Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ya benim de dikkatimi çeken bir şey. Ben bir de herrrr şeyi çocuğuna soranları anlamıyorum bakalım ana olunca anlayacak mıyım agsjwsk.
Ay hamile hamile milleti kınamakla ne güzel şey yapıyoruz başımıza gelmesin😂
Bnde yapmam dediğim herşeyi iki oğlumda da yaptım aman deyim buyuk konusmayin . Şartlar farklı oluyor 😁🤭

Ama ikisi de ortam kalabalıkta rahatsız edici şeyler yapmazlar çok uyaririm kendime dayanamiyorum bazen

Çileeekkk ben kendime inanamıyorum sabırla bekliyorum daha randevu bile almadım haftaya cumaya almayı planlıyorum sabır seviyeme bak heleee😆😆 her hafta doktora hiden ponçiğin hali nedirrrr 😆😆😆
Cinsiyetler minsiyetler derken bize bi rahatlama geldi 😂😂 ama herseyin yolunda gittiğini nasıl anlıcaz onu bilmiyorum ben dkdjjd

Valla anne baba her konuda bir takım gibi hareket ederse çocukta şımaramıyor. Birde çocuğu doğru davranışlarında takdir etmek o doğru davranışları pekiştirip alışkanlık haline getiriyor. Yani sadece hata yaptığında kızmak, uyarmak doğru değil. O zamanda öfkeli ve güvensiz bir çocuk olabilir.
Cok haklisin. Bir aile uyemiz cocuklarini cok yanlis yetistirdi malesef, baba melek anne canavar rolunu ustlendi cocuk ayarsiz nabza gore servet bisey oldu allahim. Buyudukce iyice sevimsizlesti gozumde. Anne babada temel hata tabikiii. Annenin hayir dedigine baba tamam diyince ayarlari bozuluyor hepsinin cocuklar cunku yani

Benim o aylarda hangi parkta ne yapacağım belli😂

Ya bana da 5 hafta demişti daha 3 haftam var😂 aman napim eylemsizlik kanunu gereği bir şey nasılsa öyle gidiyordur diyerek iyidir iyi diyorum😅 Ama arada belki şehir hastanesinde dahiliyeye gittiğim bi gün uğrarım meraktan🤷🏻‍♀️
Ya peki her parktan geçtiğimde aklıma senin gelmen😂😂😂😂

Ama ikisi de ortam kalabalıkta rahatsız edici şeyler yapmazlar çok uyaririm kendime dayanamiyorum bazen
Ay ben oğlak burcuyum en korktuğum çok kuralcı olup yavrimi sıkmak bi de akademik başarısına fazla takmak bi de inş kendi travmalarımı taşımam ya. Ay çok heyecanlıyım bende annelik duyguları isteği çok geç gelişti bu kadar güzel bi şey olacağını tahmin etmemiştim😊

O zaman inşallah mümkün olursa ben vajinal dopum yapmak istiyorum hayırlısı 😊
Allah gonlune goresini versin kusum ya insallah da oyle yaparsin🥰 dun mesela seyi dedi hani normal gebelik genc anne ama atiyorum dogum pozisyonuna asla girmiyor bebek napicaz mecbur aliyoruz sezaryenle diyor, biraz da ileri donem sartlarina bagli yani dedi herkes icin. Ya da riskli bir allah korusun kordon dolanmasidir preeklampsidir filan olsbiliyor

Valla hamileliğin tadını fetal dna sonucunu aldıktan sonra çıkarmaya başladım😂 herkesten sır gibi saklıyordum, şimdi önüme gelene kızım olcak benim diyorum dkdjdkjd
Sen ne zaman öğreneceksin
Çilek ahhss ben hala seni Kıvanç'ın annesi diye düşünüyorum o kadar kazımışım ki aklıma qjahsj

Allah gonlune goresini versin kusum ya insallah da oyle yaparsin🥰 dun mesela seyi dedi hani normal gebelik genc anne ama atiyorum dogum pozisyonuna asla girmiyor bebek napicaz mecbur aliyoruz sezaryenle diyor, biraz da ileri donem sartlarina bagli yani dedi herkes icin. Ya da riskli bir allah korusun kordon dolanmasidir preeklampsidir filan olsbiliyor
Tabi tabi biz böyle bişeyler istiyoruz ama her bebek aslında kendi doğum şekline kendisi karar veriyor günün sonunda takıntım yok ama elbette isterim normal olsun ama şartlar değişirse de np yani sağlıkla gelsinde mis kokusuyla kucağımıza tercih ona ait saygı duyarım 😍😍

Back
X