Abese suresinde 20. ayet var, onu okusun hem etrafındakiler, hem de sen, bol bol. Sümmessebîle yesserah. “Sonra yolu ona kolaylaştırdı.” (Buradaki yol; doğum yolu manasındadır, çünkü önceki ayetlerde bebeğin oluşum sürecineden bahsedilir, bu ayette de doğumdan bahsediliyor.) Senin de doğumun kolay olsun inşaallahHenüz doğum yapmadım çok feci sancılarım var 3 cm acilmam var bekliyoruz

Ayrıca, doğumu hızlandıran akupresur noktaları var, oraları bol bol ovabilir yanındakiler. Bana ebem yapmıştı ve eşime göstermişti, eşim ovmuştu hep, bastıra bastıra güçlü bir şekilde ovulacak, çok iyi geliyor. 5 dk ara vere vere sürekli ovun, özellikle eldeki Hegu noktasını sen kendin de sürekli ovabilirsin. Doğumu hızlandıran 6 akupunktur/akupresur noktası var. Omuzlarda Jiajing noktaları var, ayak bileğinin iç kısmında Sanyinjiao var, kalçanın iki yanında da Ciliao var ama özellikle sağ taraf daha etkili, diz kapağının altında Zusanli var, bir de ayak serçe parmağının tırnak bitiminde Zhiyin noktası var. Buralara bol bol baskı yapın. Hemen görsellerini paylaşıyorum şimdi:
Eklentiler
Son düzenleme: