- 18 Ağustos 2024
- 1.546
- 1.113
- 53
Ama komşu bile duyuyordur öyle bir ninniNinni söyleyince daha çok ağlıyor bizimkiseninki uyuyormuş ne güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama komşu bile duyuyordur öyle bir ninniNinni söyleyince daha çok ağlıyor bizimkiseninki uyuyormuş ne güzel
Bizde kötü bir menenjit hikayesi var o yüzden hemen yaptırdık. Ama anne sizsiniz içinizden nasıl geliyorsa öyle olmalı sanırımKızlar yaa ben bu menenjit aşılarına karşı acayip bi kötü his besliyorum. Sürekli erteliyorum fark ettim ki içimde kötü bi his var açıklayamadığım. Sanki gereksizmiş gibime geliyor. Bugün rotayı yaptırmaya gidicem ve menenjiti yine ertelemeye karar verdim. Niye böyle oldum bilmiyorum ama hislerime göre davranıcam sanırım. Etrafta bşr sürü aşı karşıtı varken bizim bu kadar ağır bir aşıyı küçücük bebelere yapıyor olmamız fikri sanırım beni etkiledi.
Benim sesimi sevmedi bence ondanAma komşu bile duyuyordur öyle bir ninni![]()
Bende bugün yaptırdım. Bizimki güzel içti çok şükür biraz aç götürdümBen de şimdi rota aşısı yaptırıp geldim. Son haftamızmış. Zamanı geçmemiş şükür. Çok ağladı içmek istemedi. Bu aşının bir yan etkisi oluyor mu?
Biz doona kullanıyoruz, çok memnunuzKızlar kabin boy bebek arabası almayı düşünenler neye karqr verdiniz ? Çok seçenek var karar veremedik. Cybex övülmüştü onu alacaktım ama oturma alanı çok dar vs demişler….
Cidden çok enteresanlarKendine gelmene sevindim . Beslenme olayı insanın canını sıkan bir durum o yüzden tepkilerinde haklıydın elbette . Ama şuan böyle toparlanman eminimki bebeğine de pozitif etki yaratacaktır. Bebekler her şeyi hisseder. Sen iyi olursan bebeğin de iyi olur . Ki iyi olacağına da eminim bençocuk işte her süreçlerinde farklı zorluklar yaşanıyor. Kv ler hep aynı boşver bende 3. Günümde mastit olduğumda kv moral vereceğine “ameliyatlık olmazdın inşallah” demişti
![]()
Canım sessiz reflü dedi gastroenteroloji bölümüne götürdük bi şurup başladık sanırım refluden dolayı bişey içmek istemedi yetişkin gibi tok hisseder kendini demişti doktoruDüzelmeye başlamasına çok sevindim. İnşaallah iştahı hep çok iyi olur. Kendi kendine mi düzelmeye başladı yoksa bir şey mi yaptınız?
Aminnnn inşallah ondan da güzel haberler alacazBende sizi merak etmiştim kaç kez yazmak için girdim oğlum her defasında başka arıza çıkardı telefonu bırakmak zorunda kaldım sonra arada kaynadı
İyi olmanıza çok sevindim inşallah Miray kuşumuz da tüm bebişlerimiz de bol iştahlı sağlıklı olsunlar hepimizin ufak tefek de olsa sorunları oluyor birbirimizi biz anlarız ancak İnşallah hepimiz için bu süreçler su gibi akıp geçer J joynss arkadaşımızın kuzusundan da iyi haberler güzel gelişmeler duyarız inşallah![]()
Senin bebiko en büyüklerden biri seninki dönüyorsa bizimkilerde yakındırTosunum diyorum her gün ama yok zargana gibi bir oğlan oldudönmeye de başladı korkuyoruz balık gibi kayıp düşecek diye
Andığın için çok sağolBende sizi merak etmiştim kaç kez yazmak için girdim oğlum her defasında başka arıza çıkardı telefonu bırakmak zorunda kaldım sonra arada kaynadı
İyi olmanıza çok sevindim inşallah Miray kuşumuz da tüm bebişlerimiz de bol iştahlı sağlıklı olsunlar hepimizin ufak tefek de olsa sorunları oluyor birbirimizi biz anlarız ancak İnşallah hepimiz için bu süreçler su gibi akıp geçer J joynss arkadaşımızın kuzusundan da iyi haberler güzel gelişmeler duyarız inşallah![]()
Aminnnn inşallah hepimizin evlatları sağlıkla büyüsünAndığın için çok sağolkuruldan haber bekliyoruz. Hayırlısıyla operasyonu olsun bitsin oğlum kalıcı şifa bulsun inşallah.
Evet ya ben Mayıs annesiyim hemen öbür gruba kaçıyorumSenin bebiko en büyüklerden biri seninki dönüyorsa bizimkilerde yakındır![]()
Hayır dur gitme sen buraya aitsinEvet ya ben Mayıs annesiyim hemen öbür gruba kaçıyorum![]()
Bebeği ağlamadan huysuzlanmadan uyuyan var mı ya normal emiyor doyunca ağlıyor huysuzlanıyor memeyi damağıyla ısırıp çekiyor bende sinirleniyorum sesli sesli ninni söyleyip sallıyorum kucağımda sakinleşip uyuyor yanlış mı yapıyorum böyle yapmazsam da uyumaz![]()
Paramparça ettin beniŞöyle düşün çok yorgunsun, kafanı koysan yastığa hemen uyuyacaksin, hiç enerjin kalmamış. Ama yatağa girince aklına bir düşünce giriyor sonra düşün düşün dur saatler geçmiş. Vücudun cok yorgun ama düşünmekten kendini alamiyorsun öyle olsaydi, böyle deseydim diye zihnin hiç durmuyor.
İşte bebeklerimiz de tam olarak öyle vücut cok yorgun, büyümeye gelişmeye çalışıyor ama zihin sürekli kayıtta, hiç durmuyor hep çalışıyor. Uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Haliyle iyice stres olup ağlamaya başlıyor. Ağladıkça da ağlıyor çaresiz çünkü bir damla masum tek yapabildiği ağlamak.
Sakin kal. Kucagindayken şarkı söyle ama daha şefkatle. Saçını okşa, yanaklarını okşa. Seve seve öpe öpe daldır onu uykuya. Sen de stres oluyorsun eminim ama sakin kal olabildigince
1 Haziranda doğsun diye ne dualar etmiştim ahh ahbende mayıs annesi olmuştum ama burada kaldımbebiş erken gelmeyi seçti sadece
![]()
Benim hazirana çokkkk vardı 9 mayısta geldi bebiş1 Haziranda doğsun diye ne dualar etmiştim ahh ah![]()