Ah sormayin bizim ogluma bakan abla sebep oldu. Aile konusu degil allahtan. Aslinda anlatacaktim ama mesajimi yazdim sildim
3 senedir calisiyoeduk. Cocuk bakimi konusubda guvenilirdi ama negatif ozellikleri de vardi, tembellik ya da ekstra efor sarfetmeme gibi. Cocuguma iyi bakiyoe diye goz yumdum, idare ettim.
Hafta basinda boyle zorlandiigmi, acaba mumkunse bir sure aksam 17 yeribe 19 da cikip cikamayacagini sordum. Haftasonu belki 1 gun dedim. Size yatili hiri lazim, ben 1-2 ay kalirim bulalim birini alistiralim dedi. Sonra surekli basvurdugu islerden bahsetmeye baskadi. Meger evden eve gir cik sikilmis. Zaten sogum yaptigim ilk zamanlar of kuf modundaydi. Oglum o donem kardes sebebiyle iyi degildi, onu zorlamis. E olacak o kadar bir zahmet cocuga kaktib olsun bu ozel donemde.. ki 40 imiz cikinca 3 hafta gittik. 3 hafta boyunca ise gelmeden tikir tikir parasini aldi. Ayrica tum kis zaten oglum yarim gun okuldaydi, bahardan sonra 2-3 saat bakti sadece oglum uzun sure gitti okula. O zaman havadan para kazanmak iyiydi di mi? Biz o gunlerde niye boyle idare ettik, dogum olunca rahat edelim diye. Hanimefendi zoru gorunce kacti gitti.
Ben hep yatilidan emin olmadigimi vs vs anlattim. Gecen seneden de biliyor onu zor durumda issiz birakmayacagimizi ama iste yanar doner bir insanmis. Bana demesin mi haftaya cuma son olsun. Ben de bugun son olsun, zaten tatile gidecegiz dedim. 3 sene evde beraber olduğum kisiye kuru bir tesekkur ettim o da arkasini dondu ve gitti. Hic yakisik almadi ve resmen beni iki çocukla ortada birakti. Bizim isimizin saati rahat diye cakisiyormus. Disarida kazananayagin parayi kazanirsib dedim, para zaten onemki degilmis

(azicik idare etse bizi eline 3 asgari ucret gececekti neredeyse). Bu devirde ben para onemli degil diyemem.
Dayanamadim yine yazdim uzun uzun aslinda daha uzun da kisa tuttum, ihale de size kaldi

siktiysam affola.
Boyle ayakustu oyun cevirince sinirlerim bozuldu iste..