Kızlar bgn hiç giremedim buraya baya konuşmalar olmuş cvp yazamadım herkesin yazdığını okudum ama. Benim size bir sorum olacak, benim kızın uyuması zaten çok sıkıntı konuşmuştuk bunu zor zahmet uyutuyoruz ve çok uyumuyor ama son 3 gündür daha iyi diyebilirim, neyse bu kız dışarda ya da başka evde asla uyumuyor kızlar ne yapacam, dün çıktık evde çok bunaliyorum diye yemek yedik uyanıktı, sıkıntı çıkarmadı yemekten sonra biraz sahilde yürüyelim dedik uykusu geldi uyuyamıyor, başladı çığlık kiyamet ağlamaya, eşim kucağına alıyo susuyor, omzunda uyuyor pusete koyalım anında çığlık kiyamet, arabaya zor yetişip eve geldik. Bgn de ev ziyareti yaptık orda da asla uyumadı gözleri kapanıyor uyuyor kucağım da yaptırdığım an uyanıyo, kucağımda uyudu 5 10 dk kalkmak zorunda kaldık valla yoruldu uykusuzluktan diye. Ordan yine yemek yemeye gittik yine uyuyamadigi için ağladı babası omzuna alıyor susuyor yemeği hızlı hızlı yedik, alışsın diye hemen dönmek de istemiyoruz eve. Biraz yürüyelim dedik ama o kadar çok ağladı ki yine arabaya zor attık kendimizi geldik eve, yıkadık, doyurdum ama çok ağladı uyuyana kadar. Dışarda yoruldu iyice çünkü, ben hiç biyere çıkamayacak mıyım bu bebekle, nasıl alıştırabilirim acabaaa