- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
Evet olabilirsin canım. Hatta spiral regl ilken daha rahat takıldığı için doktor öyle tercih ediyor.56. Günde regl olmuş olabilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilirsin canım. Hatta spiral regl ilken daha rahat takıldığı için doktor öyle tercih ediyor.56. Günde regl olmuş olabilir miyim?
Kısa sürüyor canım. Sonra 8 sene rahat edersin.Ben taktırmak istiyorum ama sezeryanım kötü geçtiği ve hala açık dikişim olduğu için korkuyorum bide ağrılı oluyor takınca dedikleri için hiç cesaret edemiyorum![]()
Adet düzensizliği yaptı mı peki?Önümüzdeki ay taktırıcam canım. Doktor iç dikişlerin iyileşmesini bekliyor. Bundan önce 8 sene hormonlu spiral vardı. Biraz ağrı oluyor ama kısa sürüyor canım. Sonra bir sıkıntı olmuyor.
Hayır hiç yapmadı.Adet düzensizliği yaptı mı peki?
Ben cuma günü taktıracağım paylaşırım sizinle de nasıl olduğunuKızlar spiral taktıran oldu mu ? İşlem ağrılı mı sonrasında vs ? Sonrasında herhangi bir rahatsızlık hissi vs oluyor mu?
Gözünüz aydınAhaha hepimiz taktık hunileeibiberonu sağmayı tamamen kestim , sadece meme alıyor şükür ki
hiç umudum yoktu ama oldu . Ama iki şekli de deneyimlemiş biri olarak ikisi de zor . Emzirerek beslemekte sağarak beslemekte ayrı ayrı zor . Allah kolaylık versin hepimize
![]()
Bu hafta ben de bu regl konusunda epey endişeliydim. 40 muayenemde doktor kısa süre içinde regl olacaksınız gibi görünüyor dedi. Rahim duvarı kalınlaşmış, döngü başlıyor dedi. Fakat benim sütüm geliyor yani prolaktinde bir sıkıntı yok. Acaba azalıp kesilecek mi diye endişe ettim başta. Fakat illa öyle olmak zorunda değilmiş. 40. gün regl olup sonrasında 2 sene emzirmeye devam edenler varmış. Regl olanlar hemen korkmasın yani.Ben kürtaj olduğumda 40.gün regl olmuştum. Ama emzirdiğimiz için prolaktin hormonu yumurta oluşumunu büyük oranda engelliyor o sebeple 1 seneye yakın regl olmayanları çok duydum. Tabi bu bir korunma yöntemi değil söyleyeyimde ikinci olursa benden bilmeyin![]()
40 muayenemde reglimin yakın olduğunu söyledi doktor. Korunma yöntemlerini konuşurken de spiralden bahsetti ama adet düzensizliği yapabilir dedi. O yüzden sormuştum, daha önce hiç taktırmadım. Çok sağ ol canımHayır hiç yapmadı.
Benim annem 40 çıktıktan hemen sonra adet olurmuş sütle ilgili bir sıkıntısı olmamış dediğin gibiBu hafta ben de bu regl konusunda epey endişeliydim. 40 muayenemde doktor kısa süre içinde regl olacaksınız gibi görünüyor dedi. Rahim duvarı kalınlaşmış, döngü başlıyor dedi. Fakat benim sütüm geliyor yani prolaktinde bir sıkıntı yok. Acaba azalıp kesilecek mi diye endişe ettim başta. Fakat illa öyle olmak zorunda değilmiş. 40. gün regl olup sonrasında 2 sene emzirmeye devam edenler varmış. Regl olanlar hemen korkmasın yani.
Teşekkür ederimGözünüz aydınBen de her ikisini deneyimlemiş biri olarak aynı fikirdeyim.
Bende bu hafta gideceğim kontrole bu detayları sorayım. Bazı kadınlar doğum sonrası hemen regl olabiliyor bazıları olmayabiliyormuş uzmanlar ikiside normal diyor.Bu hafta ben de bu regl konusunda epey endişeliydim. 40 muayenemde doktor kısa süre içinde regl olacaksınız gibi görünüyor dedi. Rahim duvarı kalınlaşmış, döngü başlıyor dedi. Fakat benim sütüm geliyor yani prolaktinde bir sıkıntı yok. Acaba azalıp kesilecek mi diye endişe ettim başta. Fakat illa öyle olmak zorunda değilmiş. 40. gün regl olup sonrasında 2 sene emzirmeye devam edenler varmış. Regl olanlar hemen korkmasın yani.
Ben ilk doğumumdan sonra. 1 sene regl planlamıştım. Doktor normal emzirdiğini için demişti.Bende bu hafta gideceğim kontrole bu detayları sorayım. Bazı kadınlar doğum sonrası hemen regl olabiliyor bazıları olmayabiliyormuş uzmanlar ikiside normal diyor.
Şu kadına dönüştüm yeminle
3. Ay gelse de terbiye olsa artik memeler
Prolaktin bu kadar yuksekken regl hemen gelir mi bilemedim. Ilk bebegimde 19 ay regl olmadim prolaktinim cok yuksekti, adet sokucuyle olmustum, tabi kisisel bir durum da.56. Günde regl olmuş olabilir miyim?
Bizde de nbl probiyorik gaz yapti, Sab simplex iyi geldi, bebekten bebege farkli gercekten.Kızlar burdan da söylemiş olayım belki benzer şeyler yaşayan vardır. Sab simplex benim bebeğimde kabızlık ve gaz sıkışması yaptı. İki kez bırakınca normale döndük. Her şey her bebeğe iyi gelmeyebiliyormuş. Şikayet varda da benzer tecrübeler yaşayanlar olmuş
Gaz damlasının gaz sıkışması yapması nasıl bir saçmalıkKızlar burdan da söylemiş olayım belki benzer şeyler yaşayan vardır. Sab simplex benim bebeğimde kabızlık ve gaz sıkışması yaptı. İki kez bırakınca normale döndük. Her şey her bebeğe iyi gelmeyebiliyormuş. Şikayet varda da benzer tecrübeler yaşayanlar olmuş
Benimkinin de kokuyor ondan mı oluyor acaba damladan yaniiGaz damlasının gaz sıkışması yapması nasıl bir saçmalıkbu ebeveynlere resmen umut dağıtmak bebeğim biraz rahat etsin diyorsun daha başka problemlere sebep oluyor
geçmiş olsun şu an nasıl bebişko?
Bizde nurse harveysten memnun kalmadık bağırsaklarını dahada hareketlendirdi gazını yine kasılarak çıkardıbirde kakası çok tuhaf kokuyordu resmen yayılan kokudan anlıyordum kaka yaptığını
![]()