Ben memem terbiye oldu artık şişmiyor diye sevinmiştim bir ara meğerse sütüm azalmış. 2-3 gün çok stresliydim yetiştirmem gereken bir iş vardı. Pc de çalışıyordum ama gergindim. Sütüm ondan azalmış sanırım. Sonea tekrar şişmeye başladı. Özellikle geceleri oluyor. Ekstra dikkat ettiğim bir şey yok açıkçası bence bu işler biraz da yapısal. Tahin yemeyi bırakmıştım şişmesin diye ama baktım çok bi etkisi yok geri başladım çünkü çok severim

yemek yemeyi seven iştahlı biriyim. Biraz da gamsız baykuşum sanırım olaylara üzülürüm ama kendimi rahatlatırım uzun sürmez. Sabah 5-5.5 gibi bi kalkıyorum geri yatamıyorum malesef. Gece erkenden uyuyup kaldığım çok oluyor. ev işlerinde üzülsem de dağınık diye, kendimi zorlamıyorum yapacam diye, olduğu kadar yapıyorum.
Yani beslenme olarak tahin, tahin helvası, yulaf, buğdaylı tarifler, marul yeşillikler bunlar güzel süt yapar. Beslenme, stres azaltma sakinleşme, olumlu düşünme, uyku. Bunları harmanlamak lazım
Bence protein ağırlıklı beslenmek de gayet güzel ve yeterli. En güzelini yapıyorsunuz sütün kalitesi iyidir.