• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ay şok oldum ya tertemizdi bebeğimin poposunda hiçbir şey yoktu
Resmen kremden sonra oldu.
Allah beni kahretmesin durduk yere çocuğu pişik ettim hem de öyle böyle değil pütürlü oldu
Yarın pamukla da silmem sadece yıkarım
Çok üzüldüm. Ama kısa sürede geçer inşaallah endişe etmeyin. Evet ıslak mendil zaten kötü, ama pamuk bile tahriş ediyor bazen. Ben hiçbir şey kullanmıyorum, sadece kaka yaptığında yıkıyorum o kadar. Eğer pişiği uzun süre geçmezse Madecassol merhem öneririm. Önceki bebeğimde kanamalı denecek kadar feci pişik olmuştu bu ilacı kullandım hep 1 haftada geçti tamamen.

Bizimde günde 1-2 kere kaka yapıyor. Dün kontrole gittik ama hiç aklıma gelmedi neyse bir problem yoktur diye umuyorum 🥹🙏🏻
Menenjit aşıları olduk ve fena durumdayız 24 saat meme ağzında olacak sanırım 🙈🫠 ilk dozda hiç yan etki olmamıştı tedbiren ağrısı vardır diye calpol vermiştim ama bu doz baya etkiledi
Şimdi nasıl? 🥺 Biz Bexsero ikinci dozu bir gün ateşle atlattık. Nimenrix ikinci doz yarın 😔

Daha becwremwdi elinde yemeyi elinden kayıyor ağzına götürene kadar , götürse de ısıramıyo yalıyor falan 😀 ne yaptın cnm başladın mı tadımlara
Bugün başladık nihayet 🙈 Zeytinyağ yüzünden iyice kaydı elinden bizim de ama bence genel olarak fena değildi. Yemek gibi değildi de sanki bir hellloooo yaptı sadece 😅 Zaten ilk ay kalori beklentimiz sıfır olmalı dedi doktorumuz da

Teyzeleri biz bugün ilk defa anne sütü dışında bir şey yedik: 🥕
Bence fena değildi. Tadına baktı sadece, toplamda 1-2 çay kaşığı anca yiyebilmiştir. Fakat oyun oynamadı, kafasına filan sürmedi, yere de atmadı. Doğrudan ağız bölgesine götürdü. Büyük parçaları öğürerek çıkarmayı ve küçükleri yutabilmeyi başardı. Böyle rahat yazdığıma bakmayın, çok yakın komşu arkadaşımı da çağırdım ne olur ne olmaz diye 🙈 Öğürmelerde sakin kalamayabilirdim o olmasaydı 🙏🏻 Suyu da kulplu alıştırma bardağından içirdim. Hemen kulplara yapıştı. Henüz yukarı kaldırıp kafaya dikemiyor ama.
Yarın yeşil kabak günü 🥒 (bu da salatalık ama olsun benziyor yine de 😅) Bize dua edin, şans dileyin 🫠 Hepimizin süreci sular seller gibi aksın inşallah 🤗✨

Ya bebeğim bebek arabasında durmuyor . Korkudan markete bile çıkamıyorum. Hem bebeği hem de arabayı taşımak zorunda kalıyorum sonrasında. Çok zorlanıyorum.
Bebek arabasında nasıl duruyor benimki pusette durmuyordu yatış pozisyonunda diye sonra normal bebek arabasına geçtik orada dik oturuyor diye duruyor bizde öyleydik başta arabayı boş sürüyorduk 🫠

Kızlar bebeğim iki gündür sürekli olmuyor ama uykuya geçerken yani mesela çok sıkışmış uykuya emiyor gözleri kapandığında elleri istemsiz titriyor normal midir 🥺

Çok üzüldüm. Ama kısa sürede geçer inşaallah endişe etmeyin. Evet ıslak mendil zaten kötü, ama pamuk bile tahriş ediyor bazen. Ben hiçbir şey kullanmıyorum, sadece kaka yaptığında yıkıyorum o kadar. Eğer pişiği uzun süre geçmezse Madecassol merhem öneririm. Önceki bebeğimde kanamalı denecek kadar feci pişik olmuştu bu ilacı kullandım hep 1 haftada geçti tamamen.

Çok teşekkür ederim hamaten surup yatirmistim gecirmemis
Yıkadım az önce tertemiz kurutmuş orayı o pütürler kupkuru olmus ins soyulmaz
Bu nasıl pisik kremi ya
Dediğiniz kreme bakayım

Selam kızlar , herkes iyidir umarım?
Benim cezam bir tıııııık uzun sürdü ama her şey gibi o da bitti😀
En son burda 4. Ay atağı hakkında söyleniyordum, şimdi 6. Ay atağına geçiş yapacağım😂

Selam kızlar , herkes iyidir umarım?
Benim cezam bir tıııııık uzun sürdü ama her şey gibi o da bitti😀
En son burda 4. Ay atağı hakkında söyleniyordum, şimdi 6. Ay atağına geçiş yapacağım😂
Yine mi ceza aldın kaçırmışım ben oraları :)
Hoşgeldin tekrardan
ataksız geçirirsiniz inşallah

O şekilde şartlamayın kendinizi. Yan etki olmayabilir belki. Ya da hafif atlatırsınız. Bizim aşıdan 6 saat kadar sonra çok az ateşi artmaya başladı ama 37,5 u geçmedi, doktor 38den önce vermeyin dedi diye ateş düşürücü vermedim. Gece ateşi daha fazla artmasın diye tek kat giydirdim. Gece uyandığı zamanlarda uykuya geri dönmesi zor oldu biraz ama karnını doyurduktan sonra beyaz gürültü ve ayakta sallamayla iyi atlattık. Sabahına çok neşeli uyandı. Hiçbir şeyi kalmamıştı. İnşaallah sizin de zorlu geçmez.
Çok şükür bizde de ciddi ateş olmadı. Biraz mızmızdı ama her zaman öyle benim bebeğim 🥲 Herkes çok sıkıntılı atlatınca biraz şartlamıştım kendimi. 24 saati geçtik, inşallah daha bir şey olmaz

Back
X