Yani öyle bi mucize beklememek lazım arkadaslar üzmek istemem ama4 ay bitince düzelmeyecek mi uykuları yani? Cidden böyle yarım saatte bir kalkacsklar mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani öyle bi mucize beklememek lazım arkadaslar üzmek istemem ama4 ay bitince düzelmeyecek mi uykuları yani? Cidden böyle yarım saatte bir kalkacsklar mı![]()
Gündüz saat aralığını bilemiyorum, ağladıkça veriyorum gibi bir şey yani saat başı bile oluyordur, bazen daha uzun aralıkla 3 saate kadar oluyor olabilir ama 3 saatten fazla uzun ara değildir sanırım. Emme süresi bazen kısa 2-3 dk, bazen uzun ama uzun dediğim en fazla 10 dk kadar sürüyordur yani. Yeşil kaka için geçen kayınvalidem şey dedi, bebeği dik oturttum koltukta yastıkla destekleyerek fotoğraf çekmek için yaptımSizin bebişler ne sıklıkta emiyor ve kaç dk sürüyor.
Benim hamilelikte genelde 5 civarıydı doktor yinede ilaç kullandırdı. Ama hamilelik boyu yani abartısız haftada bir tel dökülüyordu saçım. İlaca rağmen değerimde pek azalma olmamıştı. Ama şuan günde iki kere yumak şeklinde saç topluyorumGebeliğe bağlı tiroidi yüksek çıkıp gebelik boyunca tiroid ilaci kullanan var mi ?
Bizimki 3 saatte bir emiyor uyanınca emziriyorum ben uyurken istemiyor bazen ağlayınca veriyorum ama genelde daha erken verince emmiyorSizin bebişler ne sıklıkta emiyor ve kaç dk sürüyor.
Doktorlara reklam yasak diye bilmiyordum. Sadece yorumlara açık paylaşım yapamıyorlar diye biliyorum. Ama mesela burada çok ismi geçiyor Osman Gönülal uymuyor hiçbirine. Bütün paylaşımları yorumlara açık ve reklam da veriyor link atıyor bir sürü.Hayirli uğurlu olsun oncelikle. Buyuk oglum da 2600 dogmustu ama cok sukur sagligi yerindeydi. Maalesef dediginiz gibi dikkat cekeyim durumu da var. Sabah dusundum ben de kendi kendime, doktorlara reklam yasak, iste paylasimlarla reklamlari oluyir.
Hormonlardan kaynaklı dökülme sanırım, az önce duşta yine 2 avuç dolusu saça veda ettim. Tövbe estağfurullah kemoterapi görüyormuşum gibi. Tamam doğum sonrası bekliyordum da bu kadarı normal mi ya?Benim hamilelikte genelde 5 civarıydı doktor yinede ilaç kullandırdı. Ama hamilelik boyu yani abartısız haftada bir tel dökülüyordu saçım. İlaca rağmen değerimde pek azalma olmamıştı. Ama şuan günde iki kere yumak şeklinde saç topluyorumherkes aynı şeyi yaşıyor sanırım normal şampuan, tonik vs etki edeceğini düşünmüyorum akışına bıraktım
Sosyal medyada dr lara yönelik reklam yapmak yasak ama bu sen ben değil yani micro macro influencerlardan bahsediyo direk şu dr a yaptırdım diye yönlendirmek mesela. Dr lar anlatabilir tabi ki bilgilendirici ya da yaptıklarını ya da linkte verebilir bu normalDoktorlara reklam yasak diye bilmiyordum. Sadece yorumlara açık paylaşım yapamıyorlar diye biliyorum. Ama mesela burada çok ismi geçiyor Osman Gönülal uymuyor hiçbirine. Bütün paylaşımları yorumlara açık ve reklam da veriyor link atıyor bir sürü.
Normal, ben de aynı ilk doğumumda galiba kötü hastalık oldum diye düşünmüştüm. Şu an normal karşılıyorum. Ama normal diyip vitaminleri eksik etmeyin. Ben içmeyi boşladığımda dökülme aşırı artıyor. Düzenli içersem daha tolere edilebilir düzeyde oluyor. İlk bebeğimde vitamin çok az kullanmıştım ilk 2 ay sonra bırakmıştım. Bu sefer bırakmadım.Hormonlardan kaynaklı dökülme sanırım, az önce duşta yine 2 avuç dolusu saça veda ettim. Tövbe estağfurullah kemoterapi görüyormuşum gibi. Tamam doğum sonrası bekliyordum da bu kadarı normal mi ya?
Gebeliğe bağlı tiroidi yüksek çıkıp gebelik boyunca tiroid ilaci kullanan var mi ?
Ben de almaya çalışıyorum multivitamin ama bazen kaçtığı oluyor bu tempoda:/ Dökülenler tekrar çıkıyor mu peki? İlkinde ne kadar süre devam etti sizin?Normal, ben de aynı ilk doğumumda galiba kötü hastalık oldum diye düşünmüştüm. Şu an normal karşılıyorum. Ama normal diyip vitaminleri eksik etmeyin. Ben içmeyi boşladığımda dökülme aşırı artıyor. Düzenli içersem daha tolere edilebilir düzeyde oluyor. İlk bebeğimde vitamin çok az kullanmıştım ilk 2 ay sonra bırakmıştım. Bu sefer bırakmadım.
Ek gıdadan sonra dökülme biraz azalsa da yine devam etmişti benim emzirmeyi kesene kadar diye hatırlıyorum. Tabii tabii tekrar çıkıyor. Benim alnımdan çok dökülmelerim olmuştu, sonra bariz bebek saçları tekrar çıktı hep tekrar doldu araları.Ben de almaya çalışıyorum multivitamin ama bazen kaçtığı oluyor bu tempoda:/ Dökülenler tekrar çıkıyor mu peki? İlkinde ne kadar süre devam etti sizin?
Hiç uyumadım nerdeyse gece full time mesaikalkıp kahve koyucam ve sen iki çocuk annesisin ayağa kalk kendine gel dicem pazar kahvaltsı hazorlicam, 2 allık kapatici ve bir rimel bu işi çözücek ve iki çocuğumla jimnastik dersine gidicem
![]()
İşte buHiç uyumadım nerdeyse gece full time mesaikalkıp kahve koyucam ve sen iki çocuk annesisin ayağa kalk kendine gel dicem pazar kahvaltsı hazorlicam, 2 allık kapatici ve bir rimel bu işi çözücek ve iki çocuğumla jimnastik dersine gidicem
![]()
Teşekkür ederim cevap içinEk gıdadan sonra dökülme biraz azalsa da yine devam etmişti benim emzirmeyi kesene kadar diye hatırlıyorum. Tabii tabii tekrar çıkıyor. Benim alnımdan çok dökülmelerim olmuştu, sonra bariz bebek saçları tekrar çıktı hep tekrar doldu araları.
Çok kısa emiyor. Bazen 3-5 dakika bazen 10 dakika ama daha fazla kalırsa uyumak için oluyor. O istedikçe emziriyorum. Mıkırdanıyor anlıyorum ki açlık vurdu emziriyorum. Ama eskiye göre daha az emiyor.Sizin bebişler ne sıklıkta emiyor ve kaç dk sürüyor.
Benim hamilelikte genelde 5 civarıydı doktor yinede ilaç kullandırdı. Ama hamilelik boyu yani abartısız haftada bir tel dökülüyordu saçım. İlaca rağmen değerimde pek azalma olmamıştı. Ama şuan günde iki kere yumak şeklinde saç topluyorumherkes aynı şeyi yaşıyor sanırım normal şampuan, tonik vs etki edeceğini düşünmüyorum akışına bıraktım
Benim gebeliğe bağlıydı kullandım ilaç
Kendi reklamlarini yapamiyorlar diye biliyorumDoktorlara reklam yasak diye bilmiyordum. Sadece yorumlara açık paylaşım yapamıyorlar diye biliyorum. Ama mesela burada çok ismi geçiyor Osman Gönülal uymuyor hiçbirine. Bütün paylaşımları yorumlara açık ve reklam da veriyor link atıyor bir sürü.