2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çok şükür doğdu 😇 korktuğum gibi olmadı. Genel diye girdim, spinal yaptılar. Telaşlanırım ben diye korktum ama sorun olmadı çok şükür. Bir tek bebeğe biraz oksijen verme gereksinimı oldu, o beni heyecanlandırdı. Çok gecikmeden geldi çok şükür. Şimdi meme tutturmaya çalışıyoruz tutuyor kaçıyor falan 🙈 unutmuşum valla ya, hiç 2 sene emzirmemişim sanki.

Darısı bekleyen arkadaşlarımıza 💐
Ayyy hadi gözünüz aydın! ♥️ Her şey çok güzel gidiyor maşallah 🧿

Çok şükür doğdu 😇 korktuğum gibi olmadı. Genel diye girdim, spinal yaptılar. Telaşlanırım ben diye korktum ama sorun olmadı çok şükür. Bir tek bebeğe biraz oksijen verme gereksinimı oldu, o beni heyecanlandırdı. Çok gecikmeden geldi çok şükür. Şimdi meme tutturmaya çalışıyoruz tutuyor kaçıyor falan 🙈 unutmuşum valla ya, hiç 2 sene emzirmemişim sanki.

Evet ilk unutuluyor sonra alışırsın canım. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt inşallah. 🧡

Gözünaydın 🫶🏻nazarlık olur o kadar allah büyük sorunlardan korusun çok sevindim iyi olmanıza🥰

40 bana da çok uzun geliyor. Sizi anlıyorum. Karşılıklı ses çıkarmadan biraz sürece katlanmışsınız gibi olmuş. Ama her şey de olması gerektiği gibi oluyor günün sonunda. Vardır bir hikmeti deyip geçeceğiz, yoksa işin içinden çıkılmaz ☺️ Dün temizlikçi kadın tam kapıdan çıkarken anneme 40 gün kalırsınız herhalde dedi. Annem de belki o kadar kalmam dedi. İçimde havai fişekler patladı mutluluktan 💃 😅
Evet dediğiniz gibi kısmet böyleymiş, belki annem daha önce gitseydi çok bocalayacaktım tekrar gel diye çağıracaktım kim bilir 😅

Gözünüz aydın çok sevindim, hayırla sağlıkla büyütün bebeğinizi inşaallah.

Ben iki gündür yapıyorum, aksak yürüyüş de ekledim. Umarım kanala girip bir an önce gelir yoksa kilosuyla sezaryen düşüneceğim :/ Salı günü kontrolüm var bakalım.
Benim kontrolüm yarın 🥲 39+2 olacağım. Yarına kadar pek etki eder mi bilmiyorum ama inşaallah doktor güzel şeyler söyler.

Bugün kontrolüm vardı. Doktoruma bebek kanala girmiş mi diye sorduğumda bu tarz şeyler hurafe dedi. Bebek baş geliş ise her türlü normal dogum olur dedi. Bol bol yürü dedi.

Ben iki gündür yapıyorum, aksak yürüyüş de ekledim. Umarım kanala girip bir an önce gelir yoksa kilosuyla sezaryen düşüneceğim :/ Salı günü kontrolüm var bakalım.
Aynı durumdayız, kilosu doğumu zorlaştıracak bekledikçe ve salı kontrolüm var. Siz kaçıncı haftadasınız?

Bugün kontrolüm vardı. Doktoruma bebek kanala girmiş mi diye sorduğumda bu tarz şeyler hurafe dedi. Bebek baş geliş ise her türlü normal dogum olur dedi. Bol bol yürü dedi.
Yaptınız mı bu videoyu? Ben birazdan başlamayı düşünüyorum.
Açılmadı video 🤔

Benim kontrolüm yarın 🥲 39+2 olacağım. Yarına kadar pek etki eder mi bilmiyorum ama inşaallah doktor güzel şeyler söyler.
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz, belki de gece sancı tutar o şekil de çok oluyormuş 🤗

Tecrübeli olduğunuz için size sormak istedim, geceden beri çektiğim kasık ağrısı/regl sancısı neye dalalet ediyor olabilir?😅 başta ara ara yükselen ağrılar oldu ama şu an devamlı seyrediyor yani pik yapmıyor ama sürekli bir ağrı var. Müthiş bir baskı hissiyle beraber aşırı konforsuz hissediyorum, sanki vücudum doğurmak istiyor artık gibi anlatamadım tam😬

Açılmadı video 🤔
Youtube a activating labor yazın 7 küsür dakikalık bi video ilk o çıkıyor zaten

Bu bir nevi ördek yürüyüşü. 🤭 Plateste yaptığımız ile aynı yavaslatilmis hali sadece. İki yıl evvele kadar gidiyordum.
3-4 hareket var sanırım videoda, daha iyi tecrübeliyseniz daha rahat yaparsınız ben mesela tam squatta aşırı zorlandım asla esneyemediğim için😅

Aaa ne kadar tanıdık 😄 Benimki de gebeliğimde yaşadığım ne kadar ufak tefek rahatsızlık, hassasiyet vs varsa hepsinin kendinde de olduğunu iddia etti 😅 İdrara sık çıkıyorum, enfeksiyon olabilirmiş diyorum mesela. Ayyy ben de sık çıkıyorum acaba bende de mi enfeksiyon var diyor 😂

Allah kısmet ederse oğlum olacak benim. Kv ve annem gibi olmamaya çalışacağım ben de oğlan annesi olarak. Kv oğulları arasında bariz ayrım yapar. Kimden daha çok nemalanırsa onu yüceltir ve bunu çok hissettirir. Nemalanmak da bir bulaşık makinesi, bir süpürge, yarım kg kıyma. Milyonlardan bahsetmiyoruz 😂 Annem de koskoca oğlunun hala büyüme çağında olduğunu varsayar, bebek gibi davranır mesela. Bunları yapmamak için elimden geleni yapacağım. Kızım olsaydı muhtemelen çok daha farklı şeylere odaklanırdım. Sizi anlıyorum. İnsan kendi annesinden muzdarip olunca kız çocuğuna nasıl yaklaşması gerektiğini epey bir düşünür 🙏🏻
😃 Yok yaa deseydin ki anne sen de hamile olabilir misin acaba enfeksiyon değildir o 😃 işte yani şu destek olmak yerine yarışmak niye 🤦🏻‍♀️ bizde de kız erkek ayrımı çok oldu. Oğlu yapınca sorun yok ama ben yapınca sen nasılll yaparsııın.
Sözüm var kendime, oğluma nasıl davranıyorsam, onun sınırları neyse kızımınki de o olacak. Birini diğerine ezdirmeyeceğim, ne cinsiyet üzerinden ne de yaş üzerinden.

Eminim çok, çok iyi bir anne olacaksın. Biz kızlar gerçekten de anne olmayı annelerimizden öğreniyoruz, ya onlar gibi olmaya ya da onlar gibi olmamaya başlıyoruz 😃

Açılmadı video 🤔
YouTube’da Activating Labor başlığıyla 11 sene önce yüklenmiş 7:40 dk lık bir video.

İnşallah güzel haberlerle dönersiniz, belki de gece sancı tutar o şekil de çok oluyormuş 🤗

Tecrübeli olduğunuz için size sormak istedim, geceden beri çektiğim kasık ağrısı/regl sancısı neye dalalet ediyor olabilir?😅 başta ara ara yükselen ağrılar oldu ama şu an devamlı seyrediyor yani pik yapmıyor ama sürekli bir ağrı var. Müthiş bir baskı hissiyle beraber aşırı konforsuz hissediyorum, sanki vücudum doğurmak istiyor artık gibi anlatamadım tam😬
Şu an tam aktif doğum ağrısı değildir bahsettiğiniz ağrılar ama bence bayağı yaklaşmış, muhtemelen bebek atak yapmaya çalışıyor, zorluyor bence, açılmalar artmış olabilir. Ağrılar biraz daha fazla artıp gitgelli olunca asıl doğum ağrıları o olmuş oluyor.

Back
X