- 18 Nisan 2025
- 31
- 24
- 3
- 31
Ayni güüünnnnnBenim de 2 temmuuuuuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni güüünnnnnBenim de 2 temmuuuuuz
Olabilir çok iyi çıkmış değerin, belirtin var mıydıKızlar transferin 10cu günü beta hcg 845 çıkdı. Sonuç nasıl ikiz olma ihtimalı varmı?
Çok büyük ihtimalle ikizKızlar transferin 10cu günü beta hcg 845 çıkdı. Sonuç nasıl ikiz olma ihtimalı varmı?
Transferin 3/6/8/9 günü lekelenmelerim oldu. 3/6/8 kahverengi, 9 kırmızı oldu aynı gün kansulandırıcıyı kendim kestim içmedim. Transferin 3cü gününden itibaren göğüslerde şişlik hafif kararma karnımda şişlik, sanki vücut ısım özellikle ayak ve karın bölgemde yükseldi. Karnımda sürekli sol kasığımda batma, dün itibari ile sağ kasığımdada başladı. Allah istiyen her kese bu Güzelliği NASİB ETSİN RABBİM CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM. HER SAVAŞ VERENİN KUCAĞINI DOLDURSUN AMİNOlabilir çok iyi çıkmış değerin, belirtin var mıydı
MaşallahTransferin 3/6/8/9 günü lekelenmelerim oldu. 3/6/8 kahverengi, 9 kırmızı oldu aynı gün kansulandırıcıyı kendim kestim içmedim. Transferin 3cü gününden itibaren göğüslerde şişlik hafif kararma karnımda şişlik, sanki vücut ısım özellikle ayak ve karın bölgemde yükseldi. Karnımda sürekli sol kasığımda batma, dün itibari ile sağ kasığımdada başladı. Allah istiyen her kese bu Güzelliği NASİB ETSİN RABBİM CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM. HER SAVAŞ VERENİN KUCAĞINI DOLDURSUN AMİN![]()
Evet hemen uyaniyorsunuz işlem çok uzun olmuyor zatenMerhabalar hanımlar Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Rabbim hepimizin kucağını evlatlarimiz ile doldursun ben tedaviye 17 Haziran'da gonolf 150+folik asit+d vitamini ile başladım cuma günü ve bugün kontrolüm vardı gittim herşeyin yolunda gittiğini söyledi doktorum bugünden itibaren gonolf 175 ml bide cetrotide iğne basliycaz heralde Çarşamba bı daha gitcem kontrole lütfen bana da dua edin İlk denemem olacak bide hafif pcos varmış bende onun dışında hiç bi sorun görünmüyor büyük ihtimalle cumartesi çatlatma iğnesi vurulacam pazartesi yumurta toplaması yapılacak Allah'ım bu süreçte hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin bı sorum olacak bu yumurta toplama işlemi sırasında anestezi veriyorlar ya hemen uyandırıyolar mi nasıl oluyor bilgi verir misiniz ?
Birazcık korkuyorumEvet hemen uyaniyorsunuz işlem çok uzun olmuyor zaten
Korkmayın çünkü sürecin en kolay kısmı yumurta toplanması benceBirazcık korkuyorum![]()
Daha önce 4 kere aşılama oldum hepsinde de yumurtam gelişti ama sonuç alamadık malesef şuan gayet iyi gidiyor dedi doktorum solda pcos var sağ temiz dedi solda 10ml 6 yumurta sağda 10ml ve üstü 7 yumurta saydılar gayet iyi ilerliyoruz dediler ben 31 yaşındayım 3 yıllık evliyiz ve ailelerimizden uzaktayiz beni sanırsam bu biraz yıpratıyorKorkmayın çünkü sürecin en kolay kısmı yumurta toplanması bence