- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Ben de yurumemem lazim diyorum devamlı bebeğe bi şey olmasın diye. Korkmayın canim normalmiş dolanma.Benim plasenta bebeğin boynuna dolanmış bi de bütün gece saçma sapan kabuslar gördüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yurumemem lazim diyorum devamlı bebeğe bi şey olmasın diye. Korkmayın canim normalmiş dolanma.Benim plasenta bebeğin boynuna dolanmış bi de bütün gece saçma sapan kabuslar gördüm![]()
Sanki şu sancı azaltıcı biraz işe yaradı . Bugün daha iyim . Suyu da biraz az mı içiyordum dedim kendime . Sen kaç litre içiyorsun . Ben zorla 2 litre sanırımAynen canım sürekli istirahat ettim. Evet toplanma bende de oluyor. Özellikle sırtüstü yatınca ve oturunca. Yan yattığım zaman sorun olmuyor.
Ben çok fazla ilaç kullandığım için 3lt içmeye çalışıyorum. Sanırım vücut da alıştı artık daha az içtiğim zaman idrarımda yanma başlayacak gibi oluyor.Sanki şu sancı azaltıcı biraz işe yaradı . Bugün daha iyim . Suyu da biraz az mı içiyordum dedim kendime . Sen kaç litre içiyorsun . Ben zorla 2 litre sanırım![]()
Belki 3 buçuk litre iciyorumdur fazlası bile olabilir.Sanki şu sancı azaltıcı biraz işe yaradı . Bugün daha iyim . Suyu da biraz az mı içiyordum dedim kendime . Sen kaç litre içiyorsun . Ben zorla 2 litre sanırım![]()
İnşallah birkaç hafta daha durur bebeğim sizin de 36 yı görsek güzel olur. Bana yatış vermedi sancıların o kadar fazla değil dedi sancın olursa nstye gir bana fotoğraf at ona göre yatış verebilirim dedi. Sancıları regl ağrısı gibi hissediyorum nidicarda rağmenBende 32.haftamda hastanede yattım sancılardan dolayı ve o zaman 60-80 arası düzenli sancım çıkıyordu. Karnımın alt kısmında ağrı şeklinde hissediyordum. Bende serklajlıyım bu arada. O haftadan beri günde 6 nidicard kullanıyorum şu an max 20-30 çıkıyor sancı ama hissetmiyorum. Hissetmediğim için de doktorum çok takılmıyor bu sancılara.
Geçen nst çekilirken emzirme hemşiresi geldi bilgi için . Kesinlikle hastane çantanıza biberon emzik vs koymayın . Kendinizi şartlamayın dedi . Duruma göre almak daha mantıklı geldi bana daHastaneye ben biberon götürmicem almadım da. Duruma göre bakarım dedim. Orda hemşireler yol gösterir diye düşünüyorum. Sütümüz bol olsun inşallah hiç ihtiyaç kalmasın.![]()
Ben de şişeleri koydum yanıma . İçiyorum bol bol şifa olsun inşallahhhhBelki 3 buçuk litre iciyorumdur fazlası bile olabilir.
Çok şükür canım fena değil bugün hamd olsun . 34 sınırına ulaşırsam ben de inşallah . Stresim daha azalacak . Şimdiye kadar bir sorunumuz yoktu ama dün epey korktum işte . Her ihtimali düşünüyor insanBen çok fazla ilaç kullandığım için 3lt içmeye çalışıyorum. Sanırım vücut da alıştı artık daha az içtiğim zaman idrarımda yanma başlayacak gibi oluyor.
Amin inşallahBen de şişeleri koydum yanıma . İçiyorum bol bol şifa olsun inşallahhhh
Kaşık biberon bıraktım ben. Mama verilirse diye .Hastaneye ben biberon götürmicem almadım da. Duruma göre bakarım dedim. Orda hemşireler yol gösterir diye düşünüyorum. Sütümüz bol olsun inşallah hiç ihtiyaç kalmasın.![]()
Birsey olur ise hastanede veya eczanede varmidir?Kaşık biberon bıraktım ben. Mama verilirse diye .
Bence eczanede olabilir . Ama hastanede de zaten mamayı enjektör ile veriyorlar . O da sağlıklı bir yöntem imiş meme reddi olmaması için. Biberon kullanılmıyor yaniBirsey olur ise hastanede veya eczanede varmidir?
Sevindim canim tesekkur ederim. İnşallah süt olsun da gerek kalmasın canim.Bence eczanede olabilir . Ama hastanede de zaten mamayı enjektör ile veriyorlar . O da sağlıklı bir yöntem imiş meme reddi olmaması için. Biberon kullanılmıyor yani
Artık büyüdüler tekme olmuyor ama hareket ediyorlar sadece. Endişelenme canim.Kızlar 36+1 deyim hareketleri çok azaldı gibi hissediyorum. Endişeleniyorum öyle oluncahareket var aslında mesela 5 dk önce tekme attı ama 1 tane attı ve durdu. Öyle baya sakin geçiyor gün