- 11 Nisan 2024
- 881
- 746
- 23
Düğünlere kadar gider bu işBu grubu cocuklari buyuturken de surdururuz insallahbugun giremedim kizlar oglani sunnet ettirdik / bugun gec bakabildim kizin bale gosterisi vardi gibi gibi ahdjdjd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğünlere kadar gider bu işBu grubu cocuklari buyuturken de surdururuz insallahbugun giremedim kizlar oglani sunnet ettirdik / bugun gec bakabildim kizin bale gosterisi vardi gibi gibi ahdjdjd
Sana yazacaktım ama işten unutmuşum. Anneyle yapmak çok tehlikeli. Bi de diyecek ki bunu hiç üstünde görmedim zatenKiyip veresin gelmiyor di mi oyle oluncabak simdi yarin annem her seyi bir pacavra gibi firlatip bu 36 beden kota minimum iki yil giremezsin kumbaraya atalim yaziktir nutku cekcek ve kavga edicez sjdjfjfjf
Sey de var bi de “bu kadar seyin icinde tüylenmis su elbiseye dadandin durdun tum yaz”Sana yazacaktım ama işten unutmuşum. Anneyle yapmak çok tehlikeli. Bi de diyecek ki bunu hiç üstünde görmedim zaten![]()
Ay canim geciyo bi sekildeKızlar 1 aylık randevu cok uzun değil mi ya herşeyin yolunda gittiğinden nasıl emin olcam?![]()
Böyle bir şey ister misin tayt üstüne de çok iyi oluyor rahatBana acil hamile atleti lazım göbek açıkta kalıp üşüyorBir de böyle memeyi mümkün olduğunca küçülten sütyen var mı ya memnun kaldığınız? Sporcu atleti falan da olur
Hadi zaman geçti diyelim o geçen süre içinde iyi olduğunu nasıl bilcezAy canim geciyo bi sekildebende bir ay ustune bugun gittim neyseki 2 hafta sonra tekrar gidecegim
![]()
Hareketlerini hissetmeye başlayınca sorun kalkıyor ortadanHadi zaman geçti diyelim o geçen süre içinde iyi olduğunu nasıl bilcez![]()
Hadi sen bi doktora gitHadi zaman geçti diyelim o geçen süre içinde iyi olduğunu nasıl bilcez![]()
Off aynıları bende de oluyor artık bıraktım kendini dinlemeyi iç organlarımız sıkışıklıktan halay bile çekemezken söylenmeyi doğru bulmuyorumNormal canım valla afedersin insanın dötü bile ağrıyor yani yok böyle bişey ya şuan ağrıyor mesela niye ağrıyor acaba ajsjsj
Kanka yaparsan da baklanın piştiği gün yenmesi gerekiyormuş bekledikten sonra zehirleyebiliyor diye okumuştum daha önce ben yemem ama tecrübesi olanlara da sorabilirsin dikkat etmek lazımBende hiç yapmadım bide ayıklamaya oturdum bunda bi tuhaflık var ama diyorum bi taraftan fotosunu anneme attım bakla bu dedi eneee dedim![]()
Canım dediğin gibi iyi olmak zorundasın evet çok zor uzaktan söylemek kolay gibi gözükse de seni anlıyorum ama inan daha da iyi hissedeceksinPonçiğim ve kızlar hepinize selam, yani daha iyiyim diyebilirim toparlanmaktan başka şansım yok bebek için, ama bu bebekte beni hiç düşünmüyor, ben daha fenayım bulantılarım çok fena, günde 3 tane prilam banamısın demiyor o da etkisini yitirdi alıştım sanırım. Sanki her geçen gün daha kötü oluyorum, 1 lt su içicem diye ölüyorum. Sizler nasılsınız hiç bakamadım sayfaya, cinsiyetler bellidir çocugunuzda, umarım herkes iyidir.
Ahh hele ben hele ben hava çok güzel aşağı çardağa inip bi hava alalım dediğimde eşimin gözleri yuvalarından fırlıyor şu doktorlar beni istirahatten bi azad etseler çok sevineceğim artıkHava hala çok güzel alışırsın kiii hem kan akışı oluyor mis gibihep böyle kalsa keşke ne soğuk ne sıcak
yalan yok dışarı arkadaşlarla çıkıp yiyip içmeyi o kadar çok özledim ki
![]()
Ayy ben varın planlayalım bunuKeske ikincileri de ayni zamanda yapsak ahahahahasizsiz gebelik istemem bacilarimmm
Baakk sana yakışır ama 3.çocuk kariyerinin zirvesi gibi düşün kankaaaDeme bak yine yaparım![]()
Olabilir her rengi de varmışBöyle bir şey ister misin tayt üstüne de çok iyi oluyor rahat
![]()
Luvmabelly 1001_1010 Pamuklu (10 RENK) Hamile Atleti - Fiyatı, Yorumları
Luvmabelly 1001_1010 Pamuklu (10 RENK) Hamile Atleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim bir oğlum bir kızım var. Eşimin ilk defa çocuğu olacak. Bir kız evladımız daha olsun çok istiyorum. Kız evlat bambaşkaGönlünüzden geçen ne![]()