• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar petibörü bilmem ama bana da ilk doğum yaptığımda durmadan şey
Diyorlar çay a 5-6 şeker at iç çok süt yapar diyorlardı.
Tabiki hiç denemedim çayı şekersiz içen biriyim de süt yapsa bile şeker hastası mı edicez kendimizi . Ne demek 5-6 şeker😂 bi de çocukken hatırladığım bir şey var yengem kutu kuyu meyvesuyu içerdi süt olsun diye .
Süt olacak diye de kendimize zarar veremeyiz ya🤦 ama sanırım bunca insan söyleyip uyguladığına göre şekerli şeyler sütü arttırıyor demekki😂
Kesinlikle katılıyorum 😀 ama cidden bazı şeylerde doğru ya diyorum bu süreçte. Normalde de şekerli şeyleri çok severim ama kendimi hasta edecek kadar yemiyorum. Bir de onunla mı uğraşacağız 😅 ama eskilerde çok şey biliyor diyorum.

Kesinlikle katılıyorum 😀 ama cidden bazı şeylerde doğru ya diyorum bu süreçte. Normalde de şekerli şeyleri çok severim ama kendimi hasta edecek kadar yemiyorum. Bir de onunla mı uğraşacağız 😅 ama eskilerde çok şey biliyor diyorum.
Fanta ve halley çok süt yapar diyip ilk hafta bana durmadan fanta içirip halley yedirmişşerdi şuan siz söyledikçe aklıma geldi😂

Kızlar havalar iyice soğudu fakat doğalgaz henüz açılmadı. Odamız 23 dereceyi gösteriyor ama 1,6 tog içerisine uzun kollu body ile giydirmeme rağmen bebeğimin göğsü ve sırtı soğuk . Aynı duruöu yaşayab var mı? Yani tog değeriyle vücut ısısı uyumlu giden var mı cidden ? Mesela 1,6 tog için 18-20 derecede giyilir yazıyor fakat 23 derecede bile soğuk geliyor 🤦 sanırım şu togları bir türlü tutturamadım ya

Ben ilk kızımı sadece su ile emzirdim ve puf puf bir bebekti 😬 her emzirmede yarım litre su için bir deneyim bakalım etkisi olacak mı 🤭
Bu kızımda herşeyi yiyorum ama okadar su içmiyorum bu normal standartlarda büyüyor 😂
Sütünüzün yağlı yada yağsız olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Yada çok yada az olduğunu memeler artık terbiye olduğu için ben anlayamıyorum

Kızlar havalar iyice soğudu fakat doğalgaz henüz açılmadı. Odamız 23 dereceyi gösteriyor ama 1,6 tog içerisine uzun kollu body ile giydirmeme rağmen bebeğimin göğsü ve sırtı soğuk . Aynı duruöu yaşayab var mı? Yani tog değeriyle vücut ısısı uyumlu giden var mı cidden ? Mesela 1,6 tog için 18-20 derecede giyilir yazıyor fakat 23 derecede bile soğuk geliyor 🤦 sanırım şu togları bir türlü tutturamadım ya
Ben ilk olarak yazın olan 24 derece ile şimdiki 24 derecenin aynı olmadığını kabullendim 😂 bulunduğumuz şehir kışları epey soğuk olduğundan 2.5 tog aldım. Şimdi ise kontrol ediyorum ona göre üstünü değiştirip duruyorum. Tamamen havalar soğusa da ne giydireceğimi bilsem diye düşünüyorum.

Ben ilk kızımı sadece su ile emzirdim ve puf puf bir bebekti 😬 her emzirmede yarım litre su için bir deneyim bakalım etkisi olacak mı 🤭
Bu kızımda herşeyi yiyorum ama okadar su içmiyorum bu normal standartlarda büyüyor 😂
Sütünüzün yağlı yada yağsız olduğunu nasıl anlıyorsunuz?
Yada çok yada az olduğunu memeler artık terbiye olduğu için ben anlayamıyorum
Ben çalıştığım için sağım yapıyorum. Orada görüyorum. Evet bence de su içmekte çok etkili. Her sağımdan önce ve sonra mutlaka içiyorum.

Teşekkür ederiz 🤗 sağım yapmasında faydası var. Mesela hafta sonu oluyor sağmıyorum pazartesi afallıyor vücudum daha az süt geliyor. Hafta içi o döngüye alışıyor tabii 🥰

Harikaa 😍 Ben hic sagmadim simdiye kadar bir denemek istiyorum kendime vakit ayırmak icin
Ama biberon alınca red olur mu diye biraz cekingem var 4.ay meme reddi dönemine çok müsait

Harikaa 😍 Ben hic sagmadim simdiye kadar bir denemek istiyorum kendime vakit ayırmak icin
Ama biberon alınca red olur mu diye biraz cekingem var 4.ay meme reddi dönemine çok müsait
Tabii biberon meme reddi yapabilir. Evdeyseniz sütünüzü sağın kaşık biberonla verirsiniz. Ya da sütünüz artsın diye yaparsınız.

Back
X