- 22 Kasım 2023
- 1.104
- 772
- 43
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz gömlek hoş olabilir. Güzel ve temiz görüntü oluyor. Biraz daha büyüdüğünde tam kombin yapılır heralde bu boya bir şey bulamadım ben de araştırıyorumKızlar bebeğimin yarım yaşı için 6. Ayda fotoğraf çekimş yapacağız hatıra kalması açısından. Anne bebek aynı kazak ya da sweat ya da hırka giymek istiyoruz . Bir öneriniz var mı acaba ?
Benimkide oturuyor ama hep erken diyorlar ben bazen kucağımda oturtuyorum inşallah zararı olmazAslında güzelben bir an önce otursun istiyorum sanki iletişimimiz bile iyi yönde değişecek gibi geliyor. Sürekli yatmasıda sıkıcı
hep oturmak istiyor. Bir iki kez demedim oturuyor ama doktor daha erken oturtma dedi. Bakalım ne zaman oturacaklar dönecekler
![]()
Evet emenler öyle oluyormuş uyanıyormuş geceleri. İki çocuklada zordur gerçekten biriyle uğraşınca diğeriyle vakit geçirmek zor oluyordur. Kolay gelsin çoookSabir tukeniyor cok cok normal. Benim de tukeniyor. Dun aksam buyuk oglumla ilgili inanilmaz bir vicdan azabi yasadim
Uykuyla ilgili olarak, Gunduz 45 dk uyursa oo iyi uyudu diyoruz biz de. Yenidoganliktan cikmanin etkileri bunlar hep. Yavas yavas gunduz desteksiz uyutmayi ve uyandiklarinda ayni yontemle tekrar uyutmayi deneyerek uykulari uzatmaya calisabiliriz. Ben buyuk oglumda 9 ay civari basarmistim. Uyku sayisi da dusfukce belki de dogal olarak daha uzun uyumaya baslarlar. Ilerleyen aylarda uyku saatini de bilecegiz boyle avantajlar da olacak. Biraz dhaa zor gunler sonrasi daha kolay olacak umarim
Gece uykusu ise memeden kesene kadar boyle surdu bizde.. aliskanlik oluyor. Su an kendi adima ona yapacak bir sey yok diyorum.
Gerçekten artık öyle 2 saatte bir uyandıklarında uykumuzu alıyormuşuz meğerse şuan her şey karmakarışık.Benim merak ettiğim ne zaman bu atağın bittiğiyani bizimki 3,5 aylıkken başladı 4,5 aylık olmak üzereyiz daha da kötüleşerek devam ediyor. Sürekli problemi bir şeylere yoruyorum ama yok. Gazdan uyumuyordur dedim gaz değilmiş. Diştendir dedim gece hem carpol hem dişine jel sirerek uyuttum o da yok. Artık neden aramayı bıraktım ama gece 2 saat kesintisiz uyusa benim için mğkemmel demek oluyor. Çünkü 15-20 dk da bir uyanıyor maalesef .
Bebeğim doğmadan öncr şey diyordum “ yenidoğduğjnda 2 saatte bir uyanmak lazımmış ah nasıl olacak çok zor vs” . Şusn 2 saate hasretim resmen
Arabayla disari ciksaniz, dugun bitince donseniz? Oto koltukta ya da park halinde kucakta uyur?Ya kızlar her şey üst üste geldi resmen uykusuzluğumuz beslenmeyişimiz atağımız ve bugün diş yetmezmiş gibi dışarda sokak düğünü var son ses . Bebeğim gözü kapalı ağlıyor . Çol uykusu var ama sesten dolayı uyuyamıyor . Zaten diş ağrısı vardı tüm gün ağlado . Uyur biraz rahatlar dedim ama ses çok yüksek.
Bir öneriniz var mı gece 11 den önce düğünün biteceğini zannetmiyorum . Ninni falan açtom ama sesi asla bastırmıyor daha da kaos oluyor . Hey allahım![]()
Misafir geldiginde birkac sefer sohbet ederken omzumda tutup hop hop hop yaparken uyumustu belki ise yararAkşam vakti gelen misafir peki? Normalde uyutamadığım çocuğu nasıl uyutacağım şu an
Ya kızlar her şey üst üste geldi resmen uykusuzluğumuz beslenmeyişimiz atağımız ve bugün diş yetmezmiş gibi dışarda sokak düğünü var son ses . Bebeğim gözü kapalı ağlıyor . Çol uykusu var ama sesten dolayı uyuyamıyor . Zaten diş ağrısı vardı tüm gün ağlado . Uyur biraz rahatlar dedim ama ses çok yüksek.
Bir öneriniz var mı gece 11 den önce düğünün biteceğini zannetmiyorum . Ninni falan açtom ama sesi asla bastırmıyor daha da kaos oluyor . Hey allahım![]()
Akşam vakti gelen misafir peki? Normalde uyutamadığım çocuğu nasıl uyutacağım şu an
Açtım ama dışardaki ses o kadar baskın ki çok fazla bastırıyor . Yani hala uyutamadım maalesef gözünü de açamıyor gözü kapalı ağlıyorDüzenli bir ses ac yanında ona odaklansın uyuduğunda ani seslere uyanmaz
1 saatlik dandini muzikleri var mesala onu ac uyuturken
Benim büyük oğlum da 2.5 aylıktı dönmeye başladığında 5 aylikken de emeklemiş fazla süre gecmeden de tutunarak kalkmaya, siralamaya başlamıştı. Önümüzdeki ay başlar ufak ufak sürünmeye seninki de :)Benimki 2,5 aylıkken dönmeye başladı şuan iki tur da dönebiliyor yuvarlanıyor gibi sırtüstü asla yatmıyor koyduğum an dönüyor ama artık bunu güzel bir şey olarak göremiyorum çünkü her şeyi önden önden yapıyor ve sıkılıyor dönünce mutlu felan olmuyor emeklemeye çalışıyor sinirlenip ağlıyor![]()
Polise şikayet edin ben öyle yapmıştım yazın. Ses kesilmişti.Açtım ama dışardaki ses o kadar baskın ki çok fazla bastırıyor . Yani hala uyutamadım maalesef gözünü de açamıyor gözü kapalı ağlıyor![]()
Bunu bende merak ediyorum bu hafta bizim de var aşı.Kızlar 4. Ay aşılarını yaptıran arkadaşlarım ateş oldu mu? 2. Ay aşıları gibi miydi etkileri ? Pazartesi bizde olacağız.
Dün olduk. Ateş olmadı. Sadece gece biraz mıkırdandı. Ağlayıp uyanmadı ama bi rahatsız gibiydi. Sabah gayet neşeli uyandı. Şimdiden şifa olsun bebeğinizeKızlar 4. Ay aşılarını yaptıran arkadaşlarım ateş oldu mu? 2. Ay aşıları gibi miydi etkileri ? Pazartesi bizde olacağız.
Dün gece kalbimden siz geçtiniz. Miray için dua ettim. İnşallah en doğru zamanda sorunlarınız geçer biterBence bgn toplu grev yapıyor hepsiçünkü ben de bişey veremedim , çoğumuz veremedi sanırım
![]()
Çok geçmiş olsun, çok üzüldümKızlar günaydın
Biz çok kötü bı gece geçirdikdaha önce de demiştim oğlum son iki ayda 250 gram almış sadece diye ve dün tekrar tarttığımda 20 gram vermişti çok üzüldüm ne yapacağımı bilmiyordum akşama randevu bulunca uzman doktora götürdüm şikayetlerine göre alerjiye bağlı reflü olabilir dedi enfeksiyon değeri de yuksek çıkmıştı idrarla uğraşıp bekletmeyelim zaten bariz belli enfeksiyon ilaç başlattı ve gastroenterolojiye yandal açtı götürmem icin
Oğlum eve dönüşte otobüste çok bağırıp kucak isteyince eşimin kucağında durdu inince de arabaya girmek istemedi battaniyeye sardık öyle kucağımızda geldik ama rüzgar çok soğuk esiyordu galiba kulakları acıdı ve gaz yaptı gece 4 e kadar çığlık çığlığa ağladı banyoya soktum öyle kucağımda uyuyakaldı her bırakmaya kalkışınca yeniden ağladı kalın battaniyeyle kucagimdaymis gibi kundakladim uyudu 1 saat sonra kontrol edeyim dedim ateşi çıkmıştı
38 i gecmedigi için kundağı yarım açtım her mirildanmada emzirdim bir iki yudum içip uyudu susuz kalmasın hararet basmasin diye en son yanıma yatırdım öyle devam ettim şuan hala aynı yorgun düşmüş uyuyo ve vücudu sıcak ve bende çok kötüyüm durmadan kendimi suçlayıp ağlama perileri geliyor
Birazcık bizden güncelleme birazcık da iç dökmek istedim![]()