2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aynen canım sürekli istirahat ettim. Evet toplanma bende de oluyor. Özellikle sırtüstü yatınca ve oturunca. Yan yattığım zaman sorun olmuyor.
Sanki şu sancı azaltıcı biraz işe yaradı . Bugün daha iyim . Suyu da biraz az mı içiyordum dedim kendime . Sen kaç litre içiyorsun . Ben zorla 2 litre sanırım :(

Sanki şu sancı azaltıcı biraz işe yaradı . Bugün daha iyim . Suyu da biraz az mı içiyordum dedim kendime . Sen kaç litre içiyorsun . Ben zorla 2 litre sanırım :(
Ben çok fazla ilaç kullandığım için 3lt içmeye çalışıyorum. Sanırım vücut da alıştı artık daha az içtiğim zaman idrarımda yanma başlayacak gibi oluyor.

Bende 32.haftamda hastanede yattım sancılardan dolayı ve o zaman 60-80 arası düzenli sancım çıkıyordu. Karnımın alt kısmında ağrı şeklinde hissediyordum. Bende serklajlıyım bu arada. O haftadan beri günde 6 nidicard kullanıyorum şu an max 20-30 çıkıyor sancı ama hissetmiyorum. Hissetmediğim için de doktorum çok takılmıyor bu sancılara.
İnşallah birkaç hafta daha durur bebeğim sizin de 36 yı görsek güzel olur. Bana yatış vermedi sancıların o kadar fazla değil dedi sancın olursa nstye gir bana fotoğraf at ona göre yatış verebilirim dedi. Sancıları regl ağrısı gibi hissediyorum nidicarda rağmen

Hastaneye ben biberon götürmicem almadım da. Duruma göre bakarım dedim. Orda hemşireler yol gösterir diye düşünüyorum. Sütümüz bol olsun inşallah hiç ihtiyaç kalmasın. 🥰🤲
Geçen nst çekilirken emzirme hemşiresi geldi bilgi için . Kesinlikle hastane çantanıza biberon emzik vs koymayın . Kendinizi şartlamayın dedi . Duruma göre almak daha mantıklı geldi bana da

Ben çok fazla ilaç kullandığım için 3lt içmeye çalışıyorum. Sanırım vücut da alıştı artık daha az içtiğim zaman idrarımda yanma başlayacak gibi oluyor.
Çok şükür canım fena değil bugün hamd olsun . 34 sınırına ulaşırsam ben de inşallah . Stresim daha azalacak . Şimdiye kadar bir sorunumuz yoktu ama dün epey korktum işte . Her ihtimali düşünüyor insan

Nst de sancısı çıkar arkadaşlar, doktorum bol bol su önerdi . 3 litre iç diyordu şimdi 4 litre dedi . 4 içemiyorum tabi ama 3 içmeye
Çalışıyorum bende. O bile çok zor geliyor😭 iş yerimdeyken içebiliyorum ama evde çok zor geliyor

Kızlar 36+1 deyim hareketleri çok azaldı gibi hissediyorum. Endişeleniyorum öyle olunca 😭 hareket var aslında mesela 5 dk önce tekme attı ama 1 tane attı ve durdu. Öyle baya sakin geçiyor gün

Kızlar 36+1 deyim hareketleri çok azaldı gibi hissediyorum. Endişeleniyorum öyle olunca 😭 hareket var aslında mesela 5 dk önce tekme attı ama 1 tane attı ve durdu. Öyle baya sakin geçiyor gün
Artık büyüdüler tekme olmuyor ama hareket ediyorlar sadece. Endişelenme canim.

Kızlar gruba sürekli bi şeyler yazmış gibi oluyorum ama😂 hastaneye emzirme yastığı da götürecek miyiz? 1-2 gün için gerek var mı?

Back
X