- 4 Mayıs 2023
- 1.477
- 1.231
- 63
- 34
Dişdir o dişKizlar bebislerimizin mizmilanmalarina hep dis diye bahane buluyoruz ama genelde diş olmuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dişdir o dişKizlar bebislerimizin mizmilanmalarina hep dis diye bahane buluyoruz ama genelde diş olmuyor![]()
Bunu okuyunca aklıma geldi çok güldüm. Beraber gülelim diye bırakıyorumBaşım felaket ağrıyor pozitifliğinize aşırı imrendim şu anay inşallah ya müthiş istiyorum şu an özleyecek kafaya erişmeyi
![]()
Ya buna çok katılıyorum. Her gece eşime “bu gece hepsinden berbattı” diyorum. Daha kötü olamaz herhalde diye düşünüyorum ama sıradaki gece daha kötü oluyorHep aynı valla hep aynı... Daha ne kadar zorlanabiliriz ki derken hooop yeni bir challenge daha ekleniyor. İşin tuhafı hepsinin altından da kalkabiliyoruz. Allah sağlık versin, ne diyeyim...
Bebeğimin bu hallerini evet ama bu yaşadığım zorlukları nooooo canımBu günler geçecek ve özlemle hatırlayacağız![]()
Bunu okuyunca aklıma geldi çok güldüm. Beraber gülelim diye bırakıyorum
Benim kızım yabancı bilmiyor mesela hemen güler insanlara ama birisi aaa Miraaaayy falan diye sesli bi şekilde sevmeye başlarsa çok ağlıyor sese duyarlı benim bebiş benim gibi , senin bebişde sesten korkmuş olma ihtimali çok yüksekEvet 2 yaşında. Aslında parkta da çok çocuk görüyor etrafına da gelşyorlar. Ama muhtrmelen bağırarak komuştuğu için korktu. Yüksek sesli müziktende korkuyor mesela
Ben evde çok sessizim TV açma alışkanlığım hiç yok mesela herkes sese alışsın TV aç diyor koca gün aklımın ucundan TV açmak geçmiyor, cidden sessizliğe çok alıştı benim kizdaO durumda kalabalıktan ziyade sese alıştırmalısınız diye yorumladım. Benim bebeğim de ani seslerde korkuyor, geçen arabada radyoda şarkı değişti, aniden yükselince ağladı bu normal. Ama ani olmadığında bile korkup ağlıyorsa evin çok sessiz olmaması işe yarar belki? Bizde köpek var havlamasına ara ara irkilse de ağlamıyor, bir de uyuturken yüksek volümde süpürge sesi açıyoruz mecburen![]()
Aynen benim bebeğimde kucak olsunda yabancı tanıdık fark etmez herkeste duruyor aslındaBenim kızım yabancı bilmiyor mesela hemen güler insanlara ama birisi aaa Miraaaayy falan diye sesli bi şekilde sevmeye başlarsa çok ağlıyor sese duyarlı benim bebiş benim gibi , senin bebişde sesten korkmuş olma ihtimali çok yüksek
Bizde de sıfır tv çünkü bebeğim anında dönüp bakıyorBen evde çok sessizim TV açma alışkanlığım hiç yok mesela herkes sese alışsın TV aç diyor koca gün aklımın ucundan TV açmak geçmiyor, cidden sessizliğe çok alıştı benim kizda
Ben normalde de açmam TV hiç alakam yoktur televizyonla eşim açardı şimdi oda açamıyor bebekten dolayı, o uyuyunca izliyor artıkBizde de sıfır tv çünkü bebeğim anında dönüp bakıyortv hayatımozdan tamamen çıktı diyebilirim
Tv ben de açmıyorum bakmaya çalışıyor çünkü ama anakucağında sırtı dönük oturtup şarkı açıyorum ceviz adam vs bir de evimiz cadde üstü, korna sesleri, trafik kavgaları vs çok oluyorBen evde çok sessizim TV açma alışkanlığım hiç yok mesela herkes sese alışsın TV aç diyor koca gün aklımın ucundan TV açmak geçmiyor, cidden sessizliğe çok alıştı benim kizda
Arap sabunu ben şimdide yerleri Arap sabunuyla silerim ve genel olarak temizlikte çoğu şeyde kullanırım Arap sabununuHanımlar dizi reklama girince yazayım dedim hemen. Başka bir yerden soracağım; bu cüceler oturmaya, sonra da emeklemeye başlayınca yerleri nasıl sileceksiniz? Ya da daha genel haliyle ev temizliğini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Ne tür temizlik malzemeleri kullanmalı? Her yeri yalayacaklar belli ki, her şeye dokunacaklar. Güvenli bir temizlik rutini oluşturmak lazım. Fikir olsun diye soruyorum, ben o konuya hiç çalışmamışım![]()
Benimki kendi pırtından korkup ağlıyor bazenYüksek sesten gibi geldi bana, olabilir alışır. Benim bebeğim emzirirken bazen hapşururdum ,korkar ağlardı![]()
Hanımlar dizi reklama girince yazayım dedim hemen. Başka bir yerden soracağım; bu cüceler oturmaya, sonra da emeklemeye başlayınca yerleri nasıl sileceksiniz? Ya da daha genel haliyle ev temizliğini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Ne tür temizlik malzemeleri kullanmalı? Her yeri yalayacaklar belli ki, her şeye dokunacaklar. Güvenli bir temizlik rutini oluşturmak lazım. Fikir olsun diye soruyorum, ben o konuya hiç çalışmamışım![]()