• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Hayır var ya çizgi daha 8.gun ne kadar net olcak kıpkırmızı çıkması için betanin 1000 olması lazım Suan en çok 60-70 de betaniz ama çizgi var demoralize olmayın markası ne testin
Predocter veya prodoctor alıp tekrar yapın içiniz rahat etsin

Merhaba hanımlar bende 14 haziranda ‘çift transferi oldum 3. Gün embriyolarıydı. Bugün 7. Günüm test falan yapmadım ne bilim ya hiç belirtim yok sanki yine olması ya
Neden olmasın ki içiniz ferah tutun, inşallah bebeğiniz tutunmuştur güzel düşünelim güzel olsun 🙏🫶

Selam kizlar benimde transferimi planladik dogal siklus surecindeyim tahmini transferim 30 haziran 1 temmuz gibi bende cok heyecanliyim😍
Hayırlısı olsun🙏🥹, benimde doğal siklus dondurulmuş embriyo transferi oldu dün, şu an 2 tane destek kullanıyorum sadece heyecanla test gününü bekliyorum inşallah yerini sever 🥰

Hayır var ya çizgi daha 8.gun ne kadar net olcak kıpkırmızı çıkması için betanin 1000 olması lazım Suan en çok 60-70 de betaniz ama çizgi var demoralize olmayın markası ne testin
Predictor markası ama inanın yok flaşla falan da baktım hiçbir şey yok. Fotoğrafta var gibi görünmüş olabilir. Çok kötü oldum sabah sabah ağlıyorum öyle istemsizce tüm hayallerim yıkıldı yine.

Back
X