Kızlar kestirmek de işe yaramadı bende. Ama şöyle bir şey var. Önceden çok uzundu benim saçlarım, döküldüğünde aşırı büyük bir yumak oluyor ve çok fena korkuyordum. Şu an saçlarım kısa olduğu için dökülenler de daha az bir görüntüde oluyor öyle yumak yumak değil. Ama şimdi de saçlarımı kısa olunca daha az topluyorum, salık bırakınca da sürekli dökülüyor. Uzunken saçı açık asla bırakmıyordum sürekli topuz şeklindeydi, tarayınca ya da banyoda durum ortaya çıkıyordu. Şimdi dökülmeler banyoda azaldı çünkü evin içinde sürekli oraya buraya dökülüyorlar zaten

Örmek belki iyi gelir. Şampuan değişimi işe yarar mı bilmiyorum. Tuzsuz bir şampuan kullanıyorum zaten şu an ama dökülmeler için değil normal önceden de kullandığım şampuan. Siz şampuan olarak ne kullanıyorsunuz? Evet biliyorum hormonal bir durum, şu an aktif emzirdiğimiz için böyle. Ek gıda döneminde emzirmeyi yavaş yavaş azaltmaya başlayınca saçlat da biraz toparlıyor, dökülmeler azalıyor, emzirmeyi tamamen kestikten kısa bir süre sonra ise hemen eski haline dönüyor güçleniyor yeniden çıkıyor toparlıyorlar biliyorum tecrübe ettim ama yine de üzülmeden edemiyorum.