- 4 Mart 2025
- 1.345
- 1.741
- 48
Ah ya çok zorlanmışsın arkadaşımMaalesef hala huzursuz dün ne yaşadık bilmiyorum hala şoktayım
Aynı şeyleri yaşıyoruz genelde babası uyuturdu asla durmadı kucağına aldığı anda çığlık kıyamet. Bende de durmadı ki 5 dakika susuyor 10 dakika ağlıyor. Gerçekten yoruldumsabah güzel uyanmıştı sonrasında yine huzursuzlandı. Sanırım aşı uygulanırken korktu çünkü iki gündür en ufak sesten bile korkuyor irkiliyor. Uykudan(zaten 5 dakika süren) sıçrayarak uyanıyor
ateş olmadı diye sevindim ama bambaşka bir bebek oldu resmen. Emerken eliyle memeyi kendine çekiyor ama kendinide yukarı itiyor
sonrası tabi ağlama krizi.. şuan memlekete gidiyoruz 5 dakikada olsa birinin kucağına atacağım anın hayaliyle yaşıyorum diyebilirim
Bugün 3.gün umarım yarın biter bu yan etkilersizin normale dönmeniz umut oldu benim için
![]()

Evet evet, yalama da var zaten son günlerde ellerini emmekle birlikte.Benimde öyle olduuu babasında ağlıyor aç diye alıp emziriyorum ama almıyor sadece bende susuyor. Ayakta dolaşırken boynuma gömülüyor hatta yalıyor beni resmen![]()
Gündüz uykuları azalacak mı yani? İyiydik böyle yaYetiskin uykusuna gececekler, iyice dunyanin farkibda olacaklar ama daha duzenli de olacaklar. 2 saat uyaniklik sureisyle 4 uyku duzenimiz olacak. Buyuk oglum hep yarim saat uyuyup uyanirsi ama iste hic yoktan bir duzen8-9 aylikken uzatabilmisitm uykularini.

Hayırlı ve geçmiş olsunKızlar biz bugün sünnet olduk , çok ağladı oğluşum, ama inanın ben çok rahatladım . İşe başlamadan önce halletmek istiyordum, tereddütsüz yaptırın derim erkenden. Şuan gayet iyi uyudu, 6 saatte bir parasetamol vereceğiz yarına kadar. Öyle![]()