Ayy ayyy galiba yavaştan doğum korkusu sarıyor. Aslında yoktu ama hastaneye gidince yenileniyor gibi

garip gel-gitler işte. Buda uykusuzluk yapıyor iki gecedir. Dün eltim doğum yaptı. İnleme seslerini telefonda duyunca olumsuz etkiledi bence. Sürekli insanların ne zaman doğum demesi zaten ayrı bişey. Annemde bugün geldi muhabbet hep doğum üzerine. Göbek deliğin biraz önce dışarda değildi şimdi neden böyle. Yok bebek hareket ediyor mu normal mi

konuyu kapatalım dedim. 4 tane doğurmuşsun unuttun heralde falan espirileriyle devam.
Karı-koca kafalarımız rahat insanlarız ama doğuracak olan ben olunca ister istemez etkilendiğimi farkettim düşünmesemde.
Bide alttan açılma muayenesi biraz acılı oldu. Eve gelince de lekenlenmem oldu. Tedirgin olmadım mesela ama yinede dra bilgi verdim. Bebek hareket ediyorsa sıkıntı yok dedi. Ve ben bunu tabiki anneme söylemedim

o tedirgin olup bi git neden olduki falan olurdu. Eşimede diyorum bak annemin haberi yok diye.
Bi yandan da 3.bebek sonrasında bidaha düşünüyoruz o yüzden dolu dolu içimde dursun hareketlerini hissedeyim istiyorum. Bidaha yaşamama ihtimalim yüksek malum

bunu çok özleyeceğim çekilen ağrıya rağmen bundan hoşlanmak bambaşka bişey. Mucizenin ta kendisi. Öte yandan bir an önce kavuşma isteği. Ev 1-2 hafta içinde bebek kokusuyla dolacak.