2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hmm anladım o zaman doktor sadece fikir amaçlı ebeye yönlendirmiş sizi. Benim açıklığım vardı zaten, Nst de biraz sancı çıkmıştı ama ben hissetmiyordum, doktor ebe hareketleri göstersin biraz uygula tekrar Nst ye alalım, akşama doğru doğum başlar diye tahmin ediyorum demişti ama daha hızlı oldu hareketlerle bir anda sancılarım arttı öğlen doğum oldu.
Aynen aynenn benim yoktu doğum belirtisi başlamamış hiç başlasın diye egzersizlerle vesaire diye yönlendirdi.

B brcubrcu0101 canım ben meme reddi yaşadığımda şöyle bir yöntem denemiştik, banyo yaptık beraber banyo da emzirdim ten tene temas şeklinde, suyun içinde yani. Bir de banyo sonrası çıplak şekilde yine çok deneyip döndürmüştüm reddi. Fikir olsun belki işe yarar 🌸
B brcubrcu0101 bu yöntem de çok iyi, şimdi hatırladım, ben de denemiştim, benimki 3-4 aylık gibiydi memeyi önce emerken sonra strese bağlı meme reddi oluşmuştu, doktor böyle banyoda emzirmeyi söylemişti, bebek çıplak ve ıslak bir halde savunmasız olunca direkt anneye yapışıyor zaten.

Kızlar ya bizimki emiyor sorun yok ama her emzirmeden sonra kusuyor. Bazen 15 dk bazen yarım saat sonra. Bazen tatlı kaşığı kadar bazen yemek kaşığı kadar. Bir de kusunca sinirleniyor huzursuz oluyor. Reflü yatağında yatırıyorum beşiğe de öyle alıyorum ama anlamadım normal mi bu kadar kusması
İlk 3 ay fizyolojik reflü olabilir. Ona bağlı beslenme fazlasını atabilir. Emzirme sonrası gazını iyi çıkarabiliyor mu? Kusma miktarı çok çok olursa daha üstünde düşünülebilir bana göre, alerji olabilir örneğin.

Hanımlar kontrolden geldim, son durumu bildiriyorum ☺️

Açılma devam, ağrı görüldü ama ağrı hissiyatı yok. Doktor ağrınız var mı dediğinde var ama beni kitleyecek kadar yok, geziniyorum hala dedim. Siz bu gidişle takside doğuracaksınız dedi 😂 Bebeğin yeri, suyu, durumu her şeyi normal, o sebeple doğal sürece müdahale etmeyeceğim dedi. Pazartesiye kadar akışta kalalım, doğmamış olursa Pazartesi günü güzel bir muayene yaparız, hafta içi de doğum gerçekleşir zaten dedi 🤗 Hızlandırmak için egzersizler yapılıyor, belli başlı besinler tüketiliyor, ben pek yapmıyorum ama uygun görürseniz yapabilirim dedim. Hiç gerek yok dedi 🥰

Durumlar böyle. Akışta kalalım hanımlar 😇

B brcubrcu0101 bu yöntem de çok iyi, şimdi hatırladım, ben de denemiştim, benimki 3-4 aylık gibiydi memeyi önce emerken sonra strese bağlı meme reddi oluşmuştu, doktor böyle banyoda emzirmeyi söylemişti, bebek çıplak ve ıslak bir halde savunmasız olunca direkt anneye yapışıyor zaten.
Evet bir kç arkadaş daha önerdi bende denemek istiyorum. Ama bebek 13 günlük. Zor olmaz mı birlikte duş almamız😞

Açılma devam, ağrı görüldü ama ağrı hissiyatı yok. Doktor ağrınız var mı dediğinde var ama beni kitleyecek kadar yok, geziniyorum hala dedim. Siz bu gidişle takside doğuracaksınız dedi 😂 Bebeğin yeri, suyu, durumu her şeyi normal, o sebeple doğal sürece müdahale etmeyeceğim dedi. Pazartesiye kadar akışta kalalım, doğmamış olursa Pazartesi günü güzel bir muayene yaparız, hafta içi de doğum gerçekleşir zaten dedi 🤗 Hızlandırmak için egzersizler yapılıyor, belli başlı besinler tüketiliyor, ben pek yapmıyorum ama uygun görürseniz yapabilirim dedim. Hiç gerek yok dedi 🥰

Senin haftan kaçtıı rahat gözüküyorsun bende bu belirtiler olsa baya sabırsızlanırdım sanırım😅

Ben daha fazla bekleyemicem çok sıcak günde 2-3 kere duş alıyorum fenalardayım 🥹😭 36 derece hava
Çarşamba günü sezaryen oluyorum 🥹

Senin haftan kaçtıı rahat gözüküyorsun bende bu belirtiler olsa baya sabırsızlanırdım sanırım😅
39'un içindeyim ben. Salı 40'a gireceğiz. Burada arkadaşlarımız doğurdukça ya da doğurmak için hazırlık yaptıkça hepimiz ister istemez kendimiz için heyecan yapıyoruz. Doktorum cool olmasa ben de daha panik davranabilirdim. Sakin olalım, çocuklarımızı da endişelendirmeyelim 🥰

39'un içindeyim ben. Salı 40. Burada arkadaşlarımız doğurdukça ya da doğurmak için hazırlık yaptıkça hepimiz ister istemez kendimiz için heyecan yapıyoruz. Doktorum cool olmasa ben de daha panik davranabilirdim. Sakin olalım, çocuklarımızı da endişelendirmeyelim 🥰
Benim doktor bugün bana acır gibi baktı 🥲😑 Ben bir ümitle gidince malum😅 Hayırlısı olsun bakalım ne zaman gelmek ister bebişlerimiz🥰

Bu hafta işini anlamıyorum ben ya dün 39+6 ydı bugün 40+0 doktorun verdiği tarih doldu yani😅
40'a girmişsiniz. Hiç acele etmeyin. Eğer çocuğun suyu iyiyse demek ki vaktini doldurmayı bekliyor. Bu hiç üzüleceğiniz bir şey değil, aksine sizinle vaktini dolu dolu geçirmek istediğini gösterir 🥰

Back
X