- 3 Nisan 2023
- 2.747
- 2.702
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bi ara aynı saatlerde yine gidim oraya her gün yürüyordur o deliYa peki her parktan geçtiğimde aklıma senin gelmen![]()
Askitom biraz uyumaya calıssan loş bi ortamdaKizlar benim basim yine felaket ya![]()
Ahajs darılmamıştır sen Kıvanç dedikçe görcen sen Kıvaçı demiştir sanaAyyy valla inşallah kızım darılmamıştır ya bende çok o moddaydım dkdjkdjddjjd
Ama işte rüyalar kızım olacağını söylemişti![]()
Zaten bana bir noktadan sonra hep diyorum ya size de luks gibi geliyor cogu seyi dillendirmekTabi tabi biz böyle bişeyler istiyoruz ama her bebek aslında kendi doğum şekline kendisi karar veriyor günün sonunda takıntım yok ama elbette isterim normal olsun ama şartlar değişirse de np yani sağlıkla gelsinde mis kokusuyla kucağımıza tercih ona ait saygı duyarım![]()
Benim de tıkanıyor sprey de almadım ben dahaYaa benim burnum tıkanıyordu zaten ama son zamanlarda hepten tıkanıyor gümüş suyu sıkıyorum o bile fayda etmez oldu ne yapacağız böyle offf
Hayır neden o kadar hızlı yürüyorsun güzel kardeşimDur bi ara aynı saatlerde yine gidim oraya her gün yürüyordur o deli![]()
Ben de çok istiyorum vajinal olsun ama her şey o son zaman belli oluyor. Daha çatın dar olması gibi meseleler gündeme gelecek hepimiz yazıcaz burda benimki şöyle benimki böyle diyeTabi tabi biz böyle bişeyler istiyoruz ama her bebek aslında kendi doğum şekline kendisi karar veriyor günün sonunda takıntım yok ama elbette isterim normal olsun ama şartlar değişirse de np yani sağlıkla gelsinde mis kokusuyla kucağımıza tercih ona ait saygı duyarım![]()
Uyudum uyandim daha da costu ya. Resmen hosgeldin gebelik migreniAskitom biraz uyumaya calıssan loş bi ortamda
Daha erken değil mi ultrasonda mi gördüYaaa değil amabende senin gibi erkek annesi olacam in şe Allah
80% erkek söyledi doktorum
çok mutluyum bir anneçi bebeyim olacak
ultrasyonda bir baktırmadı kendine bir hopladı zıpladı bildiyin maymun
çok aktif çocuk dedi doktor
11+3 sata göre ama usg 12hafta gösterdi, elhamdulillah
İn şe Allah canım gösterir bebişin cinsiyyetiniçıktın mı kontrolden neymiş cinsiyyeti
Evet benbende ERKEK ANNESİ olucam in şe Allah
Listeye eklersin canım maviş maviş![]()
İkinci erkek olursa kesin Kıvanç olacak adı. hissediyorum kıvanç oğlum olacak yani allah vermiş o hissi kalbime dkdndkjddjAhajs darılmamıştır sen Kıvanç dedikçe görcen sen Kıvaçı demiştir sana![]()
Yok yaaa simoş öyle düşünme biz şok çektik ber bak sen de 2022den beri çocuk peşindesin bende öyleyim kolay gelmedik bugünlere herşey olsun en iyisi olsun istiyoruz bu da hakkımız bence yaa. Evren o kadar büyük ki enerjisi de çok yüksek biz istemezsek bize gelmez iste isteyebildiğiniZaten bana bir noktadan sonra hep diyorum ya size de luks gibi geliyor cogu seyi dillendirmekallah dicek ki diyorum nasip ettigime sukret be kadin sjdjdjfjf
Olsun kız bide Kıvanç olsun sonuçta senin kız doğurup çok mutlu olmaya hakkın yok bide erkek bebesi feleğin çemberinden geçirsin seni ahajajaİkinci erkek olursa kesin Kıvanç olacak adı. hissediyorum kıvanç oğlum olacak yani allah vermiş o hissi kalbime dkdndkjddj
Benim ağrım sabah 10 gibi başlıyor, aksam en geç 5e kadar sürüyor haftaiçi haftasonu farketmez. Eğer akşamları çok konusulan bi ortamda değilsem ağrımıyor. Ama gündüzleri varya evlerden ırak tek gözüm kapalı geziyorum dkdjdkdj ve daha tek bir parol bile içmedim desem inanır mısınUyudum uyandim daha da costu ya. Resmen hosgeldin gebelik migreniparol ictim yine hayirlisi olsun. Dun de doktor gunde dort taneye kadar icebilirsin en guvenli parasetamol parol dedi, esim sabahtan beri adamdan cok biliyosun icmiyosun su parolu diye bikbiklendi sussun diye ictim. Hayir 1.5 lt su icmisim zaten oglenden beri susuz da degilim of. Resmen hormon duyarli beynim
![]()
Kayınvalidem hep öyle der allahın hazinesi bol sen aklına ne gelirse dile diyeYok yaaa simoş öyle düşünme biz şok çektik ber bak sen de 2022den beri çocuk peşindesin bende öyleyim kolay gelmedik bugünlere herşey olsun en iyisi olsun istiyoruz bu da hakkımız bence yaa. Evren o kadar büyük ki enerjisi de çok yüksek biz istemezsek bize gelmez iste isteyebildiğini![]()
Hakkimiz diyosan saliyorum evrene o zaman bak her turlu istegimi ahshshshYok yaaa simoş öyle düşünme biz şok çektik ber bak sen de 2022den beri çocuk peşindesin bende öyleyim kolay gelmedik bugünlere herşey olsun en iyisi olsun istiyoruz bu da hakkımız bence yaa. Evren o kadar büyük ki enerjisi de çok yüksek biz istemezsek bize gelmez iste isteyebildiğini![]()
Hahahahahahahahhahahhaha ay kahkaha attım kızzzzOlsun kız bide Kıvanç olsun sonuçta senin kız doğurup çok mutlu olmaya hakkın yok bide erkek bebesi feleğin çemberinden geçirsin seni ahajaja
Yaaa çok güzel bi anne olacaksın kuzumHahahahahahahahhahahhaha ay kahkaha attım kızzzzAma iyi ki kızım olmus ya duyduğumda o kadar sevindim ki. Ben sadece kız annesi olmaktan korkuyordum altyapısında babamın bizi pek sevmemesi var. Kızım olursa kendi çocukluğumla yüzleşirim küçük çileği nasıl büyütürüm diye düşünmüşüm. Ama tam tersi olacakk çok mutlu büyücek benim kızım
![]()
İkinciyi icmis oldum ben de iste pazar sokakta kor olmali tuttuBenim ağrım sabah 10 gibi başlıyor, aksam en geç 5e kadar sürüyor haftaiçi haftasonu farketmez. Eğer akşamları çok konusulan bi ortamda değilsem ağrımıyor. Ama gündüzleri varya evlerden ırak tek gözüm kapalı geziyorum dkdjdkdj ve daha tek bir parol bile içmedim desem inanır mısınzaten bi işe yaradığı yok senin ağrını kesiyor mu