Ayy hadi inşallah güzel haberler gelsin hepimizden6. Günüm ama test yapmayı düşünmüyorum..5 temmuz test günün ama hafta sonu diye 4 temmuz Cuma yaptırcam mubarek günün hürmetine Pozitif görürüm inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi inşallah güzel haberler gelsin hepimizden6. Günüm ama test yapmayı düşünmüyorum..5 temmuz test günün ama hafta sonu diye 4 temmuz Cuma yaptırcam mubarek günün hürmetine Pozitif görürüm inşallah
![]()
Ben de 28 haziranda transfer oldumSelam kızlar bende 28 haziranda çift embriyo 2. Transferimi olacağım. 1 denemem de yine çift embriyo transferi olmuştum. Ama bir tanesi tutundu. Maalesef kanamam oldu kalp atışını duymadan düşük gerçekleşti.
Dualarınıza talibim. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin![]()
Aminn kuzum. Senin test günün ne zaman? Benim 8 temmuzBen de 28 haziranda transfer oldumRabbim inşallah ikimize de aynı anda güzel haberler almayı, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder
![]()
10 temmuz benimkiiAminn kuzum. Senin test günün ne zaman? Benim 8 temmuz![]()
Benim de ilk transferim, inan bana da zaman geçmiyor. Ve aynı hisler bende de var. Hiçbir belirtim de yok henüzKızlar herkese selam, ben de 28 Haziran’da tek embriyo transferi oldum. Test tarihim 8 Temmuz. İlk transferim sanki zaman geçmiyor gibi bir an umutsuz oluyorum bir an umutlanıyorum sizde durumlar nasıl?![]()
Benim ilk 2 gün kasıklarımda belimde bir ağrı oldu ama bugün hiçbir şey yoktuBenim de ilk transferim, inan bana da zaman geçmiyor. Ve aynı hisler bende de var. Hiçbir belirtim de yok henüz![]()
Benim 3. Gün sol kasığımda ara ara batma çekme gibi bi his oldu ama belirti olarak göremiyorum. Belki de sürekli uzandığım için. Şu anda belirti de arıyorum kendimde ister istemez, çok zor bi süreç. Rabbim sabır versinBenim ilk 2 gün kasıklarımda belimde bir ağrı oldu ama bugün hiçbir şey yoktu![]()
Ben günlük yaşantıma döndüm sayılır bu hafta işe gitmiyorum sadece onun dışında evde yavaş yavaş birşeyler yapıyorum çok yatmakta iyi değil diyorlar kan dolaşımı olmaz diyeBenim 3. Gün sol kasığımda ara ara batma çekme gibi bi his oldu ama belirti olarak göremiyorum. Belki de sürekli uzandığım için. Şu anda belirti de arıyorum kendimde ister istemez, çok zor bi süreç. Rabbim sabır versin![]()
Evet evet ben de öyleyim, 3 gün bol bol uzandım dinlendim ama artık yavaş yavaş evde gezinip ağır olmayacak işler yapıyorumBen günlük yaşantıma döndüm sayılır bu hafta işe gitmiyorum sadece onun dışında evde yavaş yavaş birşeyler yapıyorum çok yatmakta iyi değil diyorlar kan dolaşımı olmaz diye
Yaptınız mıı sonuç nedirr9. Günüm kanamam geldi doktorum 12. Gün test yap demişti.. şimdi görüştüm test yap dedi.. çok heyecanlıyım kızzlarr..![]()
Zaten bugun randevum vardı 4 gibi kan vericemYaptınız mıı sonuç nedirr
İnşallah pozitif görürsünüz inşallah yerleşme kanamasıdırZaten bugun randevum vardı 4 gibi kan vericem
Çok sevindim darısı bize inşallah9. Gün 239 değerim..
Allahıma hamdolsun sağlıkla ilerlesin sürecim..
Burda dua bekleyen herkeze nasip eylesin Rabbim
İnşaAllah rabbim sevindirsinÇok sevindim darısı bize inşallah![]()
Ayy hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSelam kızlar bugün benimde test günümdü şükür pozitif değeri gördüksonuç 1010 çıkmış bunu tekrarlamak gerekir mi
Değeriniz çok güzel maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinSelam kızlar bugün benimde test günümdü şükür pozitif değeri gördüksonuç 1010 çıkmış bunu tekrarlamak gerekir mi