki sezeryan varki çogu durumun kurtarıcısı.
Benim vajinal doğum hevesim çok ayrı bir durum ben doğum sürecini çok büyülü buluyorum yani hamile kaldıktan sonra büyülü bulmaya başladım öncesinde yoktu hiç öyle bişey😀
O son zamanlarda bgn mü yarın mı gelir heyecanını yaşamak, sancı sürecini zor oldugunu bildiğim halde yaşamak istiyorum evde sancim tutsun minnoş minnoş pilates topunda rahatlamaya çalışayım eşim gelsin şefkatle benimle ilgilensin, heycanla kasilmalarimi kontrol edeyim, heycanla hastaneye gidelim hastanede o süreci yasayayim çok ilginç bir şekilde bunları yaşamak istiyorum ben ama artık nasıl gelecekse bebişim öyle gelsin 😍
Çok iyi anlıyorum ☺️ Allah gönlünüze göre versin.

perinatolog 36-37 ye kadar daha değişir pozisyonu demişti.

Lohusa filmini izlediniz mi orda bi sahne vardı doğum başladığında o aklıma geldi siz böyle yazınca acaba bizde böyle düşünüp öyle mi oluruz diye 😂
Şöyle ekleyeyim hatta sahnenin kendisi argolu öyle atmak istemedim burda yok😅

Lohusa filmini izlediniz mi orda bi sahne vardı doğum başladığında o aklıma geldi siz böyle yazınca acaba bizde böyle düşünüp öyle mi oluruz diye 😂
Şöyle ekleyeyim hatta sahnenin kendisi argolu öyle atmak istemedim burda yok😅

Aynen hatirlafim sahneyi muhtemelen öyle olacak ama olsun belkide bir kez yaşayacağımız bişey. Ama yine de nasıl oluyorsa isteyen sezeryanla doğum yapsın isteyen vajinal doğum zorunlu olanlar sezeryan zaten iyi ki var kimse hiç üzülmesin yeterki sağlıkla zamanında kavusalim bence tüm anne adaylarının tüm temennisi bu 😍

Back
X