Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yaa benim burnum tıkanıyordu zaten ama son zamanlarda hepten tıkanıyor gümüş suyu sıkıyorum o bile fayda etmez oldu ne yapacağız böyle offf

Tabi tabi biz böyle bişeyler istiyoruz ama her bebek aslında kendi doğum şekline kendisi karar veriyor günün sonunda takıntım yok ama elbette isterim normal olsun ama şartlar değişirse de np yani sağlıkla gelsinde mis kokusuyla kucağımıza tercih ona ait saygı duyarım 😍😍
Zaten bana bir noktadan sonra hep diyorum ya size de luks gibi geliyor cogu seyi dillendirmek🤣🤣 allah dicek ki diyorum nasip ettigime sukret be kadin sjdjdjfjf

Tabi tabi biz böyle bişeyler istiyoruz ama her bebek aslında kendi doğum şekline kendisi karar veriyor günün sonunda takıntım yok ama elbette isterim normal olsun ama şartlar değişirse de np yani sağlıkla gelsinde mis kokusuyla kucağımıza tercih ona ait saygı duyarım 😍😍
Ben de çok istiyorum vajinal olsun ama her şey o son zaman belli oluyor. Daha çatın dar olması gibi meseleler gündeme gelecek hepimiz yazıcaz burda benimki şöyle benimki böyle diye😂

Askitom biraz uyumaya calıssan loş bi ortamda
Uyudum uyandim daha da costu ya. Resmen hosgeldin gebelik migreni🤣 parol ictim yine hayirlisi olsun. Dun de doktor gunde dort taneye kadar icebilirsin en guvenli parasetamol parol dedi, esim sabahtan beri adamdan cok biliyosun icmiyosun su parolu diye bikbiklendi sussun diye ictim. Hayir 1.5 lt su icmisim zaten oglenden beri susuz da degilim of. Resmen hormon duyarli beynim🤣🤣

Yaaa değil ama🤭😍bende senin gibi erkek annesi olacam in şe Allah🥰🥰🥰80% erkek söyledi doktorum😍🩵çok mutluyum bir anneçi bebeyim olacak😁🩵🩵🩵ultrasyonda bir baktırmadı kendine bir hopladı zıpladı bildiyin maymun😂çok aktif çocuk dedi doktor🤭 11+3 sata göre ama usg 12hafta gösterdi, elhamdulillah🩵🌸

İn şe Allah canım gösterir bebişin cinsiyyetini🥰çıktın mı kontrolden neymiş cinsiyyeti😍

Evet ben🙋🏻‍♀️bende ERKEK ANNESİ olucam in şe Allah🥰🩵
Listeye eklersin canım maviş maviş🤭😁
Daha erken değil mi ultrasonda mi gördü

Zaten bana bir noktadan sonra hep diyorum ya size de luks gibi geliyor cogu seyi dillendirmek🤣🤣 allah dicek ki diyorum nasip ettigime sukret be kadin sjdjdjfjf
Yok yaaa simoş öyle düşünme biz şok çektik ber bak sen de 2022den beri çocuk peşindesin bende öyleyim kolay gelmedik bugünlere herşey olsun en iyisi olsun istiyoruz bu da hakkımız bence yaa. Evren o kadar büyük ki enerjisi de çok yüksek biz istemezsek bize gelmez iste isteyebildiğini 😆😆😆

İkinci erkek olursa kesin Kıvanç olacak adı. hissediyorum kıvanç oğlum olacak yani allah vermiş o hissi kalbime dkdndkjddj
Olsun kız bide Kıvanç olsun sonuçta senin kız doğurup çok mutlu olmaya hakkın yok bide erkek bebesi feleğin çemberinden geçirsin seni ahajaja

Uyudum uyandim daha da costu ya. Resmen hosgeldin gebelik migreni🤣 parol ictim yine hayirlisi olsun. Dun de doktor gunde dort taneye kadar icebilirsin en guvenli parasetamol parol dedi, esim sabahtan beri adamdan cok biliyosun icmiyosun su parolu diye bikbiklendi sussun diye ictim. Hayir 1.5 lt su icmisim zaten oglenden beri susuz da degilim of. Resmen hormon duyarli beynim🤣🤣
Benim ağrım sabah 10 gibi başlıyor, aksam en geç 5e kadar sürüyor haftaiçi haftasonu farketmez. Eğer akşamları çok konusulan bi ortamda değilsem ağrımıyor. Ama gündüzleri varya evlerden ırak tek gözüm kapalı geziyorum dkdjdkdj ve daha tek bir parol bile içmedim desem inanır mısın 😂 zaten bi işe yaradığı yok senin ağrını kesiyor mu

Yok yaaa simoş öyle düşünme biz şok çektik ber bak sen de 2022den beri çocuk peşindesin bende öyleyim kolay gelmedik bugünlere herşey olsun en iyisi olsun istiyoruz bu da hakkımız bence yaa. Evren o kadar büyük ki enerjisi de çok yüksek biz istemezsek bize gelmez iste isteyebildiğini 😆😆😆
Kayınvalidem hep öyle der allahın hazinesi bol sen aklına ne gelirse dile diye😂😂

Hakkimiz diyosan saliyorum evrene o zaman bak her turlu istegimi ahshshsh🤣🤣🩵🩵
Ben sey derdim zor elde ettigim bi gebelik ya hani belki dokuz ayim cok kolay gecer 🤭🤭 sukur oglusum pasalar gibi buyuyor ama anasinin anasini belledi sjjddjdjjddjdj. 14.haftada hala bulantilarla ugrasmam filan cok sacma geliyor isyancetmek istemiyorum ama boyle giderse diger dondurdugumuz embriyoyla vedalasiriz gibi sjfjfjfj😭😭

Olsun kız bide Kıvanç olsun sonuçta senin kız doğurup çok mutlu olmaya hakkın yok bide erkek bebesi feleğin çemberinden geçirsin seni ahajaja
Hahahahahahahahhahahhaha ay kahkaha attım kızzzz😂😂😂😂😂 Ama iyi ki kızım olmus ya duyduğumda o kadar sevindim ki. Ben sadece kız annesi olmaktan korkuyordum altyapısında babamın bizi pek sevmemesi var. Kızım olursa kendi çocukluğumla yüzleşirim küçük çileği nasıl büyütürüm diye düşünmüşüm. Ama tam tersi olacakk çok mutlu büyücek benim kızım😍🥹🎀

Hahahahahahahahhahahhaha ay kahkaha attım kızzzz😂😂😂😂😂 Ama iyi ki kızım olmus ya duyduğumda o kadar sevindim ki. Ben sadece kız annesi olmaktan korkuyordum altyapısında babamın bizi pek sevmemesi var. Kızım olursa kendi çocukluğumla yüzleşirim küçük çileği nasıl büyütürüm diye düşünmüşüm. Ama tam tersi olacakk çok mutlu büyücek benim kızım😍🥹🎀
Yaaa çok güzel bi anne olacaksın kuzum 🌸

Benim ağrım sabah 10 gibi başlıyor, aksam en geç 5e kadar sürüyor haftaiçi haftasonu farketmez. Eğer akşamları çok konusulan bi ortamda değilsem ağrımıyor. Ama gündüzleri varya evlerden ırak tek gözüm kapalı geziyorum dkdjdkdj ve daha tek bir parol bile içmedim desem inanır mısın 😂 zaten bi işe yaradığı yok senin ağrını kesiyor mu
İkinciyi icmis oldum ben de iste pazar sokakta kor olmali tuttu 🤣 agma gibi gittim otoparka gozumde gunes gozlugu ajdjdjdjd kocam cekistiriyo simdi sag sol diye🤣🤣🤣
Parol o gun iyi geldi ilik dus da almistim. Bajalim simdi ise yaricak mi normalde de parol disimin kovuguna gitmez 🥹 ALLAM SEN ACİ YAREPPPİM

Back
X