Bana 9.günde kan vermemi söyledi doktorum. Siz test yapmadınız mı?Benim 9. Günüm bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 9.günde kan vermemi söyledi doktorum. Siz test yapmadınız mı?Benim 9. Günüm bugün
Ay benim kafam durdu kusura bakma lütfen mesajları tekrar tekrar okuyorum isim hafızam çok kötü şimdi gordum siz cumartesi günü transfer olmuşsunuz ayın 16sinda test vermiş doktorunuz. Benim üçüncü gün embriyosuydu sizin kaçıncı gün acaba. Sizin bugün transfer hariç 6. Gün oluyor değil miBana 9.günde kan vermemi söyledi doktorum. Siz test yapmadınız mı?
5.gün pgtli tek embriyo transferi. Cuma günü 6. Gün olacakAy benim kafam durdu kusura bakma lütfen mesajları tekrar tekrar okuyorum isim hafızam çok kötü şimdi gordum siz cumartesi günü transfer olmuşsunuz ayın 16sinda test vermiş doktorunuz. Benim üçüncü gün embriyosuydu sizin kaçıncı gün acaba. Sizin bugün transfer hariç 6. Gün oluyor değil mi
Maşallah acilde hemen bı kan ver istersen en azından önceden tedbirini almış olursun bak kaset testte de silik çizgi varsa inşallah kesin olmuştur. Çok sevindim senin adına inşallah vardır da. Allah bana ve isteyen herkese nasip etsinSelam kızlar. 7 haziranda 5.gün pgtli embriyo transferi olmuştum. Bu sabah kaset testte silik çift çizgiyi gördüm. Bi öncekinde kimyasala dönmüştü. Sevinemiyorum bile şu an
Kan için pazartesiyi bekleyeceğim. Artış hızlarını takip etmeye mecalim yok şimdilikMaşallah acilde hemen bı kan ver istersen en azından önceden tedbirini almış olursun bak kaset testte de silik çizgi varsa inşallah kesin olmuştur. Çok sevindim senin adına inşallah vardır da. Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin
Valla senin adına çok sevindim ben bugün acike gidip kan vereceğim ilaclarum yine bitti yaşadığım şehir küçük kolaylıkla ilaç da bulamiyorum sabah yune idrar testi yaptım normal kaset test bişey çıkmadı. Allahim yardım etsin bana inşallah az da olsa kanda olduğuna dair bı deger görürüm lütfen bana dua edin hamilenin duası çabuk tutarmisKan için pazartesiyi bekleyeceğim. Artış hızlarını takip etmeye mecalim yok şimdiliksağol canım inşallah kucaklarımız boş kalmaz sağlıkla ve kolaylıkşa inşallah
Merhabalar inşallah hayırlı güzel sonuclara ulaşırsınız benim 9 gün sürmüştü büyütme yani dokuz güz iğne vs kullanmıştımMerhaba kızlar, benimde şubat ayında bir aşılamam başarısız oldu. Tüp bebek için dün iğnelere başladım menapur 150 ml ve Gonol-f 150 ml kullanıyorum ilk tüp bebek davisi deneyimim inşallah süreç güzel ilerler.Sizin kaç? gün sürmüştü yumurta geliştirme işleminiz.? Bana büyük ihtimalle sorun olmazsa taze transfer yapılacak doktorum genelde öyle yapıyormuş.
Sizlerinde sonuçlarınız inşallah pozitif olur güzel haberlerinizi alırız![]()
Ne yaptın canım verdin mi kan? İdrarda yansımamıştır belki kaset test sonuçta. Sıkma canını inşallah güzel sonuçlanacakValla senin adına çok sevindim ben bugün acike gidip kan vereceğim ilaclarum yine bitti yaşadığım şehir küçük kolaylıkla ilaç da bulamiyorum sabah yune idrar testi yaptım normal kaset test bişey çıkmadı. Allahim yardım etsin bana inşallah az da olsa kanda olduğuna dair bı deger görürüm lütfen bana dua edin hamilenin duası çabuk tutarmis![]()
Benim de transferim seninle aynı gün oldu ben de yrn teste gidicem umarım hepimiz pozitif sonuç alırız kızlar. Rabbim. Yüzümüzü güldürsünMerhaba arkadaşlar ben de 4 Haziran'da transfer oldum. Test günüm ayın 14'ü. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Bende yarın teste gidiyorum: idrar testleri negatif çıkıyor pek umudum yok ama olsun yinede. Belkide güzel haber alırız kim bilirBenim de transferim seninle aynı gün oldu ben de yrn teste gidicem umarım hepimiz pozitif sonuç alırız kızlar. Rabbim. Yüzümüzü güldürsün
Negatif Dua ede ede gittim olmadı maalesef. Umarım sizinki ve tüm isteyenlerin olur keşke benim de olsaydı çok üzgünüm konuşmaya bile mecalim kalmadı sanki Allah'a emanet olunNe yaptın canım verdin mi kan? İdrarda yansımamıştır belki kaset test sonuçta. Sıkma canını inşallah güzel sonuçlanacak
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızMerhabalar inşallah hayırlı güzel sonuclara ulaşırsınız benim 9 gün sürmüştü büyütme yani dokuz güz iğne vs kullanmıştım