2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ahaha hepimiz taktık hunileei😂 biberonu sağmayı tamamen kestim , sadece meme alıyor şükür ki🥰hiç umudum yoktu ama oldu . Ama iki şekli de deneyimlemiş biri olarak ikisi de zor . Emzirerek beslemekte sağarak beslemekte ayrı ayrı zor . Allah kolaylık versin hepimize🥰
Gözünüz aydın 🤗 Ben de her ikisini deneyimlemiş biri olarak aynı fikirdeyim.

Ben kürtaj olduğumda 40.gün regl olmuştum. Ama emzirdiğimiz için prolaktin hormonu yumurta oluşumunu büyük oranda engelliyor o sebeple 1 seneye yakın regl olmayanları çok duydum. Tabi bu bir korunma yöntemi değil söyleyeyimde ikinci olursa benden bilmeyin 😂😂
Bu hafta ben de bu regl konusunda epey endişeliydim. 40 muayenemde doktor kısa süre içinde regl olacaksınız gibi görünüyor dedi. Rahim duvarı kalınlaşmış, döngü başlıyor dedi. Fakat benim sütüm geliyor yani prolaktinde bir sıkıntı yok. Acaba azalıp kesilecek mi diye endişe ettim başta. Fakat illa öyle olmak zorunda değilmiş. 40. gün regl olup sonrasında 2 sene emzirmeye devam edenler varmış. Regl olanlar hemen korkmasın yani.

Bu hafta ben de bu regl konusunda epey endişeliydim. 40 muayenemde doktor kısa süre içinde regl olacaksınız gibi görünüyor dedi. Rahim duvarı kalınlaşmış, döngü başlıyor dedi. Fakat benim sütüm geliyor yani prolaktinde bir sıkıntı yok. Acaba azalıp kesilecek mi diye endişe ettim başta. Fakat illa öyle olmak zorunda değilmiş. 40. gün regl olup sonrasında 2 sene emzirmeye devam edenler varmış. Regl olanlar hemen korkmasın yani.
Benim annem 40 çıktıktan hemen sonra adet olurmuş sütle ilgili bir sıkıntısı olmamış dediğin gibi

Budizzz uyku arkadaşı alan var mı acaba ?
Pışpışlamaktan dilim damağım kurudu yaz günü.Telefondan açmak ta istemiyorum radyasyondan dolayı.
Ucuz birsey de değil.Aldiğima değer mi acaba .Yorumlari gayet iyi ama bilemedim🙄

Bende bu hafta gideceğim kontrole bu detayları sorayım. Bazı kadınlar doğum sonrası hemen regl olabiliyor bazıları olmayabiliyormuş uzmanlar ikiside normal diyor.

Bende bu hafta gideceğim kontrole bu detayları sorayım. Bazı kadınlar doğum sonrası hemen regl olabiliyor bazıları olmayabiliyormuş uzmanlar ikiside normal diyor.
Ben ilk doğumumdan sonra. 1 sene regl planlamıştım. Doktor normal emzirdiğini için demişti.

Kızlar burdan da söylemiş olayım belki benzer şeyler yaşayan vardır. Sab simplex benim bebeğimde kabızlık ve gaz sıkışması yaptı. İki kez bırakınca normale döndük. Her şey her bebeğe iyi gelmeyebiliyormuş. Şikayet varda da benzer tecrübeler yaşayanlar olmuş

Kızlar burdan da söylemiş olayım belki benzer şeyler yaşayan vardır. Sab simplex benim bebeğimde kabızlık ve gaz sıkışması yaptı. İki kez bırakınca normale döndük. Her şey her bebeğe iyi gelmeyebiliyormuş. Şikayet varda da benzer tecrübeler yaşayanlar olmuş
Bizde de nbl probiyorik gaz yapti, Sab simplex iyi geldi, bebekten bebege farkli gercekten.

Gaz damlasının gaz sıkışması yapması nasıl bir saçmalık 💆🏼‍♀️ bu ebeveynlere resmen umut dağıtmak bebeğim biraz rahat etsin diyorsun daha başka problemlere sebep oluyor🤦🏼‍♀️ geçmiş olsun şu an nasıl bebişko?
Bizde nurse harveysten memnun kalmadık bağırsaklarını dahada hareketlendirdi gazını yine kasılarak çıkardı 🙄 birde kakası çok tuhaf kokuyordu resmen yayılan kokudan anlıyordum kaka yaptığını 🫠

Gaz damlasının gaz sıkışması yapması nasıl bir saçmalık 💆🏼‍♀️ bu ebeveynlere resmen umut dağıtmak bebeğim biraz rahat etsin diyorsun daha başka problemlere sebep oluyor🤦🏼‍♀️ geçmiş olsun şu an nasıl bebişko?
Bizde nurse harveysten memnun kalmadık bağırsaklarını dahada hareketlendirdi gazını yine kasılarak çıkardı 🙄 birde kakası çok tuhaf kokuyordu resmen yayılan kokudan anlıyordum kaka yaptığını 🫠
Benimkinin de kokuyor ondan mı oluyor acaba damladan yanii

Back
X