- 27 Şubat 2012
- 17.141
- 29.095
- 798
Ortalığı karıştırdım iyi mi ajaaksksYaaaaPuxhu bakla dedi kafamda tarifler uçuştu biri patates diyor hayaller kuruyorum öyle yerim böyle yerim ahahaha
karnımız acıkmış hepinizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalığı karıştırdım iyi mi ajaaksksYaaaaPuxhu bakla dedi kafamda tarifler uçuştu biri patates diyor hayaller kuruyorum öyle yerim böyle yerim ahahaha
karnımız acıkmış hepinizin
Ahaahahahaha of acik manav bulun acil ajdjdjdjHaydaaaaa yav gece gece kocama şimdi NERDEN BAKLA BULDURTAYIM YAA HAHAHAH kriz geçirdi bakla mı gerçekten diye dhdjdjd
Memintolarınız kafanız kadar olur aqksm kız şimdi olsa bile 2 saat onu mu pişirceksiniz yatın yarın pişirirsinizSabaha artık tövbe yarabbim şişmesin bi yerimiz![]()
Çoluk çocuğa karışınca zaten bebeleri evde tutamayacağımız için böyle havalarda mecbur park bahçe sokak her yer bizim olacak kuşum rahat ol30 dk sahilde yurudum sanirsin dekatlon kostum ayyyyy bu nasil bir kondusyonsuzluk hamlik yarabbi yaherkesler sokakta yemeler icmeler hayat kaciyor gibi geldi bi an
sonra baktim en cok cocuklular sokakta cocuklar deli dana gibi kosuyor scooter tepelerinde toplar havalarda ucusuyor, neyse dedim dogurunca oglani evde buyutemeyiz zaten parklar bahceler bizim olur holca
![]()
Teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun canım tebrik ederim![]()
O kadar güzel duruyor ki karnınben kocaman olsun istiyorum artık içinde taklalar atsın bebislerimiz
bir de doğum şeklinden konuşmuşsunuz belden uyuşturmali sezeryan ilk başta ok bebek çıkana kadar ama sonrasında en az 1 saat ameliyathanede kapatılmasını bekliyorsun doğal olarak ortam da soğuk ben direkt anestezi düşünüyorum valla
Hava hala çok güzel alışırsın kiii hem kan akışı oluyor mis gibi30 dk sahilde yurudum sanirsin dekatlon kostum ayyyyy bu nasil bir kondusyonsuzluk hamlik yarabbi yaherkesler sokakta yemeler icmeler hayat kaciyor gibi geldi bi an
sonra baktim en cok cocuklular sokakta cocuklar deli dana gibi kosuyor scooter tepelerinde toplar havalarda ucusuyor, neyse dedim dogurunca oglani evde buyutemeyiz zaten parklar bahceler bizim olur holca
![]()
Valla simdi simdi anliyorum cocuklu insanlarin kafalari, evde bizim kafamiz sisecegine sokakta herkesinki sissin mantigiymis buÇoluk çocuğa karışınca zaten bebeleri evde tutamayacağımız için böyle havalarda mecbur park bahçe sokak her yer bizim olacak kuşum rahat ol![]()
Mükk felsefeValla simdi simdi anliyorum cocuklu insanlarin kafalari, evde bizim kafamiz sisecegine sokakta herkesinki sissin mantigiymis bu![]()
Ben ekmek arası peynir domates yemeye gidiyorumMemintolarınız kafanız kadar olur aqksm kız şimdi olsa bile 2 saat onu mu pişirceksiniz yatın yarın pişirirsiniz![]()
Canım nasıl bir ağrı, adet ağrısı gibi mi, bir geliyo bir gidiyokızlar hafif karın ağrıları normal dimi
Ay evet limonata vallahi su saatte bileHava hala çok güzel alışırsın kiii hem kan akışı oluyor mis gibihep böyle kalsa keşke ne soğuk ne sıcak
yalan yok dışarı arkadaşlarla çıkıp yiyip içmeyi o kadar çok özledim ki
![]()
Hep kucak bebesi kalsalar olmuyor mu yaaaaMükk felsefebebeler ayaklanınca denensinn
![]()
Ye ye şuan yiyorumBen ekmek arası peynir domates yemeye gidiyorum![]()
Noo noo daha ilk yürümelerine ilk adımlarına tanık olcazz allahım yarabbimmm gelllsin o günlerrrr öff hayali bile muazzzammmHep kucak bebesi kalsalar olmuyor mu yaaaaahahahaha
bugün regl olmam gereken günmüş ondan galibaNormal canım valla afedersin insanın dötü bile ağrıyor yani yok böyle bişey ya şuan ağrıyor mesela niye ağrıyor acaba ajsjsj
Sanırım doğurduktan 6 ay sonra falan ahajsjbugün regl olmam gereken günmüş ondan galibabenim de ağrıyo popişim bile dkmxlcjcndj yeto bu ağrılar rahat günler ne zaman ya
OooyyyyNoo noo daha ilk yürümelerine ilk adımlarına tanık olcazz allahım yarabbimmm gelllsin o günlerrrr öff hayali bile muazzzammm![]()
ay bugün regl günümmüş normalde yeni geld aklımaCanım nasıl bir ağrı, adet ağrısı gibi mi, bir geliyo bir gidiyo![]()
neeeeeee cndlağksndkdnnd ben bide 2. çocuk istiyodum hatta 3 cndlşdnxlsnxn he aynen kanka yaparsınSanırım doğurduktan 6 ay sonra falan ahajsj
Evet canım regl dönemi daha çok hafif ağrılar oluyor, doktorum normal dediay bugün regl günümmüş normalde yeni geld aklımayok canım o kadar şiddetli değil hafiften yokluyo mide bulantısıyle beraber regl dönemim diye galiba senin de mi öyle