Çok teşekkür ederimmm, amin inşallahAyy hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günde test yaptınııız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimmm, amin inşallahAyy hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı günde test yaptınııız
Çok teşekkür ederimm amin inşallahDeğeriniz çok güzel maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Beta 1500 ve üzeri kese görülüyor diye biliyorum tekrar test yapmaya gerek kalmayabilir
İkimizin de aynı tarihmis kuzum rabbim hepimizin kucağına sağlıkla kolaylıkla almayı nasip etsinKızlar herkese selam, ben de 28 Haziran’da tek embriyo transferi oldum. Test tarihim 8 Temmuz. İlk transferim sanki zaman geçmiyor gibi bir an umutsuz oluyorum bir an umutlanıyorum sizde durumlar nasıl?![]()
Amiin inşallah, benim de öyle ama tabi birşeye yorupta ümitlenip sonra hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorumİkimizin de aynı tarihmis kuzum rabbim hepimizin kucağına sağlıkla kolaylıkla almayı nasip etsin![]()
Aynen canim bende oyleAmiin inşallah, benim de öyle ama tabi birşeye yorupta ümitlenip sonra hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum
Bende 12. Günde yapacaktım kararlıydım.. bugun 9. Günüm doktorum kan ver bakalım deyince verdim.. Allah sağlıkla devamnı nasip etsin bize herkeseÇok teşekkür ederimmm, amin inşallahrabbim herkese aynı mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşallah
5. Gün embriyosuydu Dr 12. Günde yapmamı söylemişti direndim sonuna kadar öyle yaptım
Bir kere tekrarlasaniz yeter hayırlı uğurlu olsunSelam kızlar bugün benimde test günümdü şükür pozitif değeri gördüksonuç 1010 çıkmış bunu tekrarlamak gerekir mi
Merhaba canım tüm testler aynı cihazda mı yapıldı yani aynı yerde mi kan verdin? Artmamış olması biraz şaşırtıcı. Dr ne diyor bu işe? Herşey gönlünce olsunMerhaba arkadaşlar. Bugün transferimin 15. Günü.
9. Gün değerim 198
11. Gün değerim 1000 çıkmıştı
Bugün sabah tekrar test vereyim dedim tekrar 1000 çıktı yükselmenin hiç. Devlet acilde yaptırdım. İlerlememiş sanırım dimi. Bu 4. Denememiz tükendim artık.
Bence de başka bir merkezde 2 kez kan ver canım. 198 den 2 gün içinde 1000 e çıkması da çok tuhaf çünkü. İkiz de bile otomatik 4 katına çıkıyor desek yine olmuyor bu işte bir iş var gibi. İnşallah laboratuvar kaynaklı bir sorundur inşallah bebişin seninledirCanım. Son iki test aynı yerde yapıldı. Doktor başka merkezde yaptır dedi
Merak ettim sonucu paylaşır mısınız?Çok teşekkür ediyoruminşallah
tüp bebek merkezinde kan verdim. 2 saate çıkacak.
Sonuç geldi mi?Çok teşekkür ediyoruminşallah
tüp bebek merkezinde kan verdim. 2 saate çıkacak.
Merhaba hangi hastanede tedavi gördünüz acaba?Çok teşekkür ederimm amin inşallahonu da görsem rahatlayacagim hala mutluluğu tam yaşayamıyorum, çok teşekkürler bilgi için
![]()
Çıktı mı acaba sonucunuzBen de dayanamadım kızlar gittim kan verdim 1 1.5 saate çıkar dedilerkalbim küt küt
normalde test günüm cumartesi
Çıktı canım çok şükür pozitifÇıktı mı acaba sonucunuz![]()