2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Geçen hafta tam bugünlerde biz de yaşamıştık 5. hafta atağı ama daha erken de olabiliyor biz de o günlerde yaşamıştık uykusu kuş kadar hafif huysuz aksi sinirli ve beslenmede de keyifsizdi eşim durup durup sinirleniyordu ben de aynı şekilde bu hayat böyle devam etmez modundaydım ağlıyor diye sürekli mama vermeye çalıştım bu seferde çocuğu tıka basa doyurduğum için rahatsızlandı :/ sonradan baktım ki büyüme ayağı görme duyuları geliştiği için oluyormuş birkaç gün sürdükten sonra sakinleşti şimdi herşeyi daha iyi gördüğünü anlıyorum odaklanmaya çalışıyor gözleriyle kilitleniyor. Sadece bu keşfettiği yeni şeyden korkuyor bebeğiniz bu duyuya iyice güven duyana kadar kendi teninden ayırma annesi :)
Ay inşallah öyledir. Yalnız gerçekten de 2 gündür boncuk boncuk bakıyo böyle 😃 sizin bebeğinizin doğum günü ne zamandı? Kızım 19unda doğdu
Yoook hiç ayırmıyorum zaten, hiç kıyamam. Ama mahvoldum 😃

35 veya 36. Gün olması lazım aynılarını yaşadık o günü yaşanmamış sayıyorum 😭😭 hiçbir şeyden memnun olmadı ne emmek ne gezmek ne oyun çok zorlanmıştım 🥹 iyi haber ertesi gün bişe olmamış gibiydi
Ayyy ağzından bal damlıyor. İnşallah yarın hadi olsun pazartesiye daha iyi olsun

Teyzoşlar bugün bizimde kırkımız uçtu 🥳
Çok zorlandık çok afalladik ama çok şükür kırkı atlattık bundan sonrasi hepimiz için su gibi geçsin kolaylıkla inşallah 🤲🏻 💝

Eklentiler

• IMG_20250726_200537.webp
    IMG_20250726_200537.webp
    32 KB · Görüntüleme: 58
Ay inşallah öyledir. Yalnız gerçekten de 2 gündür boncuk boncuk bakıyo böyle 😃 sizin bebeğinizin doğum günü ne zamandı? Kızım 19unda doğdu
Bizimde 18 Haziran aynı sayılırız sizinle 🥰

Ya şuan bizde tam 36 günlük ve 7 den beri uyumadı bittim resmen ya saat 9 olmuş 🙄nesi var anlamadım doktor bağırsakları 2 metre uzayacak sancılı gunleri olacak dedi acaba bundan mi bahsetti ya yavrumun neyi var anlamadım

Teyzoşlar bugün bizimde kırkımız uçtu 🥳
Çok zorlandık çok afalladik ama çok şükür kırkı atlattık bundan sonrasi hepimiz için su gibi geçsin kolaylıkla inşallah 🤲🏻 💝
Yaaa aylık çekimini attığında ben kız sanmıştım kız güzelliği var maşallahh🧿 İnşallah 🌸

D vitaminini düzenli verebiliyor musunuz? Benim bebiko tadını hiç sevmiyor direkt öğürüyor yarısını hatta belki tamamını kusuyor diyebilirim. Tekrar vermiyorum miktarı hesaplayamadığımdan. Emzirme arası mı versem dedim ama meme reddi bile olabilir sanki o derece tiksiniyor 🥹
Bebikosu sorunsuz içenler hangi marka kullanıyor?
U-Health d vitamini kullanıyoruz.Sabah ilk emzirmeden sonra vermem gerektiğinin üzerini vurguladı doktor..iki üc gün veremedim uykuda uyandirmamak için.onun haricinde düzenli vermeye çalışıyorum.
Bizimki fis fıs şeklinde.Tepki vermiyor sıktığım da.

Evet evet hatırlıyorum, senin doğumun çarşambaydı 😇 hala dikiş ağrısı çektiğim için ben hala doğuruyor gibi hissediyorum 😄 40ları karışçak bizimkilerin 😇
Benim içteki dikişte bazen böyle uyuşukluk gibi oluyor. Onun dışında ağrım uzun zamandır yok. Kontrole gittin mi?
Bacıların kırkı karışsın bakalım 🥰

U-Health d vitamini kullanıyoruz.Sabah ilk emzirmeden sonra vermem gerektiğinin üzerini vurguladı doktor..iki üc gün veremedim uykuda uyandirmamak için.onun haricinde düzenli vermeye çalışıyorum.
Bana böyle bir detay vermedi sadece kemik gelişimindeki önemi ve birçok faydasını anlattı. Gün içinde ne zaman aklıma gelirse o zaman veriyorum. Artık dikkat edeyim buna 👍🏻

Yaaa aylık çekimini attığında ben kız sanmıştım kız güzelliği var maşallahh🧿 İnşallah 🌸
Yok erkek 🤭 çok kız istemiştik belki ondan bilmiyorum ama görenlerde kundaktaki bebek güzel olmaz bunun başka bi güzelliği var diyo 😅 saçları gür belki sende ondan dolayı kıza benzetmişsindir🤗🤗🌸
Benim bebekligimde saçlıymış annem bana benzetti 🤭💝

Eklentiler

• IMG-20180225-WA0001.webp
    IMG-20180225-WA0001.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 44
D vitaminini düzenli verebiliyor musunuz? Benim bebiko tadını hiç sevmiyor direkt öğürüyor yarısını hatta belki tamamını kusuyor diyebilirim. Tekrar vermiyorum miktarı hesaplayamadığımdan. Emzirme arası mı versem dedim ama meme reddi bile olabilir sanki o derece tiksiniyor 🥹
Bebikosu sorunsuz içenler hangi marka kullanıyor?
Evet çok şükür sorunsuz içiyor. Pedia-D bizimki, günde 1 kere 3 damla.

Banada sağlık ocağı verdikten 20 dk sonra emzirme dedi nasıl ayarlayacagimi bilemediğim için başlamadım emzirdikten sonra karın ağrısı yaparmış

Bana böyle bir detay vermedi sadece kemik gelişimindeki önemi ve birçok faydasını anlattı. Gün içinde ne zaman aklıma gelirse o zaman veriyorum. Artık dikkat edeyim buna 👍🏻
Daha geç vakitte verilirse uyku hormonunu etkileyebilir dedi.o yüzden sabah ilk emzirmeden sonra ver demişti.

Banada sağlık ocağı verdikten 20 dk sonra emzirme dedi nasıl ayarlayacagimi bilemediğim için başlamadım emzirdikten sonra karın ağrısı yaparmış
Doktorun vurguladığı sabah erken saatte vermem gerektiğiydi. Daha g3c saatlerde verilen d vitamini uyku hormonunu olumsuz etkiler dedi.
Zaten emzirip gazını çıkarıp öyle veriyorum.Hemen anında değil kuzum.

Kızlar bgn hiç giremedim buraya baya konuşmalar olmuş cvp yazamadım herkesin yazdığını okudum ama. Benim size bir sorum olacak, benim kızın uyuması zaten çok sıkıntı konuşmuştuk bunu zor zahmet uyutuyoruz ve çok uyumuyor ama son 3 gündür daha iyi diyebilirim, neyse bu kız dışarda ya da başka evde asla uyumuyor kızlar ne yapacam, dün çıktık evde çok bunaliyorum diye yemek yedik uyanıktı, sıkıntı çıkarmadı yemekten sonra biraz sahilde yürüyelim dedik uykusu geldi uyuyamıyor, başladı çığlık kiyamet ağlamaya, eşim kucağına alıyo susuyor, omzunda uyuyor pusete koyalım anında çığlık kiyamet, arabaya zor yetişip eve geldik. Bgn de ev ziyareti yaptık orda da asla uyumadı gözleri kapanıyor uyuyor kucağım da yaptırdığım an uyanıyo, kucağımda uyudu 5 10 dk kalkmak zorunda kaldık valla yoruldu uykusuzluktan diye. Ordan yine yemek yemeye gittik yine uyuyamadigi için ağladı babası omzuna alıyor susuyor yemeği hızlı hızlı yedik, alışsın diye hemen dönmek de istemiyoruz eve. Biraz yürüyelim dedik ama o kadar çok ağladı ki yine arabaya zor attık kendimizi geldik eve, yıkadık, doyurdum ama çok ağladı uyuyana kadar. Dışarda yoruldu iyice çünkü, ben hiç biyere çıkamayacak mıyım bu bebekle, nasıl alıştırabilirim acabaaa 😥

Doktorun vurguladığı sabah erken saatte vermem gerektiğiydi. Daha g3c saatlerde verilen d vitamini uyku hormonunu olumsuz etkiler dedi.
Zaten emzirip gazını çıkarıp öyle veriyorum.Hemen anında değil kuzum.
Anladım teşekkür ederim 🤗 o zaman bende yarın sabah başlayayım doyurduktan yarım saat sonra vereyim gelişim için önemli vermeden olmaz aklıma takilmisti doktora soracaktım 🌸

Ya şuan bizde tam 36 günlük ve 7 den beri uyumadı bittim resmen ya saat 9 olmuş 🙄nesi var anlamadım doktor bağırsakları 2 metre uzayacak sancılı gunleri olacak dedi acaba bundan mi bahsetti ya yavrumun neyi var anlamadım
Ay o zaman sahiden 35-40 arasında bi şey oluyo bebelere. İnşallah bu saatten sonra uyusun

Benim içteki dikişte bazen böyle uyuşukluk gibi oluyor. Onun dışında ağrım uzun zamandır yok. Kontrole gittin mi?
Bacıların kırkı karışsın bakalım 🥰
Yok canım gitmedim. 40ın çıkınca gel demişti doktor. 51 günlükken gidebilicem.
İyi bari canım iyileşmişsin çok şükür. Ben de zamanla daha iyi olucam

Back
X